Skocz do zawartości

Zwiększenie WŁADZY komiszów

julekstep

Czy jesteś za zmianą modelu zarządzania Simką  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za zmianą modelu zarządzania Simką

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, wiLQ napisał(a):

Nawet nie znam zasad Waszej gry, ale bralem udzial w zbyt wielu tworzeniu regulaminow lig by przejsc obojetnie ;-]

Serio, doprecyzuj jaka wlasciwie zmiane proponujesz - co bedzie mogl komisz, a co nie - wtedy dopiero jest konkret pod glosowanie.

Teraz to macie bardziej emocje po wymianie Qcina.

Tej dyktatury raczej nikt nie bierze na poważnie (łącznie z Julkiem), chodzi po prostu o to, żeby komisz mógł cofnąć nieuczciwy dla gry deal. Natomiast jeżeli to jest z jakiegoś powodu dla dużej części GMów kontrowersyjne - wtedy robi się ankietę z głosowaniem. Idea jest taka, żeby nie robić ankiet przy oczywistościach.

Godzinę temu, Alonzo napisał(a):

chodzi po prostu o to, żeby komisz mógł cofnąć nieuczciwy dla gry deal.

A czemu tak ? Jakimi kryteriami będzie kierował się komisz ? 

Godzinę temu, Alonzo napisał(a):

Natomiast jeżeli to jest z jakiegoś powodu dla dużej części GMów kontrowersyjne - wtedy robi się ankietę z głosowaniem. Idea jest taka, żeby nie robić ankiet przy oczywistościach.

Wiadomo jak to z takimi głosowaniami bywa. Taki @Braveheart22 bywa tutaj rzadziej niż trwa obrót Saturna wokół własnej osi więc raczej frekwencji też może nie być 

2 godziny temu, LAF napisał(a):

Wiadomo jak to z takimi głosowaniami bywa. Taki @Braveheart22 bywa tutaj rzadziej niż trwa obrót Saturna wokół własnej osi więc raczej frekwencji też może nie być 

Obrót Saturna wokół własnej osi zajmuje jakieś ~10 i pół godziny. Jak już chcesz zabłysnąć to chociaż zweryfikuj co piszesz, żebyś nie wychodził na głupca. 

A ta wstawka w moją stronę to generalnie śmiech na sali. Nie ma obowiązku bycia na forum codziennie. Kiedy trzeba to jestem. Nie widziałem, żeby ktoś narzekał na moją aktywność. Pilnuj siebie, bo ostatnio przez trzy tury FA ofert nawet nie złożyłeś. I nie graj pseudointeligenta :P

Edytowane przez Braveheart22

@qcin ma talent. 
tak jak w życiu. Facet zaroocha a kobieta z łapami rzuca się na kobietę.  Facet tylko stoi cicho i patrzy na rozwój sytuacji. 

Niezależnie która wygra szarpaninę facet przytuli przeprosi i nazwie drugą koorwa i może zaroocha ponownie nie zgodę. 

Takim misiem jest Q 

A Wy się za łby brać będziecie. 

Wymiana musi upaść. 

Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

10 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Obrót Saturna wokół własnej osi zajmuje jakieś ~10 i pół godziny. Jak już chcesz zabłysnąć to chociaż zweryfikuj co piszesz, żebyś nie wychodził na głupca. 

Nom zweryfikowałem. Ty myślisz , że tutaj ludzie będą czekali po nie wiadomo ile h aby skończyć się ankietę. To ma być szybka ankieta bo następny trade trzeba dograć albo coś innego ulepić. 

3 minuty temu, LAF napisał(a):

Nom zweryfikowałem. Ty myślisz , że tutaj ludzie będą czekali po nie wiadomo ile h aby skończyć się ankietę. To ma być szybka ankieta bo następny trade trzeba dograć albo coś innego ulepić. 

Wydaje mi się, iż idea uwalania patologicznych wymian polega na tym, że jest po prostu blokowana i nie ma tu miejsca na dogranie/ulepienie czegoś innego. 

2 godziny temu, Tecu napisał(a):

Ale o co chodzi?

Czytam o jakichś wypożyczeniach, serio ktoś twierdzi, że to jest ok, bo nie ma tego w regulaminie? Wstydu nie macie?

Ale chyba dobrze się bawicie? 😂

No zabawa jest spoks, qCon to serio potrafi iprezke rozkręcić,  zeby tylko bez konsekwencji sie obyło😋

4 godziny temu, Alonzo napisał(a):

Tej dyktatury raczej nikt nie bierze na poważnie (łącznie z Julkiem),.

Bys sie zdziwił😛

5 godzin temu, Qcin_69 napisał(a):

wyjmij może c***a z oczu i zacznij używać trochę mózgu/

Zeciekawiłes mnie tym ujem w oczach i jak sie to ma do mózgowania🤔 znaczy fakt taki precedens jak uj w oczach moze przeszkadzac w myśleniu, choć chyba bardziej w widzeniu ... ogolnie cieżka sprawa, moze niech sie ekspert w tej dziedzinie wypowie @julekstep co o tym sądzisz?