MarcusCamby Opublikowano wczoraj o 13:36 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:36 Teraz, Reikai napisał(a): A ja mysle, ze pokazuje poziom GM, ktorzy nie sa w stanie wyjsc poza schemat i pomyslec, jesli nie maja czegos na tacy. Qcin wyszedł po za schemat, ale zamiast gratulacji za pomysłowość dostaje łatkę oszusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 13:36 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:36 (edytowane) 6 minut temu, kuba2419 napisał(a): W tym wypadku komisze powinni Tobie doradzić co zrobić a nie wykorzystać sytuację dla wlasnego dobra W sensie że komisze, mający także rolę GMa jak zobaczą jakąś fajną okazję do dealu to mają tego dealu nie dogrywać tylko poinformować gracza kto może być ewentualnie lepszym kontrahentem? aha jest jednosezonowy okres ochronny (czyli jakieś 4 miechy w realu) - styknie ja też zostałem na wstępie oskubany (a okresu ochronnego chyba wtedy nie było), życie już w sumie nie wspominając że pewnie więcej jak połowie 'nowych' (pocovidowych) graczy tutaj na PMach pomagałem i doradzałem, między innymi Tobie (szkoda że akurat tutaj ze słuchaniem było krucho!) 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Qcin wyszedł po za schemat, ale zamiast gratulacji za pomysłowość dostaje łatkę oszusta to właśnie ta cienka linia między geniuszem (ja) a szaleństwem (qcin)! Edytowane wczoraj o 13:40 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 8 godzin temu, Reikai napisał(a): Ba, gdyby Julek sie nie odezwal to ja bym Joshowi po prostu nie skladal oferty i go olal. A tak z mojej perspektywy dostalem pick za frajer. A to akurat jest nieprawda Reikai Dobrze pamiętam, że dałeś mu pierwotnie przedłużenie, które potem w ostatniej chwili wycofałeś (nie wiem za kogo radą, ale tak było). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 12 minut temu, Braveheart22 napisał(a): A to akurat jest nieprawda Reikai Dobrze pamiętam, że dałeś mu pierwotnie przedłużenie, które potem w ostatniej chwili wycofałeś (nie wiem za kogo radą, ale tak było). eeee ale czy w momencie tego przedłużenia (które było meeega słabe z tego co pamiętam, więc dobrze dla Reikaia że zostało cofnięte) zapadła już decyzja o przebudowie? bo chyba normalne że inne były plany Bulls wobec Josha przed i po trejdzie Hardena/Lillarda Edytowane 16 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 9 minut temu, julekstep napisał(a): eeee ale czy w momencie tego przedłużenia (które było meeega słabe z tego co pamiętam, więc dobrze dla Reikaia że zostało cofnięte) zapadła już decyzja o przebudowie? bo chyba normalne że inne były plany Bulls wobec Josha przed i po trejdzie Hardena/Lillarda Ja nie wiem, jakie były plany, bo nie ja z Reikaiem gadałem na priv Ale nie chce mi się wierzyć w to "olanie" Josha. Nawet przy zmianie planu i przebudowie nie odpuszczasz tego typu grajka. Z pewnością wyjaśniałeś to wtedy Reikaiowi jako dobroduszny, bardziej doświadczony GM-opiekun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Ja nie wiem, jakie były plany, bo nie ja z Reikaiem gadałem na priv Ale nie chce mi się wierzyć w to "olanie" Josha. Nawet przy zmianie planu i przebudowie nie odpuszczasz tego typu grajka. Z pewnością wyjaśniałeś to wtedy Reikaiowi jako dobroduszny, bardziej doświadczony GM-opiekun przecież tam nikt go nawet nie licytował kiedy dostał kontrakt 2 x 11 000 000 (ok dostał MLE od qcina i potem jeszcze w kolejnych rundach od Sylwka MLE i minimum od koladera mimo że już nie był dostępny xD) a piszecie w tonie jak bym tutaj dostał prime Curry'ego xDDD rynek zweryfikował -> Reikai nie dostawał ofert a Josh na FA nie dostał nic ponad fajny kontrakt dla veta (żaden gwiazdorski) a teraz po czasie dorabiacie teorie bo Was bolą Wielcy Magic Edytowane 16 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 20 minut temu, julekstep napisał(a): przecież tam nikt go nawet nie licytował kiedy dostał kontrakt 2 x 11 000 000 (ok dostał MLE od qcina i potem jeszcze w kolejnych rundach od Sylwka MLE i koladera min mimo że już nie był dostępny xD) a piszecie w tonie jak bym tutaj dostał prime Curry'ego xDDD rynek zweryfikował -> Reikai nie dostawał ofert a Josh na FA nie dostał nic ponad fajny kontrakt dla veta (żaden gwiazdorski) a teraz po czasie dorabiacie teorie bo Was bolą Wielcy Magic Ale ja nic nie pisałem o Magic i nie mam pretensji, że trafił do Ciebie. Zwróciłem po prostu uwagę na ten aspekt niby "olania", który mi nie pasował wedle tego co pamiętam. A że przy okazji Cię trochę pokąsałem w ostatnim wpisie to tak, żeby atmosferki trochę zbudować btw, wielcy magic to ci, co się niedawno rozłożyli przede mną w wielkim finale? Edytowane 16 godzin temu przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Teraz, Braveheart22 napisał(a): Ale ja nic nie pisałem o Magic i nie mam pretensji, że trafił do Ciebie. Zwróciłem po prostu uwagę na ten aspekt niby "olania", który mi nie pasował wedle tego co pamiętam. A że przy okazji Cię trochę pokąsiłem w ostatnim wpisie to tak, żeby atmosferki trochę zbudować btw, wielcy magic to ci, co się niedawno rozłożyli przede mną w wielkim finale? to ci którzy teraz zdominują ligę na lata więc szykuj klęcznik AUU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Tak czytam w tym temacie o ciemnych stronach wymian i aż przecieram oczy ze zdumienia, jak naganny moralnie jest tutaj rynek transferowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Tak czytam w tym temacie o ciemnych stronach wymian i aż przecieram oczy ze zdumienia, jak naganny moralnie jest tutaj rynek transferowy. Tak to jest cimna strona szimki, handel zywym towarem, niemal niewolnictwo 7 godzin temu, julekstep napisał(a): więc szykuj klęcznik AUU! Te zlepki myslowe u ciebie są bardzo niepokojące Edytowane 8 godzin temu przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 10 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): A to akurat jest nieprawda Reikai Dobrze pamiętam, że dałeś mu pierwotnie przedłużenie, które potem w ostatniej chwili wycofałeś (nie wiem za kogo radą, ale tak było). Zastanawianie sie nad oferta Josha bylo zanim wcisnalem reset. Jak juz poszedl Harden I Lillard, to wycofalem. I tak, mialem go olac kompletnie jako foch za obsranie sie kolejne w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 10 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Tak czytam w tym temacie o ciemnych stronach wymian i aż przecieram oczy ze zdumienia, jak naganny moralnie jest tutaj rynek transferowy. Dlatego ja nominuję @Pablo81 jako transferowego oceniacza trejdow, nadkomisza. Uzasadnienie: 1. Nienawidzi Julka - ale potrafi z nim dealowac - świadczy to o profesjonalizmie. 2. Wykonał najwięcej ruchów transferowych wśród wszystkich gmow - największe doświadczenie transferowe. 3. Nie brał udziału (w tej imbie) na forum - jest bezstronny. 4. I tak każdy gracz simki choć raz w karierze, przejdzie przez Spurs. Edytowane 5 godzin temu przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu @Pablo81 to bardzo dobry kandydat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 14 minut temu, profesora napisał(a): Dlatego ja nominuję @Pablo81 jako transferowego oceniacza trejdow, nadkomisza. Uzasadnienie: 1. Nienawidzi Julka - ale potrafi z nim dealowac - świadczy to o profesjonalizmie. 2. Wykonał najwięcej ruchów transferowych wśród wszystkich gmow - największe doświadczenie transferowe. 3. Nie brał udziału (w tej imbie) na forum - jest bezstronny. 4. I tak każdy gracz simki choć raz w karierze, przejdzie przez Spurs. Tak jest! Łubu dubu łubu dubu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu A swoją drogą dlaczego przy trejdach zniknęła możliwość przebijania ofert? kiedyś trejd musiał wisieć 1 dzień albo dwa zanim wszedł w życie a w międzyczasie inni GM'i mieli szansę przebijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 21 minut temu, Cichy napisał(a): A swoją drogą dlaczego przy trejdach zniknęła możliwość przebijania ofert? kiedyś trejd musiał wisieć 1 dzień albo dwa zanim wszedł w życie a w międzyczasie inni GM'i mieli szansę przebijać. I to jest bardzo dobro, srednia opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 30 minut temu, Cichy napisał(a): A swoją drogą dlaczego przy trejdach zniknęła możliwość przebijania ofert? kiedyś trejd musiał wisieć 1 dzień albo dwa zanim wszedł w życie a w międzyczasie inni GM'i mieli szansę przebijać. GMowie nie chcieli pendingu, tylko żeby transfer wchodził jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @Pablo81 NA PREZYDENTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, LAF napisał(a): Jaki dziwny zbieg okolicznosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi