Koelner Opublikowano 20 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 siła 91? co on jest Mutombo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 3 godziny temu, Koelner napisał(a): siła 91? co on jest Mutombo? Dikembe był tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 3 godziny temu, Koelner napisał(a): siła 91? co on jest Mutombo? Dawno i nieprawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 W dniu 26.05.2025 o 16:06, elwariato napisał(a): Indi-SaS-SSS SaS in: RoLo, 2rd PTB 47, 1rd Pacers 48 top5 protekcja Indi in: Zu SSS in: Kyrie, Kuz @Alonzo @Pablo81 W dniu 26.05.2025 o 16:14, Pablo81 napisał(a): Zgadza się tylko tam ma iść 2nd Spurs 47 @elwariato potwierdzi W dniu 26.05.2025 o 18:25, elwariato napisał(a): Ja tez potwierdzam ze potwierdzam i sas 2rd47 2nd Spurs 47 jest w Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): 2nd Spurs 47 jest w Spurs. thx, w gierce było wklepane -> zapomniałem zmienić w temacie draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 A trejd z Franzem Wagnerem rozpłynął się gdzieś w cyfrowej chmurze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 10 minut temu, Krzemo napisał(a): A trejd z Franzem Wagnerem rozpłynął się gdzieś w cyfrowej chmurze? Jest wpisany w temacie 'Transfery' 18 kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 (edytowane) Ok, bo widziałem chyba nowy z wczoraj Edytowane 4 Czerwca 2025 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 11 minut temu, Krzemo napisał(a): Ok, bo widziałem chyba nowy z wczoraj Twój szef powiedział, że nie przechodzi, to wywaliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 Kiedy fa planowane jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 1 godzinę temu, profesora napisał(a): Kiedy fa planowane jest? Dzis w nocy pewnie ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 Ja już nie mam miejsca w rosterze. To skip, chyba, że ktoś chce ten Pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 W dniu 7.02.2025 o 21:55, Pablo81 napisał(a): Poole potrzebuje +50 campów i to dobrze rozłożonych, bo na razie to gracz na 3 spot. Trzeciospotowy gracz Henson, jeżeli nie będzie miał campów +70 i to wycelowanych, to będzie jednym z najgorszych wysokich. Mitchell jeżeli również nie zanotuje campów +79 będzie jedynie graczem nadającym się maksymalnie na 3. spot, a i przy campach +117 będzie jednym z najsłabszych starterów. Ogólnie wymiana lose-lose - sami przeplaceni gracze na trzecie spoty. A tak serio, to pamiętam o naszym zakładzie i szykuj pick W razie czego to zakład, odnośnie Poole ważny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): W razie czego to zakład, odnośnie Poole ważny? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 46 minut temu, eMeS napisał(a): Cavs: Kyle O'quinn - min tu chyba trzeba policzyc czy wystarczy kasy na 7 graczy po 322k, jesli O'quinn podpisze? @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 2 minuty temu, Cichy napisał(a): tu chyba trzeba policzyc czy wystarczy kasy na 7 graczy po 322k, jesli O'quinn podpisze? @julekstep na styk ale starczy niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 @SlaKB assety Ci uciekają;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 1 minutę temu, Cichy napisał(a): @SlaKB assety Ci uciekają;) Jak co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 @LAF @Qcin_69 jbc to max dla Tyusa to 16,2 -> go go go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 Teraz, julekstep napisał(a): @LAF @Qcin_69 jbc to max dla Tyusa to 16,2 -> go go go! ja to mam w piździe xd w ogóle go nie chce xd idzie na snt przecież xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi