Skocz do zawartości

[2046] Power Rankingi

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Miałem na myśli deal :)

W dniu 24.11.2024 o 18:57, MarcusCamby napisał(a):

New Orleans Hornets - San Antonio Spurs

NOH IN: Trae Young, Zach Lavine, Michael Kidd-Gilchrist, John Henson

NOH OUT: Russell Westbrook, Jared Sullinger, Derrick Jones Jr, Evan Turner + 1st pick NOH 2046

SAS IN: Russell Westbrook, Jared Sullinger, Derrick Jones Jr, Evan Turner + 1st pick NOH 2046

SAS OUT: Trae Young, Zach Lavine, Michael Kidd-Gilchrist, John Henson

@Pablo81

no tak średnio bym powiedział

- Brick
- solidny Sulli
- mid 1st
- przejęcie fatalnego kontraktu LaVine'a
- super max (pośrednio)

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

no tak średnio bym powiedział

- Brick
- solidny Sulli
- mid 1st
- przejęcie fatalnego kontraktu LaVine'a
- super max (pośrednio)

Chciałbym powiedzieć, że mądrego warto posłuchać, ale to niestety nie w Twoim przypadku :)

Lavine fatalny? :) Gość wygrał serie z Bucks. Dla mnie to jest topowy SG. Zresztą niedługo dalsza część rankingu. 

Zajmij się lepiej upychaniem gdzieś Lillarda, bo to obecnie TOP3 najgorszy kontrakt ligi z potencjałem na jedynkę.

Jeszcze mi się usunęło pół rankingu o SG i trzeba pisać od nowa, ech... Same nieszczęścia ten Julek.

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

Chciałbym powiedzieć, że mądrego warto posłuchać, ale to niestety nie w Twoim przypadku :)

Lavine fatalny? :) Gość wygrał serie z Bucks. Dla mnie to jest topowy SG. Zresztą niedługo dalsza część rankingu. 

nie no zajebisty

volume scorer który od 3 sezonów nie umie wyjść powyżej 45% z gry, do tego notuje sporo strat, kiepsko zbiera i nie jest jakimś wybitnym defensorem

a to wszystko za ponad 20 baniek przez kolejne 2 lata -> bajka!

3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Zajmij się lepiej upychaniem gdzieś Lillarda, bo to obecnie TOP3 najgorszy kontrakt ligi z potencjałem na jedynkę.

top1 luźno!

top3 dopełniają Tatum i Tadek!

ale cieszę się że CHĘĆ ZEMSTY zmotywuje Cię do szybszego wrzucenia rankingu! 💪

Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a):

Przyjecielu masz mój miecz w swojej walce o PO w 47 i 48, w 49 liczę że powalczysz o 1 pick!

Plan jest właśnie, żeby to nie były loteryjne picki, ale campy mnie tak sponiewierały, że kto wie jak to będzie w tych najbliższych sezonach wyglądało. :P 

21 minut temu, elwariato napisał(a):

Camby tam dostrzegl Josha ale tez bez łaski, koles zrobil rewelka campy i to z juz legit poziomu ale dyletanctwo bedzie sie palowac nad Kahujawim 🥴

Josh Richardson piękny steal. Mam strasznego kaca, że go oddałem. Rozwinął się mocno i jest takim drugim Kelly Oubre.

Doszli SF i PF do rankingu :)

4 godziny temu, MarcusCamby napisał(a):

9. Jonas Valanciunas (+4) - Spory skok i tutaj warto pochwalić Kubę za przechwycenie Litwina. W ofensywie spadł, ale poprawił obronę w tym bardzo cenne +9 w driveD. On ma defensywne skille bardziej na centra, ale ze względu na swoją ofensywę u każdego GMa gra na PF. Biorąc pod uwagę, że Rockets mają Vucevica to może teraz utworzą europejski duet i Litwin zagra na pozycji, gdzie jego impact powinien być większy. Liczę go jednak jako PFa, skoro Kuba nie zmieniał mu pozycji przed campami. Pewnie liczył na skoki w ataku, ale nie udało

Mimo wszystko Jonas jest chyba wciąż lepszy w O niż Nikola.

Koniec rankingu, zapraszam do komentarzy i czytania :)

Na koniec PR oparty tylko o tych 75 herosów 💪 Bardziej ciekawostka, ale mówiąca kto ma topowych gości w swoim składzie.

Wschód:

1. Orlando Magic 54

2. New York Knicks 47

3. Chicago Bulls 30

4. New Orleans Hornets 26

5. Milwaukee Bucks 24

6. Miami Heat 24

7. Cleveland Cavaliers 22

8. Philladelphia 76ers 22

9. Toronto Raptors 20

10. Indiana Pacers 15

11. Atlanta Hawks 14

12. New Jersey Nets 14

13. Washington Wizards 13

14. Detroit Pistons 0

15. Boston Celtics 0

Zachód:

1. San Antonio Spurs 51

2. Phoenix Suns 41

3. Denver Nuggets 27

4. Portland Trail Blazers 22

5. Houston Rockets 20

6. Los Angeles Clippers 20

7. Dallas Mavericks 18

8. Minnesota Timberwolves 16

9. Utah Jazz 16

10. Golden State Warriors 15

11. Sacramento Kings 10

12. Los Angeles Lakers 10

13. Seattle SuperSonics 9

14. Memhpis Grizzlies 0

Dziękuje za uwagę. Jutro zapewne ranking ogórów :)

Tu oczywiscie propsy dla @julekstep ze zamiast dziatki zabawiac woli ranki robic👏👍😄 ale juz mam imo oczywisty przytyk, Raps>Bulls i moge sie o to założyć, ogolnie fenomen Bulls w rozwazaniach przedsezonowych mnie ciekawi, beal w lepszej formie i lepszym otoczeniu, nie robil z Wizz potentatow, Harten to kolek rowny kapelakowi, jest Hali ale to nie harden, brick czy inny wall. Natomiast Raps i tu gratki @Sylvinho. sklad praktycznie kompletny, masa talentu itd itp moze tylko rasowego kolka brak, ale to najłatwiej chyba nadrobic

Wiadomo fit mógłby być lepszy ale na pewno aż tak nisko się nie widzę :P Za dużo jakości jest u mnie w składzie, dodatkowo pewnie jakieś korekty transferowe niedługo się pojawią także liczę, że PO uda się w tym roku wywalczyć. 

Ty @julekstep simowałeś chociaż raz czy dalej lecisz na swoim power rankingu? :)

Już o Hornets się nie będę zabijał. Nie spodziewam się rewelacji, skoro Trae masz tak nisko, a Lavine masz niżej on Ntilikiny itd. :)

Ale takie Nuggets to właściwie robi regularnie TOP4 bilans i w Playoffs to przeważnie drugi najlepszy team na Zachodzie. 

Swoją drogą dziwne, że Mitchell Robinson razem z Derrick Favors ( Pod względem overall 14 i 15 najlepsi obrońcy ligi ) otoczeni dwoma dobrymi obrońcami i jednym Trae mają mieć najgorszą obronę ligi nie licząc tankerów :)

11 minut temu, elwariato napisał(a):

moze tylko rasowego kolka brak, ale to najłatwiej chyba nadrobic

Queta po dwóch rewelacyjnych campach to już poziom Hensona. Widzę w obozie Raptors inne, większe problemy niż brak kołka i mają dość spory związek z fatalnymi campami Mikala Bridgesa :)

Polubilem pierwszy raz w historii legendarny PR bo zgadzam sie z nim. Ten sezon w Kings przejsciowy. Plan jest dojsc do PO, potem wyroki simki sa niezbadane czasami. Po sezonie cala 30paro letnia geriatria pospada i sprobujemy cos sklecic w nastepne FA, bo w tym przed sezonem kilka niedociagniec bylo :P

1 godzinę temu, julekstep napisał(a):

13. Rockets -> Najlepsza pierwsza opcja ligi, masa talentu i totalnie zero pomyślunku przy składaniu ekipy. Połączenie Hardena z dwójką mocno ofensywnych podkoszowych....komu to potrzebne lol? Aha jest też poteżna dziura na SF i lekko pobudzony Smart. Najciekawsze będzie chyba to ile meczów w tym sezonie rozegra 40 letni Amare. Potem szybki oklep w 1szej rundzie i na ryby.

Ostatnio z 20miejsca skok na 13 po RS i o jeden tier do góry więc spokojnie TOP8 powinno być 😎