Skocz do zawartości

Przyszłość draftów

Cichy

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Koelner napisał(a):

pewnie w c*** roboty przy tych Havlickach ale trochę fanu

No i część z nas będzie sobie chciała przy okazji trochę poczytać wtedy o historii tych graczy. 👍

Może wyjść z tego naprawdę sporo niespodziewanego fanu. 

Edytowane przez Alonzo

W dniu 20.01.2025 o 08:33, Cichy napisał(a):

Tu chcialbym jeszcze poczekac na zdanie kogos kto tworzyl draft by napisal ile to "zalozenie skilli" moze zajac wiecej czasu nad draft (tak jak pisalem obecnie csv nie sa tworzone chyba tak zupełnie od zera)

Albo czy znalazlby sie ktos chetny do tworzenia takiego draftu

Nie wiem na czym skończyliście dyskusję, bo nie chce mi się wszystkiego czytać, ale ... mogę się podjąć stworzenia jednego takiego draftu opartego ma mockach. Jakieś tam doświadczenie w tym temacie już chyba mam ;) Tylko musicie mi powiedzieć z których mocków byliby to zawodnicy i kiedy :) 

Jednak stawiam przy okazji dwa warunki:

1. robię season ending i loterię do takiego draftu

2. dostajecie tylko i wyłącznie literki takich rookich i na tej podstawie wybieracie w drafcie. konkretne skille z cyferkami (w tym także potencjał) poznajcie dopiero po skończonym drafcie. będzie większy fan i myślę więcej bustów :)

5 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

@GeDDo dziękujemy za zainteresowanie, ale człowieka od robienia draftu to już simbasket ma i to najlepszego :)

Rozmawiać można o szczegółach czy rocznikach :)

trochę grzeczniej do byłego Pana Komisarza (który też był przez jakiś czas odpowiedzialny za hosting) :P 

herbatki zaproponuj czy cuś a nie tutaj PRujesz!

Edytowane przez julekstep

4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

@kuba2419 idziesz w hard tank i chcesz kierować się "funem" i literkami? :P

@GeDDo dziękujemy za zainteresowanie, ale człowieka od robienia draftu to już simbasket ma i to najlepszego :)

Rozmawiać można o szczegółach czy rocznikach :)

A dlaczego nie? Coś nowego, draft robiony na bazie mockow I cyferek z ncaa to mogło by być fajne :) w tej chwili jak robimy graczy to na bazie ich cyferek z kariery a nie tego jak wyglądali na uczelniach 😉

Co do mojego tanku to nu to lotto, fun będę miał podczas FA gdzie do dyspozycji będzie między 41mln a 44mln 🤩

1 godzinę temu, GeDDo napisał(a):

2. dostajecie tylko i wyłącznie literki takich rookich i na tej podstawie wybieracie w drafcie. konkretne skille z cyferkami (w tym także potencjał) poznajcie dopiero po skończonym drafcie. będzie większy fan i myślę więcej bustów :)

Ja np. zupełnie nie oglądam excela, a lecę po nazwiskach, czasem coś tam sobie z Sylwkiem spojrzę i tyle, a z oglądania excela nie mam ani trochę fanu. 

Takze #muremzaCambym

21 godzin temu, GeDDo napisał(a):

Nie wiem na czym skończyliście dyskusję, bo nie chce mi się wszystkiego czytać, ale ... mogę się podjąć stworzenia jednego takiego draftu opartego ma mockach. Jakieś tam doświadczenie w tym temacie już chyba mam ;) Tylko musicie mi powiedzieć z których mocków byliby to zawodnicy i kiedy :) 

Jednak stawiam przy okazji dwa warunki:

1. robię season ending i loterię do takiego draftu

Oficjalnie skończyło sie tak ze robimy draft z castle. A kolejny miał byc juz historyczny (bo zabraknie całego sezonu nowym rookies).

Pewnie dałoby sie zrobic jakieś głosowanie... jednak na moje to byłaby zbyt szybką zmiana bo teoretycznie teraz ktoś juz moze szykować sie pod mikana albo innego dziadka ;)

Swoją drogą trzeba było Ciebie oznaczać może zapłon byłby szybciej niż po niemal 9 miesiącach:D

26 minut temu, Cichy napisał(a):

Oficjalnie skończyło sie tak ze robimy draft z castle. A kolejny miał byc juz historyczny (bo zabraknie całego sezonu nowym rookies).

Pewnie dałoby sie zrobic jakieś głosowanie... jednak na moje to byłaby zbyt szybką zmiana bo teoretycznie teraz ktoś juz moze szykować sie pod mikana albo innego dziadka ;)

Swoją drogą trzeba było Ciebie oznaczać może zapłon byłby szybciej niż po niemal 9 miesiącach:D

Ej ale ja się szykuje pod Flagga....nie zabieraj mi tego draftu :(