ignazz Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Kara musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego @Qcin_69 pamiętaj aby taksę zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 5 godzin temu, Alonzo napisał(a): ..bez jaj Po tym dymie jaki zrobił ktoś chce czekać jak Wielce Szanowny Pan będzie łaskaw ustawić taktykę? może być Ci ciężko uwierzyć, ale niektórzy też pracują, a nie siedzą na forum całe dnie zaraz ustawię taktykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 7 godzin temu, Alonzo napisał(a): ..bez jaj Po tym dymie jaki zrobił ktoś chce czekać jak Wielce Szanowny Pan będzie łaskaw ustawić taktykę? Ale w zasadzie co zrobił tutaj podpisuję sie pod wypowiedzia @MarcusCamby, zadne przepisy złamane nie zostały, plus z tym cofnieciem dealu tez nie rozumiem, jak juz bylo wspomniane, prawo wstecz nie działa ... nie powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 1 minutę temu, elwariato napisał(a): Ale w zasadzie co zrobił tutaj podpisuję sie pod wypowiedzia @MarcusCamby, zadne przepisy złamane nie zostały, plus z tym cofnieciem dealu tez nie rozumiem, jak juz bylo wspomniane, prawo wstecz nie działa ... nie powinno Wstecz jest tam, gdzie się akurat dupą ustawisz dawać simke, nie wymyślać już, bo zaraz dojedziemy do ankiety czy można głos zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 1 minutę temu, elwariato napisał(a): Ale w zasadzie co zrobił tutaj podpisuję sie pod wypowiedzia @MarcusCamby, zadne przepisy złamane nie zostały, plus z tym cofnieciem dealu tez nie rozumiem, jak juz bylo wspomniane, prawo wstecz nie działa ... nie powinno ja już się wypowiadałem El i nie widzę sensu w tym co robicie czyli pisaniu tego samego 100 razy Jesteście gorsi niż przekupy na rynku w Radomiu. Dawajcie lepiej simkę bo ja i tak 75% tych głupot, które tu wypisywaliście nie czytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 3 minuty temu, eMeS napisał(a): Wstecz jest tam, gdzie się akurat dupą ustawisz dawać simke, nie wymyślać już, bo zaraz dojedziemy do ankiety czy można głos zmieniać 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): ja już się wypowiadałem El i nie widzę sensu w tym co robicie czyli pisaniu tego samego 100 razy Jesteście gorsi niż przekupy na rynku w Radomiu. Dawajcie lepiej simkę bo ja i tak 75% tych głupot, które tu wypisywaliście nie czytałem. Nie dziwota ze takich rajców w polsce mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 14 minut temu, eMeS napisał(a): Wstecz jest tam, gdzie się akurat dupą ustawisz dawać simke, nie wymyślać już, bo zaraz dojedziemy do ankiety czy można głos zmieniać Słuchaj Niedługo będziesz się do niego zwracał Szanowny Panie Nadkomisarzu wraz z @julekstep Także uważaj co piszesz i nie pierdol bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 31 minut temu, LAF napisał(a): Słuchaj Niedługo będziesz się do niego zwracał Szanowny Panie Nadkomisarzu wraz z @julekstep Także uważaj co piszesz i nie pierdol bez sensu. Dokladnie przyjacielu, kiedys nastana te lepsze czasy, a mury runą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Nadkomisarzu @elwariato , podeslijcie jakiegoś Areczka, żeby wieczorną puścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 50 minut temu, Pablo81 napisał(a): Nadkomisarzu @elwariato , podeslijcie jakiegoś Areczka, żeby wieczorną puścił. Zaraz sprobuje ogarnąć, ale ciezko teraz o sumiennego podwładnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego simka za jakieś 20 min Dzień 11 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 111 - Warriors 113 play-by-play 76ers 56 - Knicks 89 play-by-play Mavericks 86 - Kings 117 play-by-play Heat 108 - Pistons 107 play-by-play Spurs 114 - Grizzlies 81 play-by-play Wizards 91 - Nets 87 play-by-play Clippers 89 - Sonics 84 play-by-play Rockets 117 - Jazz 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego https://www.canva.com/design/DAGf7kcvx6Q/lMxSo2gjrOV7J593ILsn7Q/edit?utm_content=DAGf7kcvx6Q&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 10 godzin temu, julekstep napisał(a): Dzień 11 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 89 - Sonics 84 play-by-play Warto krótko podsumować grę Dumnych SuperSonics w ostatnich meczach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego simka 5 min! szybko rebelianci, zanim Imperator Cichy trejdy poblokuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 13 minut temu, julekstep napisał(a): simka 5 min! szybko rebelianci, zanim Imperator Cichy trejdy poblokuje! Piotrek słaby w star warsy jest w stanie pomylić falcona milennium z enterprisem w inne klasyki w sumie też kiedyś nazywałam go moim balrogiem i też nie wiedział czy go chwałę czy obrażam Edytowane 26 Lutego przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Teraz, profesora napisał(a): kiedyś nazywałam go moim barlogiem i też nie wiedział czy go chwałę czy obrażam bo to w sumie nie wiadomo! Dzień 12 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 82 - Knicks 109 play-by-play Timberwolves 110 - Celtics 114 play-by-play Nets 97 - Kings 101 play-by-play Lakers 96 - Mavericks 110 play-by-play Clippers 97 - Warriors 117 play-by-play Grizzlies 86 - Trailblazers 127 play-by-play Nuggets 117 - Sonics 96 play-by-play Suns 108 - Bucks 126 play-by-play 76ers 119 - Wizards 117 play-by-play Cavaliers 99 - Magic 124 play-by-play Pistons 97 - Heat 122 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Keldon Johnson (Bucks) - 6 Nikola Jokic (Heat) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Dieng 11 bloczków. Szkoda ze 3 punkcików do TD mocarnego brakło....co raz bardziej mi się ten gość podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Ice23 napisał(a): Dieng 11 bloczków. Szkoda ze 3 punkcików do TD mocarnego brakło....co raz bardziej mi się ten gość podoba 3 punkciki to on mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi