człowiek...morza Opublikowano Czwartek o 12:17 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:17 oczywiscie deal Qcina to cofniecia bo to oczywisty szwindel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Czwartek o 12:17 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:17 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): To zapytam Ciebie inaczej - jaki sens ma ta gra w takim razie? Na bloku jest jescze Jalen Johnson , możesz go sobie wypożyczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Czwartek o 12:18 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:18 Teraz, Reikai napisał(a): Jaki sens ma gra w ktorej ludzie blokuja wymiany i sposob prowadzenia zespolow, bo ktos ma inne zdanie jak ktos powinien prowadzic swoj zespol? To jest o wiele grozniejszy trend, niz To ze Camby przewalil 1st za roczne wypozyczenie. Powiedz to ludziom w Fantasy, gdzie uwala się nierówne deale, bo i tam i tu kluczowa jest matematyka. Nie wierzę, że muszę to komukolwiek tłumaczyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano Czwartek o 12:18 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:18 Wytłumaczcie mi proszę jak pięciolatkowi, bo albo to nie padło albo jestem ślepy lub ograniczony. Mamy "zasady anty perfidny tank". Nie wolno sadzać lub wystawiać graczy na innej pozycji celem przegrywania. Qcin z MC nie dość, że obchodzą tę zasadę to tworzą precedens do budowania superteamów. Naprawdę marzą się co niektórym spółdzielnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 12:18 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:18 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Po prawej @julekstep po lewej władza, którą chce dostać. Ja bym powiedział ze raczej odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Czwartek o 12:19 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:19 Teraz, Alonzo napisał(a): Powiedz to ludziom w Fantasy, gdzie uwala się nierówne deale, bo i tam i tu kluczowa jest matematyka. Nie wierzę, że muszę to komukolwiek tłumaczyć.. Kiepski argument, bo co ma fantasy do simki to nie wiem. No I simka to cos wiecej niz excel jednak. To, ze w Korei Polnocnej jest X, nie znaczy ze powinno byc tak w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Czwartek o 12:21 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:21 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Kiepski argument, bo co ma fantasy do simki to nie wiem. No I simka to cos wiecej niz excel jednak. To, ze w Korei Polnocnej jest X, nie znaczy ze powinno byc tak w Polsce. Próbowałem Reikai, ale nie mam cierpliwości do tłumaczenia oczywistości. eot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 12:22 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:22 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): ja moge jako bezstronny obserwator Uja tam możesz, dziewuchy z tindka piszą, że nie możesz własnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Czwartek o 12:25 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:25 4 minuty temu, kahR napisał(a): Wytłumaczcie mi proszę jak pięciolatkowi, bo albo to nie padło albo jestem ślepy lub ograniczony. Mamy "zasady anty perfidny tank". Nie wolno sadzać lub wystawiać graczy na innej pozycji celem przegrywania. Qcin z MC nie dość, że obchodzą tę zasadę to tworzą precedens do budowania superteamów. Naprawdę marzą się co niektórym spółdzielnie? No I to jest sluszny argument, a nie bo cos jest w Fantasy. Ja nie mowie, ze to jest dobre. Po prostu jestem przeciwko: A)cofaniu tego dealu B ) blokowania dealow glosowaniami 50% +1 Nie jestem przeciwko jakiegos uregulowania z obawy na te superteamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Czwartek o 12:26 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:26 6 minut temu, Alonzo napisał(a): Przestań już pisać Alonzo to, Alonzo sro, bo dołączysz do Artesticsa na ignorze. Już od dawna nie biorę tego co piszesz na poważnie. I to mój jedyny post gdzie odnoszę się do tego co piszesz. Z premedytacją chcesz rozwalić następną grę. Niewątpliwie w burzeniu jesteś GOATem. wyjmij może c***a z oczu i zacznij używać trochę mózgu/ Napisalem jak problem rozwiązać, to posłuchaj się jak mówi mądry, a nie swoje c***owstawki wrzucasz 99% potencjalnych lewych interesów zostanie tym ucięte bez jakiś c***owych głosowań. Czy dalej będą jakieś kruczki by to ominąć - wiadomo że tak, ale mi jedna inba na 3 sezony starcza, więc będziecie mieli wystarczająco czasu by dopracować regulamin i mi ja uniemożliwić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Czwartek o 12:27 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:27 (edytowane) 5 minut temu, elwariato napisał(a): Uja tam możesz, dziewuchy z tindka piszą, że nie możesz własnie chciałem jedyne pomoc. niestety łzy napływaja do oczu na widok niszczenia przez qcina drugiej gry jego działania były w Begm karygodne, wielokrotnie je analizowałem i tu już na pierwszy rzut oka widać to samo. ten sam modus operandi. dlatego moje doswiadczenie mysle byłoby pomocne Edytowane Czwartek o 12:27 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Czwartek o 12:28 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:28 Myślę, że jako osoby o nieposzlakowanej opinii możemy z @elwariato stworzyć tzw. Radę Transferową. Niezależną od centralnej władzy komórkę opiniująca wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 12:31 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:31 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Myślę, że jako osoby o nieposzlakowanej opinii możemy z @elwariato stworzyć tzw. Radę Transferową. Niezależną od centralnej władzy komórkę opiniująca wymiany. U nas bylo sporo "wypożyczeń", nieswiadomych ale zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 12:45 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:45 (edytowane) 20 minut temu, Reikai napisał(a): Nie jestem przeciwko jakiegos uregulowania z obawy na te superteamy. a potem będziemy regulować te regulacje póki jest wola póty będą przekręty tylko silna władza może przed tym uchronić Edytowane Czwartek o 12:46 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Czwartek o 12:54 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:54 https://youtu.be/RayToE35mDM?si=7yVzRq2ClmJrODny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Czwartek o 13:23 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:23 51 minut temu, Reikai napisał(a): No I to jest sluszny argument, a nie bo cos jest w Fantasy. Jak nie widzisz różnicy, to zróbmy wymianę Haliburton za Nunna.. Naprawdę Reikai.. to nie jest śmieszne co wypisujesz.. Zastanów się trochę bo tu nie chodzi o żadną cenzurę tylko o zdrowy rozsądek w naszej zabawie. A jak nadal nie rozumiesz o czym piszę, to po prostu zastanów się dlaczego byś na taki deal nie poszedł przed kolejnym swoim wpisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Czwartek o 13:25 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:25 21 minut temu, julekstep napisał(a): tylko silna władza może przed tym uchronić Godzinę temu, julekstep napisał(a): i dlatego władza powinna być w sprawdzonych i UCZCIWYCH rękach! "Komisz deklaruje, ze GM Y wygral lige, wiec sezon odwolany". "Komisz uznal, ze wymiana miedzy A i B z listopada 2024 okazala sie zbyt nierowna, wiec zawodnicy wracaja do poprzednich druzyn". "Komisz uznal, ze cofa wymiane sprzed tygodnia bo zawodnik w niej uczestniczacy zlapal kontuzje konczaca sezon". "Komisz zablokowal klepnieta wymiane i jest tylko zbiegiem okolicznosci, ze rywalizuje o miejsce z jednym z jej uczestnikow". "Komisz wywalil GMa Z z rozgrywek bo sie nie zgodzil na jego propsa". To tylko garsc przykladow jak bardzo roznie mozna interpretowac haslo "wieksza wladza komiszowska". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 13:32 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:32 6 minut temu, wiLQ napisał(a): "Komisz deklaruje, ze GM Y wygral lige, wiec sezon odwolany". "Komisz uznal, ze wymiana miedzy A i B z listopada 2024 okazala sie zbyt nierowna, wiec zawodnicy wracaja do poprzednich druzyn". "Komisz uznal, ze cofa wymiane sprzed tygodnia bo zawodnik w niej uczestniczacy zlapal kontuzje konczaca sezon". "Komisz zablokowal klepnieta wymiane i jest tylko zbiegiem okolicznosci, ze rywalizuje o miejsce z jednym z jej uczestnikow". "Komisz wywalil GMa Z z rozgrywek bo sie nie zgodzil na jego propsa". To tylko garsc przykladow jak bardzo roznie mozna interpretowac haslo "wieksza wladza komiszowska". to nie fantasy! tutaj komisz nie wygrywa 70% sezonów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Czwartek o 13:36 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:36 2 minuty temu, julekstep napisał(a): to nie fantasy! tutaj komisz nie wygrywa 70% sezonów! Nawet nie znam zasad Waszej gry, ale bralem udzial w zbyt wielu tworzeniu regulaminow lig by przejsc obojetnie ;-] Serio, doprecyzuj jaka wlasciwie zmiane proponujesz - co bedzie mogl komisz, a co nie - wtedy dopiero jest konkret pod glosowanie. Teraz to macie bardziej emocje po wymianie Qcina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Czwartek o 13:39 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:39 6 minut temu, julekstep napisał(a): to nie fantasy! tutaj komisz nie wygrywa 70% sezonów! to że Ty 1 wygrałeś to i tak za dużo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi