Koelner Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 18 minut temu, Cichy napisał(a): ale pewnie tez byloby zle, bo @Koelner nazwalby mnie hipokryta bo rok temu przed poczatkiem roku szkolnego nie sprawdzilem ze nie zmienil sobie taktyki, @Reikai jak porównujesz gm1 do meczu RS to pewnie z @julekstep razem ściągaliście od siebie na teście gimnazjalnym Edytowane 21 Lutego przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 7 minut temu, Alonzo napisał(a): Przecież Rafał T. to skończona p##zda, a Cichy mimo że jest socjalistą, jest spoko. Nie zgadzam się na takie obrażanie Cichego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 7 minut temu, Koelner napisał(a): jak porównujesz gm1 do meczu RS to pewnie z @julekstep razem ściągaliście od siebie na teście gimnazjalnym W sumie racja. W tej sytuacji gra przypomniała o braku zawodników i bledach w skladzie, w twojej sklad był dobrze ustawiony Edytowane 21 Lutego przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 32 minuty temu, LAF napisał(a): Dlatego niech nadkomisarzem będzie @Koelner typ co tankuje w PO? pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 4 minuty temu, Cichy napisał(a): W sumie racja. W tej sytuacji gra przypomniała o braku zawodników i bledach w skladzie, w twojej sklad był dobrze ustawiony praktycznie idealnie ustawiony aby Heat mogło jeden "honorowy" mecz wyciągnąć w serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Trzeba zrobić ankietę w sprawie @elwariato jako nadkomisarz , który mógłby blokować koniszow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego @Cichy Camby naprawil roster, jedziesz z koksem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego SIMKA PEWNIE OK 12. JESLI JESZCZE KTOS CHCE JAKIES ZMIANY W SKLADZIE TO DO 11:50 mozna robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 13 minut temu, LAF napisał(a): Trzeba zrobić ankietę w sprawie @elwariato jako nadkomisarz , który mógłby blokować koniszow zaraz zrobię ankietę zakazującą ci robienia ankiet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Godzinę temu, Koelner napisał(a): praktycznie idealnie ustawiony aby Heat mogło jeden "honorowy" mecz wyciągnąć w serii. Dokładnie tak było brawo Sherlocku nic nie da się tutaj ukryć 3 minuty temu, julekstep napisał(a): zaraz zrobię ankietę zakazującą ci robienia ankiet! Teraz wyobraź sobie co ja mam z nim w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 5 minut temu, profesora napisał(a): Teraz wyobraź sobie co ja mam z nim w domu w sensie z @LAFem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Myślałam że to o Piotrku było i jego ankietach ;D mea culpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 14 minut temu, Cichy napisał(a): SIMKA PEWNIE OK 12. JESLI JESZCZE KTOS CHCE JAKIES ZMIANY W SKLADZIE TO DO 11:50 mozna robic Zaczekaj Cichy Tylko wywalę z 5 graczy z rotacji żeby nie mieć pełnego składu i Wam zasabotować simkę 14 minut temu, julekstep napisał(a): zaraz zrobię ankietę zakazującą ci robienia ankiet! A kto zaaprobuje Twoją ankietę o ankiecie zakazującej robienie Cichemu ankiet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 5 minut temu, profesora napisał(a): Myślałam że to o Piotrku było i jego ankietach ;D mea culpa głosujecie wszystko? kto wyrzuca dziś śmieci itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2 minuty temu, julekstep napisał(a): głosujecie wszystko? kto wyrzuca dziś śmieci itp? Nie no! Przy wynoszeniu śmieci Profesora rzuca tą monetą z dwoma reszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Dzień 6 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 130 - Spurs 99 play-by-play Cavaliers 134 - Heat 132 play-by-play Celtics 109 - Raptors 117 play-by-play Bucks 108 - Timberwolves 103 play-by-play Mavericks 90 - Nets 96 play-by-play Bulls 122 - Wizards 127 play-by-play Sonics 125 - Pistons 126 play-by-play Jazz 109 - Pacers 102 play-by-play Hornets 117 - 76ers 152 play-by-play Kings 104 - Grizzlies 94 play-by-play Suns 120 - Lakers 129 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: JaVale McGee (Heat) - 9 days Jeremy Sochan (Nets) - 6 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @qcin - skład do poprawy, powinno być 3 graczy na IL + MarJon Beauchamp na il i w skladzie @bravehearth Kolejne mecze wieczorem! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 32 minuty temu, profesora napisał(a): Dokładnie tak było brawo Sherlocku nic nie da się tutaj ukryć Oj już nie bycz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Piękny debiut Barnesa! @MarcusCamby -> pick i reputacja to mam nadzieję uczciwa cena za i tak brak PO (zapewne!) i qcinowy ubaw? Spurs chyba przeszacowałem (nie doceniłem jak potężnym downgradem jest Siakam względem Westbrooka w tej ekipe) Wielcy Magic Ostatni Niepokonani! AUU! Edytowane 21 Lutego przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Doncic zgwałcił Scottiego w debiucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 21 minut temu, julekstep napisał(a): głosujecie wszystko? kto wyrzuca dziś śmieci itp? 9 minut temu, Cichy napisał(a): Dzień 6 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 134 - Heat 132 Dzisiaj Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi