kuba2419 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Pingnijcie tam @LAF zeby potem nie bylo ze ten Wemby w Magic to jakis spisek! (a nie oszukujmy sie - on mi sie po prostu nalezy) Będę się z nim widział dziś kilka 20tej to przy piwku złożymt jakieś oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) 8 minut temu, Krzemo napisał(a): Kto wie, Ice lubi zaciągnąć hamulec. Love nie broni, Kyrie nie broni, Ball prawie trochę broni ;] Wolę takich co napierdalają w ataku i nie bronią, niż takich co trochę rzucają i trochę bronią "Poznacie ich po owocach." Edytowane 8 Lutego przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 6 minut temu, Ice23 napisał(a): Wolę takich co napierdalają w ataku i nie bronią, niż takich co trochę rzucają i trochę bronią "Poznacie ich po owocach." tak jest, piękny basket a nie albańska kosarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Poza tym Love był w którejs tam piątce all defensive 2 czy sezony temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 21 minut temu, julekstep napisał(a): Pingnijcie tam @LAF zeby potem nie bylo ze ten Wemby w Magic to jakis spisek! (a nie oszukujmy sie - on mi sie po prostu nalezy) Nalezy ci sie i dostajesz to co wieczór, mowa o qtasie w zad oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 21 minut temu, julekstep napisał(a): Pingnijcie tam @LAF zeby potem nie bylo ze ten Wemby w Magic to jakis spisek! (a nie oszukujmy sie - on mi sie po prostu nalezy) @LAF nalega, żeby Ersanowi Ilyasovie MLE zaproponować. Wiem, z wiarygodnego źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 13 minut temu, Alonzo napisał(a): @LAF nalega, żeby Ersanowi Ilyasovie MLE zaproponować. Wiem, z wiarygodnego źródła. @LAFnie ma jeszcze tak napiszene przez pseudo kulturę aby grupo przepłacać kasztanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 7 minut temu, kuba2419 napisał(a): @LAFnie ma jeszcze tak napiszene przez pseudo kulturę aby grupo przepłacać kasztanów narazie to ma taką kulturę że gadka z nim o trejdzie to jak element wojny hybrydowej połączonej z biegunka umysłowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 3 godziny temu, Koelner napisał(a): narazie to ma taką kulturę że gadka z nim o trejdzie to jak element wojny hybrydowej połączonej z biegunka umysłowa "Allstarów" nie pozyskuje się ot tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 3 godziny temu, Ice23 napisał(a): Poza tym Love był w którejs tam piątce all defensive 2 czy sezony temu "Z cyklu jak oni się tam dostali..." Towns, chociaż cienias w obronie to na tym bloku łapie te nominacje. A Love to nie wiem, nierozwiązana zagadka wszechświata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 3 godziny temu, Koelner napisał(a): narazie to ma taką kulturę że gadka z nim o trejdzie to jak element wojny hybrydowej połączonej z biegunka umysłowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego W dniu 6.02.2025 o 16:48, profesora napisał(a): @Cichy również dzisiaj będzie za mnie na fa i mam nadzieję, że w końcu mi podpisze tych co chce Przedłużam to na dzień 3. FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Aminu jest na kontrakcie w Blazers @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Aminu jest na kontrakcie w Blazers @Reikai Lol, slepota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego @kolader moze wycofac swoja oferte na gordona? dawal ja chyba jak juz bylo 10 mln z warriors? @julekstep @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, Cichy napisał(a): @kolader moze wycofac swoja oferte na gordona? dawal ja chyba jak juz bylo 10 mln z warriors? @julekstep @Krzemo Jeśli nie jest najwyższa/równa to może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, Krzemo napisał(a): Jeśli nie jest najwyższa/równa to może bo wydawalo mi sie ze tu zastosowanie kiedys mialo to: Raz złożonej oferty nie można obniżyć w żadnym jej aspekcie (tj. $, % oraz lata), przez cały czas trwania danego etapu (tzw. luka w przepisach im. Stromile). Sytuacja ta dotyczny wszystkich ofert, a nie tylko najwyższych! by nie podobijac komus dajac oferte o 200k mniejsza z na przyklad podwyzka 10% i pozniej wycofywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego No ale gdzieś było obniżenie lat/% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego bylo zlozenie 8mln i wycofanie 8 mln , a bylo obnizenie lat do 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Ale został przebity tą 10, to mógł wycofać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi