MarcusCamby Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2 minuty temu, Koelner napisał(a): Proponuję zorganizować czapkę i jakąś zbiórkę dla Naszego Pajaca. Na striptizerkę się nie zrzucimy biorąc pod uwagę narracje julka. Chociaż to może być podobny przypadek jak America Beauty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Godzinę temu, julekstep napisał(a): Tez to czujecie? To zapach poteznych campow w Orlando. Szykujcie poduszki coby kolanka za bardzo nie bolaly! Dla twoich kolan wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego gdzie @Sylvinho. i jego 6 baniek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Z Koladerem balują za gruby hajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2 minuty temu, julekstep napisał(a): gdzie @Sylvinho. i jego 6 baniek? śpi pijany z Qcinem V tura biedniejsza niż IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @elwariato skończ spamować, to i tak nic nie da za 20 min disco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego to co, teraz odliczamy od pierdolonego Bryanta @Reikai ? @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Teraz, Krzemo napisał(a): to co, teraz odliczamy od pierdolonego Bryanta @Reikai ? ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Teraz, Reikai napisał(a): ?? też nie wiem ocb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 1 minutę temu, julekstep napisał(a): @elwariato skończ spamować, to i tak nic nie da za 20 min disco Nic nie daje to jak sie uwalisz na swojej starej, moja oferta wazna powinna byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego a już wiem @Krzemo -> Bulls dali LLE Bryantowi już wcześniej (w ostatniej ofercie po prostu dodali min dla Harrella, etap skończony tak jak napisane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Teraz, julekstep napisał(a): też nie wiem ocb LLE dla Bryanta z 22.05 to przebicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Teraz, Krzemo napisał(a): LLE dla Bryanta z 22.05 to przebicie już odpisałem -> Bulls wcześniej dali LLE Bryantowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Teraz, julekstep napisał(a): a już wiem @Krzemo -> Bulls dali LLE Bryantowi już wcześniej (w ostatniej ofercie po prostu dodali min dla Harrella, etap skończony tak jak napisane) a dobra, jest c***owo w cytacie i mi ctr+f nie pokazało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Aaa, czyli po prostu trzeba bylo sie znowu przyjebac xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Teraz, Reikai napisał(a): Aaa, czyli po prostu trzeba bylo sie znowu przyjebac xd oferta nieważna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego W dniu 11.02.2025 o 08:59, Koelner napisał(a): New York Knicks-$17 726 544 1. Aleksej Pokusevski LLE 2. Jeremy Lin min 3. Tomas Satoransky min 4. Meyers Leonard min 4 oferta nieważna (brak kasy, ojej jak mi przykro!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Lol, ale bieda ta V tura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Teraz, julekstep napisał(a): 4 oferta nieważna (brak kasy, ojej jak mi przykro!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 30 minut temu, LAF napisał(a): Portland Michael Kidd-Gilchrist - MLE Nikola Mirotic - 3 000 000, 1 sezon z MLE* Terry Rozier - LLE Luke Kennard - minimum Malik Beasley - minimum Juan Hernangómez - minimum nie masz MLE* do Mirotica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi