Skocz do zawartości

[2046] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Krzemo napisał(a):

Poustawiałem taktyki (w miarę optymalne z mojego punktu widzenia), dobrałem brakujących FA i pierwszy klik

image.png.b600a8c3b28a6cf084e4f6ba218b1500.png

Z próbnymi warto poczekać aż każdy poustawia po swojemu. Ciekawe te taktyki i w niektórych przypadkach to chyba cudotwórca byś był(czyt.Griezzlies, Nets czy Hawks)😉

Teraz, kuba2419 napisał(a):

Z próbnymi warto poczekać aż każdy poustawia po swojemu. Ciekawe te taktyki i w niektórych przypadkach to chyba cudotwórca byś był(czyt.Griezzlies, Nets czy Hawks)😉

Palec GOAT GMa ;]

18 minut temu, Reikai napisał(a):

Wyniki fajne, ale ze tez wam sie chce jakkolwiek patrzec lub sugerowac sie probnymi xd

Jasne, że 1-1 nie ma się co sugerować, ale widać pewne trendy.

Jak zrobisz 20 i jesteś zawsze w PO to jest to jakiś wyznacznik, czego można się spodziewać. 

Pewnie @Pablo81 zaczął się pucować tym którzy będą robić simki 😉😅

Fultz - McCollum - Davis - Towns - Kessler to na papierze fajna ekipa, ale nie widzę tutaj 60 zwycięstw, a campy były słabiutkie akurat w obozie Nuggets :P

Inna sprawa, że jeszcze nie simowałem, bo wciąż delektuje się campami i robię sobie rankingi :)

9 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Fultz - McCollum - Davis - Towns - Kessler to na papierze fajna ekipa, ale nie widzę tutaj 60 zwycięstw, a campy były słabiutkie akurat w obozie Nuggets :P

Inna sprawa, że jeszcze nie simowałem, bo wciąż delektuje się campami i robię sobie rankingi :)

Ahh ten Kessler ❤️

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

60 pewnie drugi raz się nie trafi ;], ale jest ok. Jak na ograniczenia budżetowe jest nawet jakaś sensowna rotacja, lepsza niż w ubiegłym sezonie. Generalnie skład firuje lepiej niż w poprzednim sezonie.

No i Fultza spuszczam ze smyczy. To, że on się nie pojawia w rankingach to dziwna sprawa, ale będzie miał coś do udowodnienia. 

Nie dramatyzowałbym z tymi campami. KAT oczywiście straszna c***oza  to będzie odczuwalne, ale reszta ok, nawet jeśli ktoś tam spadał o 1 czy 2 pts. to nie spowoduje żadnego collapsu w produktywności. Za szybko AD do trumny pakujecie ;] 

Teraz, Krzemo napisał(a):

60 pewnie drugi raz się nie trafi ;], ale jest ok. Jak na ograniczenia budżetowe jest nawet jakaś sensowna rotacja, lepsza niż w ubiegłym sezonie. Generalnie skład firuje lepiej niż w poprzednim sezonie.

No i Fultza spuszczam ze smyczy. To, że on się nie pojawia w rankingach to dziwna sprawa, ale będzie miał coś do udowodnienia. 

Nie dramatyzowałbym z tymi campami. KAT oczywiście straszna c***oza  to będzie odczuwalne, ale reszta ok, nawet jeśli ktoś tam spadał o 1 czy 2 pts. to nie spowoduje żadnego collapsu w produktywności. Za szybko AD do trumny pakujecie ;] 

A do tego masz pick Lakers, który po kolejnym collapse na FA Piotreksuper zapowiada się mocarnie. 

Niby VanVleet dał potężne campy, ale pod koszem po głupiej utracie Turnera i Randolpha hula wiatr... Nawet ten Zach Collins to powinien być maks backupem.

Rotacja w Nuggets bardzo sensowna. Zwykle musiałeś dobierać podczas sezonu, teraz masz komfort.

A ja wyjątkowo jestem po drugiej stronie barykady. To chyba najgorsza rotacja odkąd prowadzę Hornets :P S5 musi ciągnąć ten wózek.

Kolejny goat który losuje Memphis w PO😁💪

Michael Porter Jr za kierownicą będzie robił ponad 23 punkty na mecz i czasami nawet notował występy w ASG. Ogólnie Grizzlies są po za radarem, a tam były bardzo dobre campy. Ci goście grający za frytki będą tam dawać solidny impact. @kolader ma tylko problem, że nowa, chociaż słabsza wersja Barnesa czyli Porter dubluje mi się z Keegan Murray. Ja dałem Murraya z ławki na pozycje SG-SF.

I wkleiłem, akurat simkę, gdzie zrobiłem mistrza ( taki przypadek :P ). Tak 8/10 przypadków to Grizzlies są jednak po za PO, aczkolwiek mogą się kręcić w okolicy 40 wygranych. Kolejny rok za mocni na tank, ale dobre campy plus cap space za rok to mocne podwaliny pod budowę.