Skocz do zawartości

[2046] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

Emerytury (HoF na grubo😞

LaMarcus Aldridge (żegnaj Wielki Mistrzu!)
Brandon Roy
Rudy Gay
Rajon Rondo

Wesley Matthews
Patty Mills
Goran Dragic
DeAndre Jordan
LeBron James (nowy kontrakt był wklepany w gierce jbc xD)
Miles Plumlee
Kendrick Perkins
Cole Aldrich
Marresse Speights (żegnaj Wielki Mistrzu!)
Spencer Hawes
Eric Gordon
Michael Beasley

Edytowane przez julekstep

9 minut temu, Alonzo napisał(a):

Dziękujemy Goran za te wszystkie lata! 💚 Dla nas w Dumnych Seattle SuperSonics jesteś HOFem i Legendą.

image.jpeg.72d773800b4be77e6e70aed6e733a2bb.jpeg

Koniec kariery Gorana Dragicia, to też koniec pewnej ery w Seattle..

Qurwa.. jak bym wiedział, że zakończy karierę, to przecież podjąłbym tą jego propozycję kontraktu :(

To bez znaczenia bo i tak by zakończył karierę. A jak nie to umoczył byś Seattle na długie, długie lata w przeciętności 

12 minut temu, kuba2419 napisał(a):

To bez znaczenia bo i tak by zakończył karierę. A jak nie to umoczył byś Seattle na długie, długie lata w przeciętności 

Tam był chyba roczny kontrakt za 8mln coś. ja chciałem mu dać na 2 lata nieco niższy.

Teraz muszę przemyśleć długość kontraktu Brooka, bo jemu tez planowałem 2 lata, ale chyba dam dłuższy.

Teraz, kuba2419 napisał(a):

LeBron podpisał i spierdolił na emeryturę 

Tak, są takie wyjątki jak Lebron czy Jefferson, ale po pierwsze był sporo starszy, a po drugie zauważyłem, że gracze bez umów dość często kończą w wieku 33-34, a z umowami prawie nie (w tym przedziale wiekowym). Teraz np Hawes skończył.

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Tak, są takie wyjątki jak Lebron czy Jefferson, ale po pierwsze był sporo starszy, a po drugie zauważyłem, że gracze bez umów dość często kończą w wieku 33-34, a z umowami prawie nie (w tym przedziale wiekowym). Teraz np Hawes skończył.

Westbrook w pewnym momencie często kończył, a jeszcze HOF plus zdobycie mistrzostwa zwiększało bardzo prawdopodobieństwo. Takim przypadkim był przecież Michael Jordan, który w tym samym roku zrobił mistrza, zaliczył awans do HOF (wtedy jest też skok do 30 tys punktów) i skończył karierę. Westbrook mógł pójść tą drogą, w próbnych takie historie się zdarzały w tak myślę co trzeciej simce.

6 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Westbrook w pewnym momencie często kończył, a jeszcze HOF plus zdobycie mistrzostwa zwiększało bardzo prawdopodobieństwo. Takim przypadkim był przecież Michael Jordan, który w tym samym roku zrobił mistrza, zaliczył awans do HOF (wtedy jest też skok do 30 tys punktów) i skończył karierę. Westbrook mógł pójść tą drogą, w próbnych takie historie się zdarzały w tak myślę co trzeciej simce.

Ze Spurs ciężko się rozstać :)