Skocz do zawartości

ASG 2025, czyli 24-ech 'najlepszych' grajkow w nba - nasze typy

joe dumars

Rekomendowane odpowiedzi

Dołożyłbym do tego ale wzmacniając przekaz a co wspomina @RappaR że mamy przebodzcowane rozrywki. Dostępne w sekundę. Plus jako już starsi goście lubimy pokrytykowac. Mnie przeraża moja własna postawa czy myśl z tyłu głowy że zaczynam się czepiać wszystkiego. Na dzisiejsze czasy to chyba tylko snajper z ostrą amunicją uratowałby show. Najlepiej do kogo by miał strzelać decydowali by widzowie. 3,66 $ za głos. Prawda jest taka że młodsze pokolenie nie skupia się systematycznie na niuansach tylko chwilowych detalach. Inaczej tych durnych parkietów, szumu przekazów, serii tik tokowych krótkich spotów nie wyjaśnię. NBA zrobiło badania i to my jesteśmy niszowi. I się z perspektywy zarobków nie znamy. Wybrzydzamy.  

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Dołożyłbym do tego ale wzmacniając przekaz a co wspomina @RappaR że mamy przebodzcowane rozrywki. Dostępne w sekundę. Plus jako już starsi goście lubimy pokrytykowac. Mnie przeraża moja własna postawa czy myśl z tyłu głowy że zaczynam się czepiać wszystkiego. Na dzisiejsze czasy to chyba tylko snajper z ostrą amunicją uratowałby show. Najlepiej do kogo by miał strzelać decydowali by widzowie. 3,66 $ za głos. Prawda jest taka że młodsze pokolenie nie skupia się systematycznie na niuansach tylko chwilowych detalach. Inaczej tych durnych parkietów, szumu przekazów, serii tik tokowych krótkich spotów nie wyjaśnię. NBA zrobiło badania i to my jesteśmy niszowi. I się z perspektywy zarobków nie znamy. Wybrzydzamy.  

Wśród młodych jest mniejsze zainteresowanie sportem. Właśnie sęk w tym, że te zmiany NBA się nie udały, dlatego zyski spadają. 

11 minut temu, Pepis21 napisał(a):

Taki mecz był de facto w finale turnieju i jak wyszło każdy widzi. Kasa? Tak, kasa może być jakimś pobudzaczem dla gwiazdorków.

tak wyszło z innych powodów- Hart oraz cała otoczka. przy normalnym meczu inaczej by to wyglądało.

8 minut temu, ignazz napisał(a):

Oczekiwania na nagrania z chaty P Diddyego bardziej emocjonują. 

7 minut temu, RappaR napisał(a):

Wśród młodych jest mniejsze zainteresowanie sportem. Właśnie sęk w tym, że te zmiany NBA się nie udały, dlatego zyski spadają. 

Tak to jest jak starzy ludzie się biorą za coś co ma się podobać młodzieży. Efekt jest taki, że młodzieży nadal się nie podoba, za to starej widowni jeszcze bardziej.

fellow.webp

W dniu 16.02.2025 o 11:34, lorak napisał(a):

polecam posłuchać eksperta:

Karol nie wiem czy znasz osobiście Harsze, jako że jesteście(jesteśmy) z tego samego miasta, ja miałem tę okazję by go poznać wiele lat temu (na Alco Cup coś ok. 2012-2013). Fajny gość był. No właśnie. Był. Od kilku lat to strasznie zawistny, mały ludek, który potrafi hejtować w najgorszy możliwy sposób, czyli obrazić kogoś ignorując jakiekolwiek argumenty które by stawały w opozycji do jego jednostronnie krytycznego przekazu... 

Wyzywanie graczy od pizd, hejtowanie większości rzeczy na poziomie jakiegoś niewychowanego gówniarza prosto z ulicy... Facet do wszystkich ma "pretensje", jak by leczył sobie tym, że co? Nigdy w kosza mu nie wyszło i dunki to jego sufit "kariery"? Nie mam pojęcia, czy tak leczy kompleksy czy zwiększa zasięgi, ale generalnie IMO to świetny przykład typka, któremu sodóweczka strzeliła za mocno. Pamiętam jeszcze jak narzekał, że inni dunkerzy są hajpowani, a on zrzucony na drugi plan tego biznesu.

Bardzo nie lubię i nie szanuję ludzi, którzy są ignorantami do tego stopnia, że nie rozumiejąc nawet pewnych rzeczy, wyzywają bezrefleksyjnie innych, najczęściej lepszych od siebie. Gość jest świetny w swojej dziedzinie, ale to tyle. Żaden to autorytet, a już na pewno nie koszykarski. Ewidentnie jednak nie godzi się z taką rzeczywistością i stara się być kimś kim nigdy nie będzie. A to jechanie po McClungu to jest tak małe, że aż przykro się robi.

co mówisz zgadza się w sumie z tym przekazem od Grabo w niedawnej dramie. z drugiej strony dużo ludzi na żywo go lubi (co widać po konkursach), trenuje z nim, więc trudno coś wyrokować. mi się po prostu podoba jego styl komentowania i uważam uwagi za celne (np. ciężko przecież nie zgodzić się z tym, że McClung zrobił wszystko na push offie).

8 godzin temu, lorak napisał(a):

tak wyszło z innych powodów- Hart oraz cała otoczka. przy normalnym meczu inaczej by to wyglądało.

Sceptycznie trochę do tego podchodzę, ponieważ skoro nie chciało im się grać teraz do 40-tu przez te ~10 minut to nie wiem czy chciałoby im się grać przez 48 minut. Harta to tam pies tracął, był żenujący ale to nie powód aby grać na total odpierdziel. Generalnie spróbować mogą z taką formułą, bo bardziej stracić się nie da. 

Też żeby nie było, ja nie oczekuje, że ASG będzie grane na 100% zaangażowania no ale niech chociaż zagrają na te 60% może 70%.

Liga niby coś kombinuje z turniejem 1 na 1 aby był za rok.

https://www.mvpmagazyn.pl/artykul/kolejna-nowosc-ktora-ma-pobudzic-weekend-gwiazd