Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kubbas Opublikowano 2 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Lutego CO DO CHU JA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego What the fuck is going on out there Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego ja nie rozumiem nic luka zrobil jakas orgie w szatni czy co? ja pi****le przeciez mozna go gdziekolwiek wyjebac za wiele lepszych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Myślałem że kolejny jakiś clickbait a tu charania potwierdza. https://x.com/ShamsCharania/status/1885920217362051276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Cytat 2024/25 $43,031,940 2025/26 $45,999,660 2026/27 $48,967,380 ogolnie player option sie zblizal, widocznie odjebal power move chce do Lakers i tyle, z nikim innym nie przedluze, wam wyoptuje i nara puscil jego agent do kazdej druzyny, jak chcecie to po niego trejdujcie ale to bedzie wypozyczenie itak odejdzie do Lakers shitttttt ciekawe czy Lebron zaraz do Warriors nie wyjebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego A pod koszem lej po bombie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego to na pewno nie ostatni ruch teraz Reaves nie pasuje, za malo pilki Rui tez Cytat LeBron James learned of the Davis-Doncic trade after the Knicks game when it broke while he was out to dinner with his family, sources close to James told ESPN. James was surprised by the news, is processing it and had no idea it was in the works, sources said. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2 minuty temu, matek napisał(a): A pod koszem lej po bombie. Dzisiaj grali w zasadzie bez Centra i zrobili z dupy jesień średniowiecza gospodarzom, co mają jednego z najlepszych C w lidze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 3 minuty temu, Kubbas napisał(a): to na pewno nie ostatni ruch teraz No tego się domyślam. Tak samo tego, że te białe wacki mają teraz za ciasno i pewnie polecą. Ogólnie cena żadna, poza pickiem nie poleciał żaden asset, więc nadal mają teoretycznie co oddawać. 1 minutę temu, mayor napisał(a): bez Centra i zrobili z dupy jesień średniowiecza gospodarzom W PO to nie przejdzie. Szkoda, że jak już gadali z Jazz, to nie wycisnęli tego Kesslera. Oby nie skończyło się na jakimś Valanciunasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 4 minuty temu, matek napisał(a): Szkoda, że jak już gadali z Jazz, to nie wycisnęli tego Kesslera. Mam nadzieję że ten trejd gdzie i lakers i jazz brali udział zakończy już wszelkie spekulacje nt kesslera w lal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Oprócz szantażu ze strony Doncica że chce tylko do Lakers to nie potrafie rozkminić czemu akurat za ADavisa leci Luka. Co Mavs maja w głowie? Akurat Gafford i Washington grają basket życia, a Kyrie ma chwilowy dołek związany z urazami, a Klay jest już Na starość bardzo regularny w graniu w kratkę bym powiedział. Taki move bo wielki Derrick Lively się połamał na trzy miechy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego jak teraz zrobi sie z 2 dobre ruchy to ja nie widze czemu Lebron mialby konczyc kariere przesuwa sie na Pf'a gdzie fituje idealnie Luka robi robote, Lebron bierze wolne kiedy chce jak chce Magic i Jabbar wersja 2? jakies 4-5 sezonow jeszcze? haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Teraz, Kubbas napisał(a): jak teraz zrobi sie z 2 dobre ruchy to ja nie widze czemu Lebron mialby konczyc kariere przesuwa sie na Pf'a gdzie fituje idealnie Luka robi robote, Lebron bierze wolne kiedy chce jak chce Magic i Jabbar wersja 2? Vajnie tylko ze ostatnimi Laty to Luka częściej bierze wolne od Lebrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Oprócz szantażu ze strony Doncica że chce tylko do Lakers to nie potrafie rozkminić czemu akurat za ADavisa leci Luka. Co Mavs maja w głowie? Akurat Gafford i Washington grają basket życia, a Kyrie ma chwilowy dołek związany z urazami, a Klay jest już Na starość bardzo regularny w graniu w kratkę bym powiedział. Taki move bo wielki Derrick Lively się połamał na trzy miechy ? raczej wlasnie taki power move poszedl nie trejdujcie po mnie bo to itak wypozyczenie ja chce do Lakers nara Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Vajnie tylko ze ostatnimi Laty to Luka częściej bierze wolne od Lebrona no to prawda ze 40latek wiezie kazdego kto do niego dolacza xd ale no nie jest to nie realny scenariusz, zobacz ze Luka zazwyczaj dowozi druzyny do po dorzucic tutaj kilku shooterow, wingow juz mamy fajnych Vando zajebiscie pasuje, Finney tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 8 minut temu, Kubbas napisał(a): jak teraz zrobi sie z 2 dobre ruchy to ja nie widze czemu Lebron mialby konczyc kariere przesuwa sie na Pf'a gdzie fituje idealnie Luka robi robote, Lebron bierze wolne kiedy chce jak chce Magic i Jabbar wersja 2? jakies 4-5 sezonow jeszcze? haha Przecież powiedział Lisie Sanders w wywiadzie po meczu , że nie jest to jego ostatni występ w MSG. Z jednym dzieciakiem już gra , to pewnie będzie chciał grać z dwoma synami, a ten młodszy już za rok może być w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 18 minut temu, karl napisał(a): Mam nadzieję że ten trejd gdzie i lakers i jazz brali udział zakończy już wszelkie spekulacje nt kesslera w lal. Jazz dopiero się rozkręcają dwie wymiany w kilkanaście godzin, pewnie nie powiedzieli ostatniego słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 4 minuty temu, mayor napisał(a): Przecież powiedział Lisie Sanders w wywiadzie po meczu , że nie jest to jego ostatni występ w MSG. Z jednym dzieciakiem już gra , to pewnie będzie chciał grać z dwoma synami, a ten młodszy już za rok może być w drafcie. to to wiem, wiadomo ze chce grac jeszcze 2 lata ale w takiej sytuacji nie widze przeszkod zeby gral dluzej lol nie no nie wierze ze GM Mavs na prawde go wyjebal bo defense wins championships co do c***a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 1 minutę temu, Kubbas napisał(a): to to wiem, wiadomo ze chce grac jeszcze 2 lata ale w takiej sytuacji nie widze przeszkod zeby gral dluzej Ale ile dłużej ? Synów obydwu zaliczy , a z wnukiem już chyba nie da rady . Jedyna możliwość to jak ma jeszcze jakiegoś dzieciaka na boku,. To by było chyba coś co by definitywnie zakończyło spór o GOATa jak by LBJ zagrał w Lakers z dwoma synami ślubnymi i jednym nieślubnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 5 minut temu, mayor napisał(a): Ale ile dłużej ? Synów obydwu zaliczy , a z wnukiem już chyba nie da rady . Jedyna możliwość to jak ma jeszcze jakiegoś dzieciaka na boku,. To by było chyba coś co by definitywnie zakończyło spór o GOATa jak by LBJ zagrał w Lakers z dwoma synami ślubnymi i jednym nieślubnym sam ostatnio mowil ze 4-5 lat jesli bedzie chcial moze grac spokojnie ja juz to rok temu mowilem, dalej jak przychodza playoffy malo kto go chce atakowac, a co dopiero jak bedzie sobie latal jako PF a w ataku nie bedzie dzwigal calej ofensywy wiadomo ze to gdybologia bo rozleci mu sie groin jeszcze pare razy i moze byc pograne ale jakby tutaj fajne 2 ruchy zrobic pozbyc sie Ruiego i Reavesa za fitujace elementy to nie zdziwi mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Tak czy siak, w Dallas komuś padło na głowę. Kontrakt Daviesa tez jest kosmiczny, mają dobrych centrów, po prostu bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi