Skocz do zawartości

[2046] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Alonzo napisał(a):

..bez jaj 🤣

Po tym dymie jaki zrobił ktoś chce czekać jak Wielce Szanowny Pan będzie łaskaw ustawić taktykę?

może być Ci ciężko uwierzyć, ale niektórzy też pracują, a nie siedzą na forum całe dnie ;) 

zaraz ustawię taktykę 

7 godzin temu, Alonzo napisał(a):

..bez jaj 🤣

Po tym dymie jaki zrobił ktoś chce czekać jak Wielce Szanowny Pan będzie łaskaw ustawić taktykę?

Ale w zasadzie co zrobił🤔 tutaj podpisuję sie pod wypowiedzia @MarcusCamby, zadne przepisy złamane nie zostały, plus z tym cofnieciem dealu tez nie rozumiem, jak juz bylo wspomniane, prawo wstecz nie działa ... nie powinno

1 minutę temu, elwariato napisał(a):

Ale w zasadzie co zrobił🤔 tutaj podpisuję sie pod wypowiedzia @MarcusCamby, zadne przepisy złamane nie zostały, plus z tym cofnieciem dealu tez nie rozumiem, jak juz bylo wspomniane, prawo wstecz nie działa ... nie powinno

Wstecz jest tam, gdzie się akurat dupą ustawisz :D dawać simke, nie wymyślać już, bo zaraz dojedziemy do ankiety czy można głos zmieniać 

1 minutę temu, elwariato napisał(a):

ja już się wypowiadałem El i nie widzę sensu w tym co robicie czyli pisaniu tego samego 100 razy :) 

Jesteście gorsi niż przekupy na rynku w Radomiu. 

Dawajcie lepiej simkę bo ja i tak 75% tych głupot, które tu wypisywaliście nie czytałem.

3 minuty temu, eMeS napisał(a):

Wstecz jest tam, gdzie się akurat dupą ustawisz :D dawać simke, nie wymyślać już, bo zaraz dojedziemy do ankiety czy można głos zmieniać 

1 minutę temu, Alonzo napisał(a):

ja już się wypowiadałem El i nie widzę sensu w tym co robicie czyli pisaniu tego samego 100 razy :) 

Jesteście gorsi niż przekupy na rynku w Radomiu. 

Dawajcie lepiej simkę bo ja i tak 75% tych głupot, które tu wypisywaliście nie czytałem.

Nie dziwota ze takich rajców w polsce mamy😮‍💨

14 minut temu, eMeS napisał(a):

Słuchaj 

Niedługo będziesz się do niego zwracał Szanowny Panie Nadkomisarzu wraz z @julekstep

Także uważaj co piszesz i nie pierdol bez sensu. 

simka za jakieś 20 min

Dzień 11 (na pierwszym miejscu goscie)

Hawks 111 - Warriors 113
play-by-play

76ers 56 - Knicks 89
play-by-play

Mavericks 86 - Kings 117
play-by-play

Heat 108 - Pistons 107
play-by-play

Spurs 114 - Grizzlies 81
play-by-play

Wizards 91 - Nets 87
play-by-play

Clippers 89 - Sonics 84
play-by-play

Rockets 117 - Jazz 121
play-by-play

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktualnie kontuzjowani:  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu

13 minut temu, julekstep napisał(a):

simka 5 min!

szybko rebelianci, zanim Imperator Cichy trejdy poblokuje!

Piotrek słaby w star warsy jest w stanie pomylić falcona milennium z enterprisem 😆 w inne klasyki w sumie też kiedyś nazywałam go moim balrogiem i też nie wiedział czy go chwałę czy obrażam 🥰 

Edytowane przez profesora

Teraz, profesora napisał(a):

kiedyś nazywałam go moim barlogiem i też nie wiedział czy go chwałę czy obrażam 🥰 

bo to w sumie nie wiadomo!

Dzień 12 (na pierwszym miejscu goscie)

Hawks 82 - Knicks 109
play-by-play

Timberwolves 110 - Celtics 114
play-by-play

Nets 97 - Kings 101
play-by-play

Lakers 96 - Mavericks 110
play-by-play

Clippers 97 - Warriors 117
play-by-play

Grizzlies 86 - Trailblazers 127
play-by-play

Nuggets 117 - Sonics 96
play-by-play

Suns 108 - Bucks 126
play-by-play

76ers 119 - Wizards 117
play-by-play

Cavaliers 99 - Magic 124
play-by-play

Pistons 97 - Heat 122
play-by-play

Aktualnie kontuzjowani:  

• Keldon Johnson (Bucks) - 6
    Nikola Jokic (Heat) - 8

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu