Skocz do zawartości

[2046] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

@julekstep @Krzemo @Cichy

Temat draftu został założony w piątek. Jutro minie tydzień i mamy wybranych na teraz tylko 7 graczy.

Czy Rada Entów zreformuje to skostniałe tempo draftu, czy jak co draft będziemy dwa tygodnie oglądali jak farba schnie na ścianie?

Wystarczy ustalić terminarz i I rundę draftu podzielić na 5 dni - po 6 wyborów dziennie, a jak ktoś chce to może wybierać szybciej. Już byśmy mieli skończoną I rundę  i 3 dni na II rundę i można by zacząć FA, bo ja juz z miesiąc się w simce nudzę.

10 minut temu, Alonzo napisał(a):

@julekstep , bo ja juz z miesiąc się w simce nudzę.

nikt nie kazał Ci tankować! 

/ draft ruszył w poniedziałek, a nie niedzielę, a poza tym co roku pewni mniej aktywni użytkownicy dłużej pickuja, ale maja do

tego prawo, bo dysponują 24h, więc można to zmienić pewnie na 12h, ale choćby przez wzgląd negocjacji, większe przyspieszanie wcale nie jest ok.

3-4 osoby trochę przedłuża, ale reszta myślę że spokojnie sie wyrobi w pickach w maks 3-4h

15 minut temu, Alonzo napisał(a):

@julekstep @Krzemo @Cichy

Bo ja juz z miesiąc się w simce nudzę.

Słuszna kara dla tankerów :)

Siedzieć grzecznie i czekać :P

1 minutę temu, Cichy napisał(a):

Sam bylbym na poczatek za ograniczeniem do 12h, wiadomo, ze ktos moze miec gorzej z wyborem bo trafi na wybor miedzy 23 a 11, ale na pewno oszczedzimy pare dni na CPU i na trejdach ktore nigdy sie nie wydarzyły

Wypaczenie zabawy przez CPU picki jest gorsze niż czekanie. 

9 minut temu, Cichy napisał(a):

Sam bylbym na poczatek za ograniczeniem do 12h, wiadomo, ze ktos moze miec gorzej z wyborem bo trafi na wybor miedzy 23 a 11, ale na pewno oszczedzimy pare dni na CPU i na trejdach ktore nigdy sie nie wydarzyły

To już nawet picki w top10 po 12h można zrobić, a później drugą dziesiątkę po 6h (3 dziennie - 1. od 6 rano do południa; 2. od południa do 18.00; i 3. od 18.00 do północy), a pozostałe 9 można na 2 dni podzielić. - warto coś zmienić, bo są u nas tacy, którym jak dasz 72h to będą wybierali po prostu po 72h.

Tak, czy inaczej 24h to zdecydowanie za długo.