Reikai Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Ja planowalem walke o PO i jakis nizszy seed w 1 roku nowych Bulls, ale te Wasze probne sa dosc obiecujace dla bykow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 8 minut temu, Reikai napisał(a): Ja planowalem walke o PO i jakis nizszy seed w 1 roku nowych Bulls, ale te Wasze probne sa dosc obiecujace dla bykow. Trzecia siła Wschodu Byki Bardzo udana przebudowa na własnych zasadach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego @MarcusCambyile w RS miałem W? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 48 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Save mogę wrzucić na forum, jak masz obiekcje sejwy sobie zachowaj dla naiwniaków, którym będziesz próbował wcisnąć Lavina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 17 minut temu, Pablo81 napisał(a): @MarcusCambyile w RS miałem W? Dam znać później. Teraz jestem na zakupach i nie ma mnie przy kompie. Tak 7/10 wygrywasz w Playoffs swoją konferencje, ale rzadko kiedy finały. W RS chyba tylko raz miałeś pierwszy seed. Tak koło 50 winów robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Teraz, MarcusCamby napisał(a): Dam znać później. Teraz jestem na zakupach i nie ma mnie przy kompie. Tak 7/10 wygrywasz w Playoffs swoją konferencje, ale rzadko kiedy finały. W RS chyba tylko raz miałeś pierwszy seed. Tak koło 50 winów robisz. A z jaką taksą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 51 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Bardzo udana przebudowa na własnych zasadach udane przebudowy tylko z Magic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 3 minuty temu, julekstep napisał(a): udane przebudowy tylko z Magic! WSZYSCY KOCHAMY MAGIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 3 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Oj mogliby bogowie simki tak polosować....... Kto tam zdobywa punkty w Wizards mnie zastanawia xd Szukam pierwszej opcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 8 minut temu, Principe napisał(a): Kto tam zdobywa punkty w Wizards mnie zastanawia xd Szukam pierwszej opcji! JJJ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 5 godzin temu, Pablo81 napisał(a): A z jaką taksą? 3 godziny temu, Principe napisał(a): Kto tam zdobywa punkty w Wizards mnie zastanawia xd Szukam pierwszej opcji! JJJ głównie. Ogólnie Wizards mają pierwszą obronę ligi i... drugi atak od końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): 58W to dramatu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 7 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Michael Porter Jr za kierownicą będzie robił ponad 23 punkty na mecz i czasami nawet notował występy w ASG. Ogólnie Grizzlies są po za radarem, a tam były bardzo dobre campy. Ci goście grający za frytki będą tam dawać solidny impact. @kolader ma tylko problem, że nowa, chociaż słabsza wersja Barnesa czyli Porter dubluje mi się z Keegan Murray. Ja dałem Murraya z ławki na pozycje SG-SF. I wkleiłem, akurat simkę, gdzie zrobiłem mistrza ( taki przypadek ). Tak 8/10 przypadków to Grizzlies są jednak po za PO, aczkolwiek mogą się kręcić w okolicy 40 wygranych. Kolejny rok za mocni na tank, ale dobre campy plus cap space za rok to mocne podwaliny pod budowę. Zapomniałeś o słabym gmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego wyniki waivers będą około 21.30 w temacie signs and cuts, dopiero od publikacji posta można zgłaszać się po FA (kto pierwszy ten lepszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Teraz, Krzemo napisał(a): wyniki waivers będą około 21.30 w temacie signs and cuts, dopiero od publikacji posta można zgłaszać się po FA (kto pierwszy ten lepszy) hańba i skandal. Ja na wódce siedzę z budzikiem w ręku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): wyniki waivers będą około 21.30 w temacie signs and cuts, dopiero od publikacji posta można zgłaszać się po FA (kto pierwszy ten lepszy) w c***a walisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): hańba i skandal. Ja na wódce siedzę z budzikiem w ręku. Dobre, smutne ale prawdziwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 14 minut temu, MarcusCamby napisał(a): hańba i skandal. Ja na wódce siedzę z budzikiem w ręku. Tak to się nie napijesz. Usiądź sobie na budziku a wódkę weź do ręki. Nigdy odwrotnie. Jeszcze siedząc na wódce grzejesz dupa wódkę. Hańba i skandal. To Ty. Swołocz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 20 minut temu, Koelner napisał(a): w c***a walisz ssij ;] do 21 był czas na zgłoszenia, zaraz będziecie mogli sobie babrać w gównie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Gufno to życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi