Ice23 Opublikowano 25 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Harrison Barnes się łapie na superstara? Po za tym trzeba pamiętać, że wcześniej drafty były łączone z dwóch lat, więc taki 13 pick to był wartość 6-7 picku. o to mi chodzilo wlasnie ze bylo wiecej potencjalnych all starow do wyboru. Łezka sie w oku kreci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 Ryan Rollins to właśnie ten gracz o którym mówiłem w kontekście tego, że wyszedł mi przekozacki ze względu na potężne per36. On miał niby tylko 41 game z kariery, ale chore staty. I po mocnych nerfach i tak wyszedł myślę bardzo mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 21 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ładnie Mathurin spadł przez poboczne skille. Dopiero chyba wczoraj na to zwróciłem uwagę jak odstaje pod względem overall od Sharpe i Iveya ( ten trochę zyskał później, bo Cichy mocno walczył o jego podbicie i fakt, że grywa też jako PG więc ma sporo więcej w takim passingu ), ale w ofensywnych skillach Mathurin ma sporą przewagę i może się fajnie rozwinąć. U niego sporym problemem jest słaba obrona. IMO stąd tak poleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 maszyna ruszyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 Jak dla mnie został jeszcze jeden spoko gracz, który powinien iść przed Rollinsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 2 godziny temu, elwariato napisał(a): @Alonzo szkoda jednak ze ten Cade to nie był twoj wybór Cade zostałby u mnie pewnym HOFem, ale tam chodziło tylko o to, że Cade po wybraniu go miał kontrakt, który można było za Bruno Fernando wymienić. 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Zobacz @Alonzo 15 pick, a materiał na budowanie coś fajnego Gdybym nie oddał swojego picku za Trae/Lavine to teraz byłaby moja kolej i jestem ciekaw co bym wybrał Mam wstępnie dwa typy. Udało się kilku młodych ciekawych graczy z połowy draftu wybrać/pozyskać - Dennis Smith Jr. , Grant Williams, Bruno Fernando - będą oni stanowili core przebudowującej się drużyny, choć raczej żadnemu nie grozi rola czołowej opcji ofensywnej. W kolejnych sezonach pewnie zaczną do mnie trafiać częściej młodzi gracze gdzieś tam z środka lub końca pierwszej rundy draftu. Cały czas staram się też rozwijać kogoś z II rundy draftu - obaczymy czy wyjdzie przyzwoity roles z Cama Krutwiga. Bardziej liczyłem też na Kendricka Nunna, ale ostatnie campy słabe. W to offseason w Seattle nadal bez rewolucji ..choć oczywiście Gorana już nie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 31 minut temu, Alonzo napisał(a): ..choć oczywiście Gorana już nie ma.. brzmi jak spore wzmocnienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 3 minuty temu, julekstep napisał(a): brzmi jak spore wzmocnienie! Nie mam nic przeciwko, żeby Conley okazał się takim game changerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 39 minut temu, Alonzo napisał(a): Nie mam nic przeciwko, żeby Conley okazał się takim game changerem Nie poddawaj sie, tyle ci powiem, conajmniej jeszcze ten i nastepny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 @eMeS jak nie ogarniesz finansów to przepadnie ci najbliższy pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2025 Jovic trochi wcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2025 @julekstep co w takiej sytuacji jak u @eMeS w Cavs się u nas dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2025 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): @julekstep co w takiej sytuacji jak u @eMeS w Cavs się u nas dzieje? Julek pisał że pick przepada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2025 Teraz, kuba2419 napisał(a): Julek pisał że pick przepada ..ale eMeS ma ponad 80mln$ na 8 graczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2025 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): ..ale eMeS ma ponad 80mln$ na 8 graczy.. To jest kara na początek że traci picki i chyba ban na jakieś rd podczas FA a później pewnie kolejne kary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2025 Teraz, kuba2419 napisał(a): To jest kara na początek że traci picki i chyba ban na jakieś rd podczas FA a później pewnie kolejne kary Nie znam się ..ale nie łatwiej temat jak z Trade Request że inni GMowie proponują mu wtedy coś i eMeS albo sam znajdzie deal, albo musi wybrać coś z tego, co jest na stole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2025 Karac żonkosi , surowo jak sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 27 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 Na co czekamy z tym draftem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 11 minut temu, SzuLcU napisał(a): Na co czekamy z tym draftem? Cavs muszą zejść z hajsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 Można to wrzucić do tematu Draft, bo zaraz pick? W dniu 26.01.2025 o 07:39, Pablo81 napisał(a): Spurs - Pacers Spurs in: 2nd Bulls 46 Spurs out: #25 Pacers out: 2nd Bulls 46 Pacers in: #25 ***Wymiana wchodzi w życie natychmiast*** @elwariato @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi