Skocz do zawartości

ASG 2025, czyli 24-ech 'najlepszych' grajkow w nba - nasze typy

joe dumars

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

trochę szkoda mi LaMelo jednak, już się chyba nie powtórzy aby ktoś rzucał 28ppg i nie zagrał

Oj tam przestań się mazać z tym lamelo, Pierwszy lepszy przykład to Booker z 26,6ppg w sezonie 18-19 i znalazłem go za pierwszą myślą, wiec pewnie coś jeszcze by sie znalazło. Imo ASG to nie jest miejsce dla chłopców co robią bilans 10-40. Ponadto lamelo zagrał tylko 32 mecze. 

Edytowane przez RonnieArtestics

5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Oj tam przestań się mazać z tym lamelo, Pierwszy lepszy przykład to Booker z 26,6ppg w sezonie 18-19 i znalazłem go za pierwszą myślą, wiec pewnie coś jeszcze by sie znalazło. Imo ASG to nie jest miejsce dla chłopców co robią bilans 10-40. 

To szukaj dalej, bo 26.6 to trochę brakuje jeszcze, mi tam rybka, ale po c*** są te głosy fanów jak i tak potem robią co chcą

edit. Booker w 18-19 opuścił 15 spotkań do czasu ASW, to raczej nie jest nic dziwnego, że nie zagrał

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

8 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Oj tam przestań się mazać z tym lamelo, Pierwszy lepszy przykład to Booker z 26,6ppg w sezonie 18-19 i znalazłem go za pierwszą myślą, wiec pewnie coś jeszcze by sie znalazło. Imo ASG to nie jest miejsce dla chłopców co robią bilans 10-40. Ponadto lamelo zagrał tylko 32 mecze. 

Booker przed ASG miał poniżej 25ppg 

21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

To szukaj dalej, bo 26.6 to trochę brakuje jeszcze, mi tam rybka, ale po c*** są te głosy fanów jak i tak potem robią co chcą

edit. Booker w 18-19 opuścił 15 spotkań do czasu ASW, to raczej nie jest nic dziwnego, że nie zagrał

No to …lamelo opuscil więcej xD 

i może to jest całe rozwiazanie twojej zagadki .. 

15 minut temu, RappaR napisał(a):

Booker przed ASG miał poniżej 25ppg 

24,6 w 2018-19 to jak 28 teraz. Inflacja.

@LeweBiodroSmoka 

Dame for sure

25/7 on 56% TS% in 2016

27/6 on 59% TS% in 2017

Hell we literally even made the playoffs both seasons and he didn't make it. Shit was wild. They realized they messed up so badly one of those years that he made 2nd team all nba”

Edytowane przez RonnieArtestics

11 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

może to jest całe rozwiazanie twojej zagadki

zapewne xd

no trudno

żeby nie było, że jesteś taki mądry, Booker miał wtedy bilans 8-36 :V

22 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Dame for sure

25/7 on 56% TS% in 2016

27/6 on 59% TS% in 2017

Hell we literally even made the playoffs both seasons and he didn't make it. Shit was wild. They realized they messed up so badly one of those years that he made 2nd team all nba”

Edytowane 14 minut temu przez

No ten Lillard to pamiętny, ale to Zachód, bardzo bogaty w talent w tamtym czasie, mam wrażenie, że w tym sezonie tych gwiazd grających na super poziomie jest znacznie mniej niż w ostatnich latach, zwłaszcza ten Zachód to taki mocno meh się zrobił coś

Przy tych awanturach o snuby z ASG/All-NBA zazwyczaj jest napierdlanka, bo ktos zdaje sie prezentowac poziom zaslugujacy, ale jak sie blizej przyjrzec kogo z nominowanych wyrzucic, zeby zrobic dla niego miejsce, to sie czesto okazuje, ze wszyscy bardziej zaslugiwali.

Inaczej jest w przypadku Sabonisa, ktorego nie wiem czemu liga tak nienawidzi, bo gosc ma lepszy lub gorszy case vs pewnie jakies 3/4 nominowanych.

Zapowiada się ciekawie, jestem naprawdę zainteresowany, praktyka pokaże czy zostaną z formatem na kilka lat czy będą szukać dalej.

W sumie to jakiegokolwiek formatu by nie wymyślili, zawodnikom musi się chcieć rywalizować. A pewnie im więcej $, tym bardziej się chce. Stawki są większe, ale dla tych zawodników to wciąż małe kieszonkowe.

W dniu 14.02.2025 o 12:11, Dunk Fan napisał(a):

Zapowiada się ciekawie, jestem naprawdę zainteresowany, praktyka pokaże czy zostaną z formatem na kilka lat czy będą szukać dalej.

W sumie to jakiegokolwiek formatu by nie wymyślili, zawodnikom musi się chcieć rywalizować. A pewnie im więcej $, tym bardziej się chce. Stawki są większe, ale dla tych zawodników to wciąż małe kieszonkowe.

k**** te czarnychy zarabiają po 200 milionów i jedyne na co ich stać to rzucać sobie po 200 punktów 

Powinni mieć za takie wyczyny wlepiane kary  

A swoją drogą czy prawdą jest że NBA zaproponowała bronnyemu występ w rising stars nie był jednak tak głupi jak pomysłodawcy żeby temu przyklasnąć?

W dniu 14.02.2025 o 11:48, lorak napisał(a):

w nowym wspaniałym świecie.

Wspaniałe byłoby gdybyśmy mogli poczuć jakieś emocje w czasie meczu "gwiazd" 

W dniu 14.02.2025 o 12:11, Dunk Fan napisał(a):

Dobre jest że młodzierz dolaczaja do głównego eventu. Teraz starzy a przynajmniej ich część musi się troche wysilic zeby nie było blamażu. W tej połowce gdzie jest młodzież będzie walka. To napewno. 

19 minut temu, marceli73 napisał(a):

Dobre jest że młodzierz dolaczaja do głównego eventu. Teraz starzy a przynajmniej ich część musi się troche wysilic zeby nie było blamażu. W tej połowce gdzie jest młodzież będzie walka. To napewno. 

Zero szans 

15 minut temu, josephnba napisał(a):

Znaczy że walki nie uświadczysz 

Jak młodym nie będzie się chciało zawalczyć, to tutaj już nic nie pomoże, z wyjątkiem grubego hajsu. Liczę na to, że jednak będą chcieli postawić się weteranom, liczę też na Wembyego, w końcu zapowiadał, że będzie grał na serio.