MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, Cichy napisał(a): bylo zlozenie 8mln i wycofanie 8 mln , a bylo obnizenie lat do 0 Wszystko jest dobrze. Przestań jątrzyć Do boju @kolader! Na @Qcin_69 nie można nigdy liczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): Ale został przebity tą 10, to mógł wycofać. nie, nie byl przebity zlozyl nizsza oferte niz 10 mln z Warriors ok to ja sie myle, czyli mozna trollowac na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego no to była przebita w momencie składania, zwłaszcza że tutaj poszło to jednocześnie w zasadzie ;] niższą zawsze można odwołać, nawet jak złożysz później zresztą\a potem było kilka innych kolejnych przebić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego ja tu widzę początek nowej przyjaźni na linii Warriors - Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Melton ma dobrego agenta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, Krzemo napisał(a): Melton ma dobrego agenta ;] W przeciwieństwie do tego Paytona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 23 minuty temu, LAF napisał(a): Cauley-Stein - min Kornet - min Willie Reed - min Bell - min Len - min Kuzma - MLE Teague -1.000.000 , 2y , 0% (MLE*) Okeke - min Seth Curry - min Malik Beasley - min Lin - min Portland Dobre oferty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) o co chodzi z tą bójką o Hernangomeza, jak Payton jest do wzięcia? Edytowane 8 Lutego przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 8 minut temu, Cichy napisał(a): nie, nie byl przebity zlozyl nizsza oferte niz 10 mln z Warriors ok to ja sie myle, czyli mozna trollowac na FA Jak pisałem posta to nie widziałem oferty. Nie nazwałbym tego trollowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, julekstep napisał(a): o co chodzi z tą bójką o Hernangomeza, jak Ayton jest do wzięcia? Ja nie mam tyle kasy przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, Sylvinho. napisał(a): Ja nie mam tyle kasy przecież. 10-5-10 i by siadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, kolader napisał(a): Jak pisałem posta to nie widziałem oferty. Nie nazwałbym tego trollowaniem. tak sorry, byly faktycznie minuta po minucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): W przeciwieństwie do tego Paytona... Ale, że chciałbyś wykupić ;]? 1 minutę temu, julekstep napisał(a): o co chodzi z tą bójką o Hernangomeza, jak Ayton jest do wzięcia? Też się zastanawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Ja już mówię pas, trzeba rano wstawać do roboty. Bawcie się jeszcze i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Podbijajcie jeszcze chwilę, to może @Qcin_69 zmywak ogarnie i wrzuci coś z tych swoich ponad 20mln na rynek FA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Cisnij tam @elwariato , nie odpuszczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, julekstep napisał(a): 10-5-10 i by siadł Cichy go podbił do 11 mln na 6 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego chyba koniec co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, Sylvinho. napisał(a): Cichy go podbił do 11 mln na 6 lat. bez procentów jak to przystało na sknery z gorszej części Florydy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, Krzemo napisał(a): chyba koniec co? też tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi