Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 3 minuty temu, Cichy napisał(a): juz, @Qcin_69 usunalem niewazny post by nie mylil ok luzik, nie wiedzialem, Sylwek mi pisał że przebity został wiec traktowałem to jako pewnik, ale jak widać Sylwek zasady zna na równym mi poziomie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Teraz, Qcin_69 napisał(a): ok luzik, nie wiedzialem, Sylwek mi pisał że przebity został wiec traktowałem to jako pewnik, ale jak widać Sylwek zasady zna na równym mi poziomie xd @Sylvinho. tanker już tak sra się o swoje kiepskie Raptors, że robi za naganiacza? Wesoło tam będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): @Sylvinho. tanker już tak sra się o swoje kiepskie Raptors, że robi za naganiacza? Wesoło tam będzie Nie sraj żarem i martw się tam o Hornets Widziałem, że zostały podbite lata u Hardawaya i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): @Sylvinho. tanker już tak sra się o swoje kiepskie Raptors, że robi za naganiacza? Wesoło tam będzie Wesoło to tam będzie jak Hornets przejdą kiedyś 2 rundę PO, ale to chyba Cooper musiałby znowu wpaść do czarnej dziury i podawać Ci kody na wygrywanie (zamiast ratowania ludzkości - choć po głębszej analizie, to drugie wydaje się być bardziej prawdopodobne od tego że zaczniesz wygrywać!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 3 minuty temu, Sylvinho. napisał(a): Nie sraj żarem i martw się tam o Hornets Widziałem, że zostały podbite lata u Hardawaya i tyle. Dawaj oferty, a nie się tam Qcinem wysługujesz Hornets czeka na godnego rywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Teraz, MarcusCamby napisał(a): Dawaj oferty, a nie się tam Qcinem wysługujesz Hornets czeka na godnego rywala Wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Było jakieś przebicie w ogóle przed 22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2 minuty temu, Ashigaru napisał(a): Milwaukee Bucks 1. Kyle Kuzma [*MLE] - 4 000 000, 4 lata, 0%. 5 500 000, 4 lata, 5% 2. Precious Achiuwa - MLE 3. Daniel Gafford - LLE 4. Willie Cauley-Stein - min 5. Alex Len - min 6. Richuaun Holmes - min 7. Kyle Oquinn - min na MLE* możesz dać max 5 400 000 popraw pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 6 minut temu, eMeS napisał(a): Było jakieś przebicie w ogóle przed 22? chyba punkt 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 7 minut temu, eMeS napisał(a): Było jakieś przebicie w ogóle przed 22? tak Julek przebil Teague Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego @piotreksuper to śpi? Był na forum, a oferty dla Randolpha to nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Teraz, MarcusCamby napisał(a): Był na forum, a oferty dla Randolpha to nie ma. wez zrob jak z Randlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Teraz, Cichy napisał(a): wez zrob jak z randlem no, no, bez żartów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 1 minutę temu, Cichy napisał(a): wez zrob jak z Randlem To był inny przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego za 20 min na disco 31 minut temu, LAF napisał(a): Cauley-Stein - min Kornet - min Willie Reed - min Bell - min Len - min Kuzma - MLE Teague -1.000.000 , 2y , 0% (MLE*) Okeke - min Seth Curry - min Malik Beasley - min Lin - min Portland przekleiłeś post z poprzedniego etapu, więc raz jeszcze -> oferta dla Lina nieważna (brak slotów) Brak ofert w etapie: @RDG2 @SlaKB @piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Doczekałem się. Spółdzielnia w simce Dziwna ta chemia pomiędzy Q a S 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): Hawks 1.Miye Oni MLE 2.Ivan Rabb LLE Jakaś fiksacja od lat Doceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 9 minut temu, ignazz napisał(a): Doczekałem się. Spółdzielnia w simce Dziwna ta chemia pomiędzy Q a S Jakaś fiksacja od lat Doceniam mieli dostać w tym roku syte kontrakty za oddanie klubowi! po 10 baniek! Ale pechowo w IV rundzie Julek nie zapomniał wpisać ofert od Hawks tak jak w 3 poprzedzających! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 12 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Wendell Carter jr, Tim Hardaway jr i Luke Kornet senior dostępni w wymianach to kiedy ich zwalniasz na waiversy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Teraz, kuba2419 napisał(a): to kiedy ich zwalniasz na waiversy? nigdy, będą okupować 3 sloty i mentorowac rozwijającej się młodzieży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): nigdy, będą okupować 3 sloty i mentorowac rozwijającej się młodzieży! 23 letni Carter będzie mentorował 24 letniemu all-starowi Allenowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi