Skocz do zawarto艣ci

ATF PREMIER LEAGUE - 1/2 [Braveheart22-Sylvinho.]

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

@Braveheart22

• Kevin De Bruyne
  • N'Golo Kante
  • Petr Cech (GK)聽
  • Michael Owen
  • Sami Hyypia
  • Ledley King
  • Cesar Azpilicueta聽
  • Roberto Firmino
  • Nolberto Solano
  • Florent Malouda
  • Gael Clichy
W dniu 31.12.2024 o 02:14, Braveheart22 napisa艂(a):

lineupatf.png.5d6465c53499fc7c25e8ad6d14506873.png

1. Formacja na papierze 1-4-4-2 w lekko skrzywionej w stron臋 diamentu formie, 偶eby pokaza膰 w jakim kierunku rozk艂adaj膮 si臋 akcenty w drugiej linii i uwypukli膰 ich najwi臋ksze atuty (naturalnie Kante wi臋cej zada艅 defensywnych, De Bruyne wi臋ksza odpowiedzialno艣膰 za ofensyw臋) oraz rol臋 napastnik贸w (Firmino cofni臋ty, Owen wysuni臋ty).聽

2. Defensywa: Mocny trzon w postaci Cech-King+Hyypia-Kante. Tu zale偶a艂o mi, 偶eby maj膮c Kante jako tego defensywnego pomocnika, mie膰 za nim dw贸ch mocnych fizycznie stoper贸w, kt贸rzy s膮 mocni w pojedynkach powietrznych. Jako wsparcie, bdb w defensywie Azpilicueta i Clichy, kt贸ry mo偶e nie jest tak dobry w obronie 1 na 1, agresywny (w pozytywnym znaczeniu tego s艂owa) i fizyczny jak Azpi, ale jest bardzo, bardzo szybki, czym sporo nadrabia, r贸wnie偶 w asekuracji czy przy pr贸bach przecinania poda艅 przeciwnika. Do tego stara艂em si臋 dobra膰 bardziej klasycznych skrzyd艂owych, kt贸rzy pracuj膮 na ca艂ej d艂ugo艣ci boiska, a nie tylko do przodu + jeden bardziej pracuj膮cy w obronie napastnik, w tym przypadku Firmino. Mog臋 broni膰 klasycznie 4-4-2, ale w razie potrzeby Firmino mo偶e spokojnie schodzi膰 jako 5 do pomocy. Jest te偶 w zasadzie opcja rotowania w 5-4-1, by zacie艣ni膰 obron臋, kiedy zajdzie potrzeba, bo Azpi potrafi艂 gra膰 skrajnego stopera, a Solano zdarzy艂o si臋 grywa膰 jako prawy obro艅ca. Elastyczno艣膰 to podstawa:). No i trzeba podkre艣li膰 jaki komfort daje swojemu zespo艂owi Kante, w asekuracji, w doskoku, w asekuracji, w podwajaniu, w spowalnianiu akcji i zatrzymywaniu kontratak贸w rywala.

2. Ofensywa: Lider i m贸zg ofensywy to oczywi艣cie De Bruyne, czyli pewnie najlepszy kreator w historii tej ligi. W zasadzie z ka偶dej pozycji na po艂owie przeciwnika jest w stanie wykreowa膰 szanse bramkowe swoim kolegom (szczeg贸lnie upodoba艂 sobie p贸艂przestrzenie). Zale偶a艂o mi wi臋c na tym, aby mu do艂o偶y膰 szybkiego napastnika, kt贸ry z 艂atwo艣cia wychodzi na pi艂ki prostopad艂e, urywa si臋 obro艅com i jest Owen. Jest te偶 z lewej strony szybki Malouda, kt贸ry r贸wnie偶 powinien mie膰 pole do popisu, je艣li chodzi o wcinanie si臋 na wolne pole. De Bruyne ma te偶 schodz膮cego Firmino do gry kombinacyjnej, a na kt贸rego grze, umi臋j臋to艣ci utrzymania pi艂ki czy kreowania powinni r贸wnie偶 skorzysta膰 koledzy. Po bokach Malouda, bardziej bezpo艣redni, wchodz膮cy w pojedynki, lewono偶ny oraz Nolberto Solano. Ten drugi, grajek, kt贸rego musz臋 przyzna膰, bardzo lubi艂em. Dlaczego? Idealny przyk艂ad, 偶e nie musisz by膰 wcale najszybszy, przebojowy, mie膰 super warunk贸w fizycznych, 偶eby odnie艣膰 sukces w angielskiej pi艂ce. Przyk艂ad na to, jak wa偶ne s膮 "fundamentals", czyli przyj臋cie pi艂ki, podanie kr贸tsze, d艂u偶sze, do艣rodkowanie, strza艂, po艂膮czone z inteligencj膮 w grze. To wszystko Solano mia艂 na bardzo wysokim poziomie. Boki obrony to ca艂kiem niez艂y w grze do przodu Azpi oraz Clichy, kt贸ry nie ma co ukrywa膰, nie ma lewej nogi (przy tym do艣rodkowania, strza艂u) na poziomie niekt贸rych grajk贸w z tej pozycji, ale wyr贸偶nia go na pewno wyszkolenie techniczne i szybko艣膰. Dzi臋ki czemu jest w stanie fajnie przetransportowa膰 pi艂k臋 wy偶ej i przekaza膰 dalej komu trzeba czy po prostu nap臋dzi膰 szybki atak.

