julekstep Opublikowano 21 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 12 minut temu, Pablo81 napisał(a): Tak, to ja - złoty człowiek. Gdyby nie kontuzja i tak nie wystawiłbym Giannisa - taki jestem złoty. Zapraszam do negocjacji. dla kontrahentów do bardziej złoty deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 1 minutę temu, julekstep napisał(a): dla kontrahentów do bardziej złoty deszcz Juz sie tam nie boczy tak o tego ingrama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Teraz, elwariato napisał(a): Juz sie tam nie boczy tak o tego ingrama ja jestem doświadczonym (i nomen omen najlepszym w lidze) GMem, więc ja nie mam tego problemu po prostu troszczę się o słabszych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ja jestem doświadczonym (i nomen omen najlepszym w lidze) GMem, więc ja nie mam tego problemu po prostu troszczę się o słabszych! Ty troszczysz sie tylko o siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 18 minut temu, elwariato napisał(a): Ty troszczysz sie tylko o siebie i zobacz jak mu to wychodzi, największy looser w historii simki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 24 minuty temu, elwariato napisał(a): Ty troszczysz sie tylko o siebie ja jestem Chrystusem Simki mordo 5 minut temu, Koelner napisał(a): i zobacz jak mu to wychodzi, największy looser w historii simki japa tankerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 15 minut temu, julekstep napisał(a): ja jestem Chrystusem Simki mordo I jeszcze profanujesz świetosci zrozum bycie dajką nie jest rownoznaczne z mesjanizmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 10 minut temu, elwariato napisał(a): I jeszcze profanujesz świetosci zrozum bycie dajką nie jest rownoznaczne z mesjanizmem jemu to już dawno się już wszystko popierdoliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 22 minuty temu, Koelner napisał(a): jemu to już dawno się już wszystko popierdoliło JESTEM POSĄGIEM GMA NA POSĄGU SIMKI TANKERZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Do kiedy mam czas? Rano mogę picknac? Nie widziałem pliki jeszcze a jestem na melanzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2 minuty temu, SlaKB napisał(a): Do kiedy mam czas? Rano mogę picknac? Nie widziałem pliki jeszcze a jestem na melanzu Jutro do 16 coś. Zapraszam też jutro na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia @julekstep @Krzemo @Cichy Temat draftu został założony w piątek. Jutro minie tydzień i mamy wybranych na teraz tylko 7 graczy. Czy Rada Entów zreformuje to skostniałe tempo draftu, czy jak co draft będziemy dwa tygodnie oglądali jak farba schnie na ścianie? Wystarczy ustalić terminarz i I rundę draftu podzielić na 5 dni - po 6 wyborów dziennie, a jak ktoś chce to może wybierać szybciej. Już byśmy mieli skończoną I rundę i 3 dni na II rundę i można by zacząć FA, bo ja juz z miesiąc się w simce nudzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 10 minut temu, Alonzo napisał(a): @julekstep , bo ja juz z miesiąc się w simce nudzę. nikt nie kazał Ci tankować! / draft ruszył w poniedziałek, a nie niedzielę, a poza tym co roku pewni mniej aktywni użytkownicy dłużej pickuja, ale maja do tego prawo, bo dysponują 24h, więc można to zmienić pewnie na 12h, ale choćby przez wzgląd negocjacji, większe przyspieszanie wcale nie jest ok. 3-4 osoby trochę przedłuża, ale reszta myślę że spokojnie sie wyrobi w pickach w maks 3-4h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Sam bylbym na poczatek za ograniczeniem do 12h, wiadomo, ze ktos moze miec gorzej z wyborem bo trafi na wybor miedzy 23 a 11, ale na pewno oszczedzimy pare dni na CPU i na trejdach ktore nigdy sie nie wydarzyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 15 minut temu, Alonzo napisał(a): @julekstep @Krzemo @Cichy Bo ja juz z miesiąc się w simce nudzę. Słuszna kara dla tankerów Siedzieć grzecznie i czekać 1 minutę temu, Cichy napisał(a): Sam bylbym na poczatek za ograniczeniem do 12h, wiadomo, ze ktos moze miec gorzej z wyborem bo trafi na wybor miedzy 23 a 11, ale na pewno oszczedzimy pare dni na CPU i na trejdach ktore nigdy sie nie wydarzyły Wypaczenie zabawy przez CPU picki jest gorsze niż czekanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia a propos CPU @RDG2 zostało ci półtorej godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 9 minut temu, Cichy napisał(a): Sam bylbym na poczatek za ograniczeniem do 12h, wiadomo, ze ktos moze miec gorzej z wyborem bo trafi na wybor miedzy 23 a 11, ale na pewno oszczedzimy pare dni na CPU i na trejdach ktore nigdy sie nie wydarzyły To już nawet picki w top10 po 12h można zrobić, a później drugą dziesiątkę po 6h (3 dziennie - 1. od 6 rano do południa; 2. od południa do 18.00; i 3. od 18.00 do północy), a pozostałe 9 można na 2 dni podzielić. - warto coś zmienić, bo są u nas tacy, którym jak dasz 72h to będą wybierali po prostu po 72h. Tak, czy inaczej 24h to zdecydowanie za długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Czas w tej grze to parodia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 35 minut temu, RDG2 napisał(a): mark williams @SzuLcU to jeszcze potwierdź obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 41 minut temu, julekstep napisał(a): to jeszcze potwierdź obecność Jak ktoś wybrał w drafcie to można chyba uznać że gra dalej, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi