Alonzo Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Koelner napisał(a): pewnie w c*** roboty przy tych Havlickach ale trochę fanu No i część z nas będzie sobie chciała przy okazji trochę poczytać wtedy o historii tych graczy. Może wyjść z tego naprawdę sporo niespodziewanego fanu. Edytowane 5 Sierpnia 2025 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 W dniu 20.01.2025 o 08:33, Cichy napisał(a): Tu chcialbym jeszcze poczekac na zdanie kogos kto tworzyl draft by napisal ile to "zalozenie skilli" moze zajac wiecej czasu nad draft (tak jak pisalem obecnie csv nie sa tworzone chyba tak zupełnie od zera) Albo czy znalazlby sie ktos chetny do tworzenia takiego draftu Nie wiem na czym skończyliście dyskusję, bo nie chce mi się wszystkiego czytać, ale ... mogę się podjąć stworzenia jednego takiego draftu opartego ma mockach. Jakieś tam doświadczenie w tym temacie już chyba mam Tylko musicie mi powiedzieć z których mocków byliby to zawodnicy i kiedy Jednak stawiam przy okazji dwa warunki: 1. robię season ending i loterię do takiego draftu 2. dostajecie tylko i wyłącznie literki takich rookich i na tej podstawie wybieracie w drafcie. konkretne skille z cyferkami (w tym także potencjał) poznajcie dopiero po skończonym drafcie. będzie większy fan i myślę więcej bustów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 @kuba2419 idziesz w hard tank i chcesz kierować się "funem" i literkami? @GeDDo dziękujemy za zainteresowanie, ale człowieka od robienia draftu to już simbasket ma i to najlepszego Rozmawiać można o szczegółach czy rocznikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 (edytowane) 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @GeDDo dziękujemy za zainteresowanie, ale człowieka od robienia draftu to już simbasket ma i to najlepszego Rozmawiać można o szczegółach czy rocznikach trochę grzeczniej do byłego Pana Komisarza (który też był przez jakiś czas odpowiedzialny za hosting) herbatki zaproponuj czy cuś a nie tutaj PRujesz! Edytowane 7 Sierpnia 2025 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): @kuba2419 idziesz w hard tank i chcesz kierować się "funem" i literkami? @GeDDo dziękujemy za zainteresowanie, ale człowieka od robienia draftu to już simbasket ma i to najlepszego Rozmawiać można o szczegółach czy rocznikach A dlaczego nie? Coś nowego, draft robiony na bazie mockow I cyferek z ncaa to mogło by być fajne w tej chwili jak robimy graczy to na bazie ich cyferek z kariery a nie tego jak wyglądali na uczelniach Co do mojego tanku to nu to lotto, fun będę miał podczas FA gdzie do dyspozycji będzie między 41mln a 44mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Myślę, że spokojnie można jeszcze polecieć współczesne drafty, przy poprzednim kółeczku też drafty opierały się na mockach i statach z ncaa + wyczucie osoby przygotowującej draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2025 1 godzinę temu, GeDDo napisał(a): 2. dostajecie tylko i wyłącznie literki takich rookich i na tej podstawie wybieracie w drafcie. konkretne skille z cyferkami (w tym także potencjał) poznajcie dopiero po skończonym drafcie. będzie większy fan i myślę więcej bustów Ja np. zupełnie nie oglądam excela, a lecę po nazwiskach, czasem coś tam sobie z Sylwkiem spojrzę i tyle, a z oglądania excela nie mam ani trochę fanu. Takze #muremzaCambym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Myślę, że ten draft i kolejny będzie mocno odbiegał od tego co się będzie działo w realu jeżeli polecimy teraz z tym Castle. Chyba, że chcemy tutaj tworzyć alternatywę gdzie wiodącą postacią będzie Maluch albo Fleming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 21 godzin temu, GeDDo napisał(a): Nie wiem na czym skończyliście dyskusję, bo nie chce mi się wszystkiego czytać, ale ... mogę się podjąć stworzenia jednego takiego draftu opartego ma mockach. Jakieś tam doświadczenie w tym temacie już chyba mam Tylko musicie mi powiedzieć z których mocków byliby to zawodnicy i kiedy Jednak stawiam przy okazji dwa warunki: 1. robię season ending i loterię do takiego draftu 2. dostajecie tylko i wyłącznie literki takich rookich i na tej podstawie wybieracie w drafcie. konkretne skille z cyferkami (w tym także potencjał) poznajcie dopiero po skończonym drafcie. będzie większy fan i myślę więcej bustów Oficjalnie skończyło sie tak ze robimy draft z castle. A kolejny miał byc juz historyczny (bo zabraknie całego sezonu nowym rookies). Pewnie dałoby sie zrobic jakieś głosowanie... jednak na moje to byłaby zbyt szybką zmiana bo teoretycznie teraz ktoś juz moze szykować sie pod mikana albo innego dziadka Swoją drogą trzeba było Ciebie oznaczać może zapłon byłby szybciej niż po niemal 9 miesiącach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Czyli rozumiem teraz mamy draft z Risacherem, a potem odpuszczamy Flagga i jedziemy już w łączenie i drafty historyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 22 minuty temu, Cichy napisał(a): Oficjalnie skończyło sie tak ze robimy draft z castle. A kto podjął taką decyzję? Z tego co widzę zdania są podzielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 26 minut temu, Cichy napisał(a): Oficjalnie skończyło sie tak ze robimy draft z castle. A kolejny miał byc juz historyczny (bo zabraknie całego sezonu nowym rookies). Pewnie dałoby sie zrobic jakieś głosowanie... jednak na moje to byłaby zbyt szybką zmiana bo teoretycznie teraz ktoś juz moze szykować sie pod mikana albo innego dziadka Swoją drogą trzeba było Ciebie oznaczać może zapłon byłby szybciej niż po niemal 9 miesiącach:D Ej ale ja się szykuje pod Flagga....nie zabieraj mi tego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2025 3 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Ej ale ja się szykuje pod Flagga....nie zabieraj mi tego draftu I po co ci te tanki, dostaniesz co najwyzej jakiegos wilta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2025 14 godzin temu, Cichy napisał(a): Swoją drogą trzeba było Ciebie oznaczać może zapłon byłby szybciej niż po niemal 9 miesiącach:D Nie trzeba oznaczać, bo ja cały czas dostaje powiadomienia z racji moderacji tego działu No ale z ciekawości zajrzałem tutaj ostatnio i odniosłem się do Twojego pytania (całego wątku nie chciało mi się czytać). Szczególnie, że w przeszłości takie drafty miałem okazję tworzyć razem z popeye. No ale spoko, to była tylko luźna propozycja. A swój czas zamiast na simkę wykorzystam w inny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2025 @Cichy @julekstep @Krzemo To w końcu jakie jeszcze będą drafty? Najblizszy to rl draft 2024 z Castle a za sezon będzie rl2025 z Flagg czy zaczynamy nowe kółko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Taki fajny draft 2025 a wy chcecie to skasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2025 6 minut temu, ignazz napisał(a): Taki fajny draft 2025 a wy chcecie to skasować? Rozumiem dymy z graczem Utah , ale tak to poza tym to raczej nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 @MarcusCamby jest jakaś wersja beta nadchodzącego draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): @MarcusCamby jest jakaś wersja beta nadchodzącego draftu? A co ma być jak draft z Castle zagrał tylko jeden sezon a niektórzy nawet nie. Równie dobrze moglibyśmy lecieć nawet drafty nie odbyte w realu jak mamy odzwierciedlać na podstawie NCAA. Albo powypisywać dowolne cyferki. Na tym samym wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 10 minut temu, Pablo81 napisał(a): @MarcusCamby jest jakaś wersja beta nadchodzącego draftu? Niestety jeszcze nie. Ale jak się nic nie wydarzy niespodziewanego to w przyszłym tygodniu ruszy to pełną parą. Myślę, że do końca RS będzie w pełni gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi