Skocz do zawartości

[2046] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Pablo81 napisał(a):

Pomysł spoko, tylko już widzę, jak ludzie zbiorą się na live'a, jak teraz mają problem z pickiem przez 20 h.

Zgadza się. Mało realne niestety. Jak zmniejszy się czas na wybór, to też pewnie będą płacze, że nie każdy siedzi non stop na necie.

Dajcie już spokój z tym narzekaniem, bo nudni jesteście. 24H to idealna sytuacja, a draft spowalniają zwykle trzy te same osoby, które znając ich całoroczną aktywność rzadko korzystają z forum.

W chałupie posprzątajcie jak macie za dużo czasu, zaraz finał wielkiego szlema. Jest co robić. Symulacje przyszłych draftów jak Szulcu możecie porobić zamiast się tylko nastawiać jak "daj, daj, daj".

Żadnych zmian. Gorzej jak dzieci.

15 minut temu, Ice23 napisał(a):

Zgadza się. Mało realne niestety. Jak zmniejszy się czas na wybór, to też pewnie będą płacze, że nie każdy siedzi non stop na necie.

Wiesz.. to takie wymyślanie wymówki na siłę - wystarczy przesłać komiszowi listę 3-5 ponumerowanych graczy jbc.

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

Dajcie już spokój z tym narzekaniem, bo nudni jesteście. 24H to idealna sytuacja, a draft spowalniają zwykle trzy te same osoby, które znając ich całoroczną aktywność rzadko korzystają z forum.

W chałupie posprzątajcie jak macie za dużo czasu, zaraz finał wielkiego szlema. Jest co robić. Symulacje przyszłych draftów jak Szulcu możecie porobić zamiast się tylko nastawiać jak "daj, daj, daj".

Żadnych zmian. Gorzej jak dzieci.

Szkoda, że Tobie nikt tak nie napisał, jak walczyłeś o zdjęcie nadzoru nad draftami.

Też by pasowało, ,że MC ciągle narzeka i tylko "daj i daj kompetencje".

2 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Wiesz.. to takie wymyślanie wymówki na siłę - wystarczy przesłać komiszowi listę 3-5 ponumerowanych graczy jbc.

W BeGM było co 4h i szło jak złoto.

11 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Szkoda, że Tobie nikt tak nie napisał, jak walczyłeś o zdjęcie nadzoru nad draftami.

Też by pasowało, ,że MC ciągle narzeka i tylko "daj i daj kompetencje".

W BeGM było co 4h i szło jak złoto.

Mnie kompetencji nie musi nikt uczyć, bo swój fach znam. 

Bijcie pianę dalej. Ja optuje za 24H i proszę to potraktować jako głos w dyskusji. 

Swoją drogą zabawne jest to, że dwóch narzekaczy jak samemu miało pick w drafcie wysoko to spowalniali mocno, łatwo to odkopać :)

Życzyłbym spokojnego weekendu, ale chyba u większości z Was nie będzie! 

10 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Mnie kompetencji nie musi nikt uczyć, bo swój fach znam. 

Bijcie pianę dalej. Ja optuje za 24H i proszę to potraktować jako głos w dyskusji. 

Swoją drogą zabawne jest to, że dwóch narzekaczy jak samemu miało pick w drafcie wysoko to spowalniali mocno, łatwo to odkopać :)

Życzyłbym spokojnego weekendu, ale chyba u większości z Was nie będzie! 

Gościu, gdybyś miał kompetencje Julka, to byśmy Kima cały czas oglądali.

Tak samo można napisać w temacie wyboru draftów. "Chcecie dyskutować o wyborze draftów? Jak dzieci tylko "daj, daj" i bicie piany". 

Na szczęście Cichy nie musi reperować sobie ego w ten sposób.

6 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Gościu, gdybyś miał kompetencje Julka, to byśmy Kima cały czas oglądali.

Tak samo można napisać w temacie wyboru draftów. "Chcecie dyskutować o wyborze draftów? Jak dzieci tylko "daj, daj" i bicie piany". 

Na szczęście Cichy nie musi reperować sobie ego w ten sposób.

A po polsku można?

Ja uważam, że 24H jest optymalne. 12 godzin to za mało, a tu pomysły 3-4H. Siedząc na ważnym spotkaniu w pracy albo z dzieckiem w przychodni trzeba będzie myśleć o grze internetowej, by pick wybrać?

Gramy turowo, jakie są plusy przyspieszenia draftu?

A swoją drogą Ty reperujesz swoje ego, głupią grą internetową. Wrzuć wreszcie na luz.

A to draft wypada tak nagle jak choroba dziecka? 

Można przewidzieć czasem i wysłać 3 wybory wcześniej 

Ale tu zapewne te długie wybory to dlatego że każdy dobę w przychodni siedzi lub w pracy na spotkaniu. 

Patrzę na to z boku bo ani nie mam interesu przyspieszać bo mi się nudzi bo w tym roku jako gracz nie mam wyboru ani opóźniać bo jako gracz handluje pickiem. 

I wyższy rytm wyboru to też pewna dyscyplina dla graczy. Gra jest luźna i dobrowolna ale nie róbmy anarchistycznej parodii z demokracji szlacheckiej XVII w