Skocz do zawartości

[2046] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Harrison Barnes się łapie na superstara?

Po za tym trzeba pamiętać, że wcześniej drafty były łączone z dwóch lat, więc taki 13 pick to był wartość 6-7 picku.

o to mi chodzilo wlasnie ze bylo wiecej potencjalnych all starow do wyboru. Łezka sie w oku kreci ;)

21 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Ładnie Mathurin spadł przez poboczne skille. Dopiero chyba wczoraj na to zwróciłem uwagę jak odstaje pod względem overall od Sharpe i Iveya ( ten trochę zyskał później, bo Cichy mocno walczył o jego podbicie i fakt, że grywa też jako PG więc ma sporo więcej w takim passingu ), ale w ofensywnych skillach Mathurin ma sporą przewagę i może się fajnie rozwinąć.

U niego sporym problemem jest słaba obrona. IMO stąd tak poleciał. 

2 godziny temu, elwariato napisał(a):

@Alonzo szkoda jednak ze ten Cade to nie był twoj wybór 😛

Cade zostałby u mnie pewnym HOFem, ale tam chodziło tylko o to, że Cade po wybraniu go miał kontrakt, który można było za Bruno Fernando wymienić.

1 godzinę temu, MarcusCamby napisał(a):

Zobacz @Alonzo 15 pick, a materiał na budowanie coś fajnego :) 

Gdybym nie oddał swojego picku za Trae/Lavine to teraz byłaby moja kolej i jestem ciekaw co bym wybrał 🤔 Mam wstępnie dwa typy.

Udało się kilku młodych ciekawych graczy z połowy draftu wybrać/pozyskać - Dennis Smith Jr. , Grant Williams, Bruno Fernando - będą oni stanowili core przebudowującej się drużyny, choć raczej żadnemu nie grozi rola czołowej opcji ofensywnej. W kolejnych sezonach pewnie zaczną do mnie trafiać częściej młodzi gracze gdzieś tam z środka lub końca pierwszej rundy draftu. Cały czas staram się też rozwijać kogoś z II rundy draftu - obaczymy czy wyjdzie przyzwoity roles z Cama Krutwiga. Bardziej liczyłem też na Kendricka Nunna, ale ostatnie campy słabe.

W to offseason w Seattle nadal bez rewolucji ;)

..choć oczywiście Gorana już nie ma..

Teraz, kuba2419 napisał(a):

To jest kara na początek że traci picki i chyba ban na jakieś rd podczas FA a później pewnie kolejne kary 😉

Nie znam się :P

..ale nie łatwiej temat jak z Trade Request że inni GMowie proponują mu wtedy coś i eMeS albo sam znajdzie deal, albo musi wybrać coś z tego, co jest na stole?