MarcusCamby Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Mame, nie teraz... Maszyna ruszyła... Trzy picki oczywiste, można debatować nad kolejnością. Ja się trochę dziwię, że Jalen Williams nie stał w tym samym tierze u niektórych, co Banchero i Holmgren. Chyba zadecydowały te mityczne 2 punkty potencjału Teraz zaczyna się zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia czy ja mogę zrzucić bezkosztowo Okeke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Teraz, Qcin_69 napisał(a): czy ja mogę zrzucić bezkosztowo Okeke? Tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 11 minut temu, Qcin_69 napisał(a): czy ja mogę zrzucić bezkosztowo Okeke? Ty akurat nie możesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Zrzucić Okeke brzmi perwersyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 12 godzin temu, Pablo81 napisał(a): @Cichy, @julekstep (jak zdrowie psychiczne po 2nd rnd exit pozwoli)? done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2 minuty temu, Cichy napisał(a): done Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @Pablo81 jak masz zamiar zmieniać awatar po każdym trejdzie w simce to obawiam się że może Borysowi nie starczyć miejsca na serwerze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 11 minut temu, julekstep napisał(a): @Pablo81 jak masz zamiar zmieniać awatar po każdym trejdzie w simce to obawiam się że może Borysowi nie starczyć miejsca na serwerze xD Mam kilka fajnych pickow w drugiej rundzie, więc liczę, że po campach pojawi się jako avatar Edwards lub Tatum. Bol + Reid -> Beal Edytowane 20 Stycznia przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Mam kilka fajnych pickow w drugiej rundzie, więc liczę, że po campach pojawi się jako avatar Edwards lub Tatum. Bol + Reid -> Beal spoko, mi to dało młodego Anta, Tobie starego Beala jestem kontent! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2 minuty temu, julekstep napisał(a): spoko, mi to dało młodego Anta, Tobie starego Beala jestem kontent! Beal z wymiany, Ant z TANKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2 minuty temu, julekstep napisał(a): spoko, mi to dało młodego Anta, Tobie starego Beala jestem kontent! Pablo jeszcze zadbał, by Edwards przypadkiem nie był bustem I tak to się kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Pablo jeszcze zadbał, by Edwards przypadkiem nie był bustem I tak to się kręci Robiłem co mogłem, ale starczyło tylko na drugą rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia składy na stronie zupdejtowane na stan obecny 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Pablo jeszcze zadbał, by Edwards przypadkiem nie był bustem I tak to się kręci KTÓRY TO KTÓRY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Teraz, julekstep napisał(a): KTÓRY TO KTÓRY? Pierwsze skojarzenie moje to Julek jako stary pisowiec "Za młodu klepałem biedę, przyszedł PiS i proszę Pana, Eldorado!" Pablo jako Niemiec Tusk co wszystko wyprzedaje Ale może się mylę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Ja wybiorę po południu, jak wrócę z roboty. Tak więc luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Bosz co to sie dzieje Icek wybiera przed uplywem 24h pieklo zamarza normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 54 minuty temu, julekstep napisał(a): Dam Biyombo za aktualny pick draftu! Oferta ważna do odwołania! Proszę już wybrać tego Marka Williamsa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Karuzela śmiechu. Z @Pablo81 opłaca się robić deale ponieważ są win-win. Ze swoim składem doszedł do finału i w dodatku zagwarantował mistrzostwo New York Knicks oddając Curryego oraz Leonarda. A jeszcze żeby było wyrównanie oraz sprawiedliwie to połamał sobie Giannisa. Złoty człowiek, powiadam Wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 32 minuty temu, Koelner napisał(a): Karuzela śmiechu. Z @Pablo81 opłaca się robić deale ponieważ są win-win. Ze swoim składem doszedł do finału i w dodatku zagwarantował mistrzostwo New York Knicks oddając Curryego oraz Leonarda. A jeszcze żeby było wyrównanie oraz sprawiedliwie to połamał sobie Giannisa. Złoty człowiek, powiadam Wam. Tak, to ja - złoty człowiek. Gdyby nie kontuzja i tak nie wystawiłbym Giannisa - taki jestem złoty. Zapraszam do negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi