Pablo81 Opublikowano wczoraj o 18:48 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:48 3 minuty temu, Alonzo napisał(a): Fox 47pkt. 11as. - chyba faktycznie znalazłem pg na najbliższe sezony. Przykro mi cały czas liczę na osłabienie tegorocznego do 10+, a przyszłoroczny przynajmniej porównywalnie. Żartowałem tylko GM Pacers, to przyjaciel - nigdy by nie okłamał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 18:49 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:49 Teraz, Pablo81 napisał(a): Żartowałem tylko GM Pacers, to przyjaciel - nigdy by nie okłamał. Elwariato jest bardzo fair i GMem i Userem, więc tu się raczej nie poróżnimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano wczoraj o 18:52 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:52 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Elwariato jest bardzo fair i GMem i Userem, więc tu się raczej nie poróżnimy No pisał, że pick Sonics 48 to złoto, więc absolutnie też mu ufam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): No pisał, że pick Sonics 48 to złoto, więc absolutnie też mu ufam Gdzie tajemnice alkowy zdradza no ale fakt faktem pick tenże uwazałem i uwazam za mocny aset, nie zmienia to też faktu ze Sonics życzę jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu simka 5 min Dzień 85 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 119 - Warriors 107 play-by-play Hornets 85 - Heat 105 play-by-play Mavericks 116 - Sonics 113 play-by-play Raptors 135 - Celtics 96 play-by-play Suns 85 - Clippers 84 play-by-play Wizards 96 - Hawks 90 play-by-play Kings 116 - Pacers 117 play-by-play Timberwolves 119 - Rockets 95 play-by-play 76ers 136 - Bucks 137 play-by-play Bulls 121 - Cavaliers 104 play-by-play Grizzlies 107 - Nets 104 play-by-play Magic 114 - Pistons 90 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu simka 5 min Dzień 86 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 96 - Jazz 122 play-by-play Grizzlies 116 - Celtics 77 play-by-play Clippers 79 - Bucks 106 play-by-play 76ers 94 - Rockets 119 play-by-play Mavericks 130 - Timberwolves 134 play-by-play Hawks 95 - Heat 131 play-by-play Bulls 110 - Knicks 107 play-by-play Magic 142 - Sonics 143 play-by-play Nuggets 125 - Cavaliers 111 play-by-play Lakers 95 - Suns 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Malcolm Brogdon (Blazers) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi