Krzemo Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 3 minuty temu, Ice23 napisał(a): Probne simki, na recommended taktykach, sa gówno warte. a kto mówi na recommended ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 3 minuty temu, Ice23 napisał(a): Probne simki, na recommended taktykach, sa gówno warte. Nie były na recommended robione, ustawiłem wszystkich. Oczywiście moja wizja na pewno będzie częściowo odbiegać od Waszych pomysłów, ale nie sądzę by odbiegało to mocno Beal wychodzi gruby cancer, bo Wizards wg prognoz Julka pójdą mocno do przodu po jego oddaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Nie były na recommended robione, ustawiłem wszystkich. Oczywiście moja wizja na pewno będzie częściowo odbiegać od Waszych pomysłów, ale nie sądzę by odbiegało to mocno Beal wychodzi gruby cancer, bo Wizards wg prognoz Julka pójdą mocno do przodu po jego oddaniu Reasumując z bealem supcio, bez niego jeszcze lepiej 2 godziny temu, julekstep napisał(a): nie rozumiem. I w zasadzie tu jest clue wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Próbne simki są wartościowe jeśli dają wyniki spełniające oczekiwaniom simującego, w przeciwnym wypadku stają się odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 (edytowane) Kurde czy mnie oczy nie mylą czy nie ma jeszcze heat? Generalnie ja sama oceniam zespół w tym sezonie na poziomie "PO kasztany" .... Wiec chyba tutaj wyjątkowo jakieś dziwne docenienie, może to już ze względu na zbliżający się dzień kobiet Edytowane 16 Lutego 2025 przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Teraz, profesora napisał(a): Kurde czy mnie oczy nie mylą czy nie ma jeszcze heat? Generalnie ja sama oceniam zespół w tym sezonie na poziomie "PO kasztany" .... Wiec chyba tutaj wyjątkowo jakieś dziwne docenienie, może to już ze względu na zbliżający się dzień kobiet Kurde czy mnie oczy nie mylą czy nie ma jeszcze heat? Generalnie ja sama oceniam zespół w tym sezonie na poziomie "PO kasztany" .... Wiec chyba tutaj wyjątkowo jakieś dziwne docenienie, może to już ze względu na zbliżający się dzień kobiet Kurde czy mnie oczy nie mylą czy nie ma jeszcze heat? Generalnie ja sama oceniam zespół w tym sezonie na poziomie "PO kasztany" .... Wiec chyba tutaj wyjątkowo jakieś dziwne docenienie, może to już ze względu na zbliżający się dzień kobiet Tez to zauwazylem, Julek po latach sie przekonał do Heat, troche to zabrało, ciekawe czym uzasadni pozycje PS istnieje jednak bardziej realna opcja, o Heat zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Solidarność stanu Floryda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 4 minuty temu, elwariato napisał(a): istnieje jednak bardziej realna opcja, o Heat zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Schroder, Brogdon, Adebayo, Monroe - 7 miejsce Trae, Lavine, Favors, Robinson - 22 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Schroder, Brogdon, Adebayo, Monroe - 7 miejsce Trae, Lavine, Favors, Robinson - 22 miejsce Dawaj swój prawilny ranking ogórków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Wy sie podniecata a on to na bieżąco z klopa pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Dawaj swój prawilny ranking ogórków Trochę mnie kac męczy, ale wziąłem się za szykowanie, bo pojutrze wyjazd i do końca tygodnia mnie nie ma Także wypadałoby by powstał dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 2 minuty temu, elwariato napisał(a): Wy sie podniecata a on to na bieżąco z klopa pisze czyli ciąg dalszy przy kolejnym posiedzeniu Jest i heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 3 minuty temu, profesora napisał(a): czyli ciąg dalszy przy kolejnym posiedzeniu po kebabie w sosem al-kaida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Lutego 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 RANKING GOTOWY ZAPRASZMAM DO PŁACZU! 23 minuty temu, profesora napisał(a): Kurde czy mnie oczy nie mylą czy nie ma jeszcze heat? Generalnie ja sama oceniam zespół w tym sezonie na poziomie "PO kasztany" .... Wiec chyba tutaj wyjątkowo jakieś dziwne docenienie, może to już ze względu na zbliżający się dzień kobiet wschód jest wyjątkowo słaby w tym sezonie nie licząc top3 ekip to cały sekret 'potęgi' Heat w tym sezonie 13 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Schroder, Brogdon, Adebayo, Monroe - 7 miejsce Trae, Lavine, Favors, Robinson - 22 miejsce a gdzie błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 jak ktoś zliczy ile tych „wielkich magic” i „auuuć” ( odgłos po przyjęciu bolca ) było w poście, to zgłoście do odpowiedniego psychiatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 5 minut temu, Koelner napisał(a): jak ktoś zliczy ile tych „wielkich magic” i „auuuć” ( odgłos po przyjęciu bolca ) było w poście, to zgłoście do odpowiedniego psychiatry Raczej proktologa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 (edytowane) stan tegorocznych trejdów czołowych graczy ligi (póki co): Dejounte Murray (nr 12 PG) -> na wschód James Harden (nr 1 SG) -> na wschód Russell Westbrook (nr 2 SG) -> na wschód Victor Oladipo (nr 5 SG) -> na wschód Donovan Mitchell (nr 8 SG) -> na zachód Kyrie Irving (nr 13 SG) -> na wschód Pascal Siakam (nr 11 SF) -> na zachód Jusuf Nurkic (nr 11 PF) -> na zachód Naz Reid (nr 15 PF) -> na wschód podsumowanie: ten powershift na wschód pokazuje jedno, zachód jest jak @Qcin_69 -> nie potrafi wytrzymać zbyt długiego bycia 'comeptitive', musi być memem. Edytowane 31 Marca 2025 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 31 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 9 godzin temu, julekstep napisał(a): stan tegorocznych trejdów czołowych graczy ligi (póki co): Dejounte Murray (nr 12 PG) -> na wschód James Harden (nr 1 SG) -> na wschód Russell Westbrook (nr 2 SG) -> na wschód Victor Oladipo (nr 5 SG) -> na wschód Donovan Mitchell (nr 8 SG) -> na zachód Kyrie Irving (nr 13 SG) -> na wschód Pascal Siakam (nr 11 SF) -> na zachód Jusuf Nurkic (nr 11 PF) -> na zachód Naz Reid (nr 15 PF) -> na wschód podsumowanie: ten powershift na wschód pokazuje jedno, zachód jest jak @Qcin_69 -> nie potrafi wytrzymać zbyt długiego bycia 'comeptitive', musi być memem. Tylu przeszło na wschód a zachód dalej lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 3 godziny temu, kolader napisał(a): Tylu przeszło na wschód a zachód dalej lepszy lepsze perspektywy przed draftem, chyba o to koledze chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi