Cichy Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Bridges w każdym razie ciągle na promce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Cichy napisał(a): Bridges w każdym razie ciągle na promce Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego boją się maxa dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, Cichy napisał(a): Bridges w każdym razie ciągle na promce Bridges? A Elfrid Paytona to nikt nie licytuje? Julek też go nie dał w rankingu Znowu zmowa komiszów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Teraz, MarcusCamby napisał(a): Bridges? A Elfrid Paytona to nikt nie licytuje? Julek też go nie dał w rankingu Znowu zmowa komiszów!!! Payton skonczyl sie na Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego no ale chyba tak tanio nie pojdzie Payton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Cichy napisał(a): no ale chyba tak tanio nie pojdzie Payton? Może i nie, a może tak ;] Brunasn idzie za darmo, a wy sie Paytonem zajmujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Mo Bamba idzie za słuszny hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego kołki w cenie, każdy doceniony w to FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego @Reikai jaki wredny przedłużacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego kurde Reikai sie zmiescil chyba w 59 sekundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Dajcie k**** temu Hunterowi maxa a nie sie pierdolicie z nim.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Teraz, Ice23 napisał(a): Dajcie k**** temu Hunterowi maxa a nie sie pierdolicie z nim.... To daj, czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Teraz, SlaKB napisał(a): To daj, czekamy ja juz dalem, w busty nie inwestuje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Teraz, Ice23 napisał(a): ja juz dalem, w busty nie inwestuje..... To nie mów innym co mają robić i skup się na sobie, pozdro Z mojej strony pass btw, Huerter za tą kasę to przegięcie już od jakiś 3 baniek kołki też w mocnych cenach na tym FA więc generalnie lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego W tym roku wszyscy ostro podbijali i kilku zawodników zostało przepłaconych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, SlaKB napisał(a): Z mojej strony pass btw, Huerter za tą kasę to przegięcie już od jakiś 3 baniek kołki też w mocnych cenach na tym FA więc generalnie lipa Ajj zepsułeś zabawę Ładna powtórka z DeRozana i Twojej licytacji z Alonzo. Huerter, ranking ogórów czeka! Ale mam deja vu z tym FA Teraz, Sylvinho. napisał(a): W tym roku wszyscy ostro podbijali i kilku zawodników zostało przepłaconych. Czyli tradycyjnie. Gówno na FA, całkiem sporo kasy, a inwestować trzeba Ranking ogórów czeka na nowe owoce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Teraz, MarcusCamby napisał(a): Ajj zepsułeś zabawę Ładna powtórka z DeRozana i Twojej licytacji z Alonzo. Huerter, ranking ogórów czeka! Ale mam deja vu z tym FA No tylko, że Derozan nie był mój, a Huertera mi szkoda, bo u mnie się fajnie rozwinął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Czyli tradycyjnie. Gówno na FA, całkiem sporo kasy, a inwestować trzeba Ranking ogórów czeka na nowe owoce! Akurat jak miałem kasę na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) chyba sie nie walnalem z tym koncem? Edytowane 4 Lutego przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi