Skocz do zawartości

[2046] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

za composzedl pick Sonicks tegoroczny? 

MIL out: G. Allen, J. Patton

MIL in: E. Davis, D. Smith Jr. 1st '47 SEA

SEA out: E. Davis, D. Smith Jr. 1st '47 SEA

SEA in: G. Allen, J. Patton

A z tego co pamiętam chodziło o miejsce na legendarny podpis DeRozana :)

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

MIL out: G. Allen, J. Patton

MIL in: E. Davis, D. Smith Jr. 1st '47 SEA

SEA out: E. Davis, D. Smith Jr. 1st '47 SEA

SEA in: G. Allen, J. Patton

A z tego co pamiętam chodziło o miejsce na legendarny podpis DeRozana :)

Przecież pisałem że gówno przysługa😅

47 minut temu, Koelner napisał(a):

Claxton złapał migrenę więc Lopezowie mają podkoszem trochę łatwiej. :D

To nic nie musi oznaczać przy simkowym rzucie kostka;)

5 minut temu, elwariato napisał(a):

🥺🤦

SlaKB mnie wtedy ugotował z podbijaniem kontraktu DeRozanowi.

Shit happens

Miała być walka i silny team z Lopezami, Dragiciem i DeRozanem 

Wyszło jak wyszło

Próbowałem chociaż przez cała karierę wzmacniać team, by duet Brook/Goran miał żołnierzy do walki w playoffs. Niestety simka nie ceni weteranów tak jak mi się wydawało.

Edytowane przez Alonzo

8 minut temu, Alonzo napisał(a):

To nic nie musi oznaczać przy simkowym rzucie kostka;)

SlaKB mnie wtedy ugotował z podbijaniem kontraktu DeRozanowi.

Shit happens

Miała być walka i silny team z Lopezami, Dragiciem i DeRozanem 

Wyszło jak wyszło

Próbowałem chociaż przez cała karierę wzmacniać team, by duet Brook/Goran miał żołnierzy do walki w playoffs. Niestety simka nie ceni weteranów tak jak mi się wydawało.

Ogolnie to nie bede z siebie robil zadnej alfy ani omedży, znafca szimkowy to zemnie co najwyzej level Camby 😄🥴 ale sa ludzie których nie powinno sie oddawac a la harden czy nawet wspomniany brook, i sa cale masy derozanow których mozna olać.

Plus nie podbijaj ciagle tej losowosci szimki, jaka by ona nie była to wyniki Sonics nie sa przypadkowe, ani zaskakujace, ranki to potwierdzaja, wartosc tych pickow, ktorych teraz nie idzie zdobyć, tez to potwierdzają, takze tak

28 minut temu, elwariato napisał(a):

Ogolnie to nie bede z siebie robil zadnej alfy ani omedży, znafca szimkowy to zemnie co najwyzej level Camby 😄🥴 ale sa ludzie których nie powinno sie oddawac a la harden czy nawet wspomniany brook, i sa cale masy derozanow których mozna olać.

Plus nie podbijaj ciagle tej losowosci szimki, jaka by ona nie była to wyniki Sonics nie sa przypadkowe, ani zaskakujace, ranki to potwierdzaja, wartosc tych pickow, ktorych teraz nie idzie zdobyć, tez to potwierdzają, takze tak

Gdzieś to błędne koło trzeba było przerwać z oddawaniem picków za wzmocnienia na  tzw. TERAZ :)

Niestety zastępowalność istotnych graczy rotacyjnych młodymi, albo po prostu spoko rotacyjnymi nie jest taka łatwa bez picków i FA z cap space. 

DeRozana chciałem odzyskać- bo to mój człowiek - i nie mam pretensji do Kuby, czy Reikai, że wykorzystali sytuację - bo sam grałem od początku w otwarte karty. Wqurwiają tylko głupie texty o wypożyczeniu DeRozana, bo nie wiem tylko czy mają na celu zwykłą ludzką złośliwość, czy po prostu głupotę ;) 

To tylko pick El - kot w worku :P 

Przebudowuję się na własnych zasadach. Po prostu jest mniej tankerów i trudniej wykręcić w miarę przyzwoity bilans aktualnie. Ten i kolejny pick za sezon będą pewnie dobre (jak dobre wyjdzie z loterii), nie mam na to wpływu ;) Plan z Conleyem jako s5 pg nie wypalił.  Na plus w tym sezonie, że jednak zdecydowałem sie postawić na Foxa na pg - mimo jego słabego Handlingu i Passingu oraz fajny rozwój młodych - Branhama i Fernando oraz dobry (choć zmarnowany) sezon Brooka. Zatem nie był to sezon stracony patrząc całościowo;)

Edytowane przez Alonzo

Nie może być mowy o wypożyczeniu. Wypożyczalnia działa tak że korzystasz z czegoś/kogos za ułamek ceny. A Ty tu jak za zboże płaciłeś. To raczej płacenie jak w warsie PKP karta. Niby nie było zasięgu i trzeba było jeszcze raz przeciągnąć kartę a dopiero w domu po czasie zobaczyłeś że za 1razem też przeszła płatność ;) 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Nie może być mowy o wypożyczeniu. Wypożyczalnia działa tak że korzystasz z czegoś/kogos za ułamek ceny. A Ty tu jak za zboże płaciłeś. To raczej płacenie jak w warsie PKP karta. Niby nie było zasięgu i trzeba było jeszcze raz przeciągnąć kartę a dopiero w domu po czasie zobaczyłeś że za 1razem też przeszła płatność ;) 

Można zapłacić PLNami

16 minut temu, ignazz napisał(a):

Yap

Dlatego napisałem, że albo to były złośliwe szpile, albo po prostu głupota pisanie o wypożyczeniu DeRozana.

Tam poszły za Rollo 3 unprotected 1st picki.

#kulturaorganizacji wymaga płacenia swoim tyle ile trzeba żeby ich zatrzymać, choć niestety nie ma to przełożenia na lojalność i wdzięczność graczy, dlatego kierowanie się podpisywaniem najlepszych graczy, a nie po prostu swoich zawsze będzie prowadziło do tego, że będzie się lepiej wychodziło na takiej polityce gry w simce niż ta, która ja preferuję.

.. bo w miejsce DeRozana mogłem sobie po prostu podpisać gracza z cap space, który by mi bardziej pasował.

1 minutę temu, Koelner napisał(a):

nie zgadzam się. przy rzucie kostka to nawet OBCIĄGACZE z Orlando mieliby z 2 mistrzostwa a ze liczy się skill gm to mają jedną z łaski kolegi-komisza 

Przy lepszych skillach i ficie zwiększa się po prostu wprost proporcjonalnie prawdopodobieństwo ;)

.. dlatego przy posiadaniu słabszego rosteru, każdy lepszy seed to sukces! 💪