3. Fit:聽

- Hyypia ma艂o zwrotny, co by艂o jego g艂贸wn膮 wad膮, natomiast tak dobra艂em obron臋, by to zniwelowa膰. Po pierwsze, obok King, kt贸ry by艂 atletycznym freakiem (termin dobrze znany na forum koszykarskim xd), by艂 szybki, zwinny, co przy takich warunkach fizycznych jest czym艣 unikatowym. Obaj stoperzy raczej "eleganccy" gracze, kt贸rzy te偶 nie panikuj膮 z pi艂k膮 przy nodze, ale przy tym mocni fizycznie. Azpi najbardziej agresywny z tego grona, bardzo dobry w defensywie, zar贸wno taktycznie, jak i 1 na 1 (dobre wsparcie dla reszty). Clichy bardzo szybki i odpowiedzialny, co pomo偶e w asekuracji. No i "mr贸weczka" Kante, grajek, kt贸ry 艂ata wszystkie dziury.

- Wy偶ej mamy r贸偶norodno艣膰 i uniwersalno艣膰. Na skrzyd艂ach: szybki, bardziej przebojowy Malouda z jednej. Z drugiej Solano, kt贸ry ma 艣wietne do艣rodkowanie i strza艂. Mo偶e by膰 wykorzystany szeroko czy zej艣膰 bli偶ej 艣rodka, by pom贸c rozegra膰 pi艂k臋 czy pola karnego do strza艂u. Z przodu s膮: ni偶szy, bardzo szybki, nieuchwytny Owen, kt贸ry lubi te偶 czasem poci膮gn膮膰 nie tylko do pi艂ki, ale te偶 z pi艂k膮. Niez艂y technicznie, wyko艅czenie, prawa, lewa noga, g艂owa (tu nie chodzi mi o wygrywanie bezpo艣rednich pojedynk贸w ze stoperami, ale on 艣wietnie potrafi艂 urywa膰 si臋 obro艅com od krycia w polu karnym, co pozwala艂o mu w艂a艣nie strzela膰 te偶 bramki g艂ow膮 - przy takich dogrywaj膮cych jak KDB czy Solano, niez艂y atut). Firmino - lepsze warunki fizyczne, silny na nogach, dobra zastawka, utrzymanie pi艂ki, powalczy w powietrzu, 艣wietna technika, potrafi pokiwa膰, pokreowa膰, pogra膰 kombinacyjnie. Nie jest to typowy strzelec, ale ma wiele atut贸w, kt贸re po cz臋艣ci przedstawi艂em. Bardzo pracowity, r贸wnie偶 w fazie bronienia. Zawodnik, kt贸ry czasem jest w cieniu, ale kt贸rego kibice zespo艂u kochaj膮.聽

- Nie ma jednowymiarowo艣ci w drugiej linii. Chodzi o to, 偶e nie ma gracza, kt贸ry jest ma艂o przydatny w ofensywie (bo Kante te偶 ma sporo atut贸w), ani gracza, kt贸ry jest obci膮偶eniem w defensywie (KDB ze swoimi mo偶liwo艣ciami motorycznymi i charakterem ma r贸wnie偶 atuty w fazie defensywnej, w przeciwie艅stwie do wielu innych ofensywnych pomocnik贸w + pracowici skrzyd艂owi).

4. Charakter: Sporo graczy charakternych w sk艂adzie, do tego kilku naturalnych lider贸w, zawodnik贸w, kt贸rzy przez d艂u偶szy czas nosili opask臋 kapitana swojego zespo艂u (King, Hyypia, Azpilicueta, r贸wnie偶 KDB, chyba te偶 Cech przez jaki艣 moment w Chelsea dostawa艂 opask臋). Najd艂u偶szy sta偶 jako kapitan z moich graczy Ledley King i to on wychodzi z opask膮 (jednak to w zasadzie niuans). Zawodnik, kt贸ry w przeno艣ni i dos艂ownie zostawi zdrowie na boisku za swoja dru偶yn臋 i swoich koleg贸w. Og贸lnie zale偶a艂o mi, aby sk艂ad by艂 oparty o zawodnik贸w "zespo艂owych", bez 艂atki samolub贸w, ci臋偶kich dla ducha zespo艂u, szatni charakter贸w itd. i my艣l臋, 偶e to si臋 uda艂o zrobi膰.

5. SFG: Solano i KDB (jeden z nich przedpole na rogach). Hyypia, King, Azpi, Firmino, Owen, Malouda wchodz膮 w pole karne. Kante i Clichy asekuracja.

...

ps. Na razie tyle ode mnie. Wszystkiego dobrego w nowym roku!

@Sylvinho.

• Mohamed Salah
  • Robin van Persie
  • Ricardo Carvalho聽
  • Xabi Alonso
  • Ilkay Gundogan
  • Ederson (GK)聽
  • Bacary Sagna
  • Leroy Sane
  • Danny Rose
  • John Stones
  • Mikel Arteta
W dniu 30.12.2024 o 19:06, Sylvinho. napisa艂(a):

IMG_5776.jpeg

...

Startujemy z p贸艂fina艂ami. Przypominaj膮c,聽temat s艂u偶y do wrzucania opis贸w, wymiany zda艅, przerzucania si臋 argumentami, analiz itp. oraz do g艂osowania.

Format doskonale znany, klasyczny pojedynek H2H. Zwyci臋zca awansuje do wielkiego fina艂u, natomiast przegrany zmierzy si臋 w pojedynku o 3 miejsce. G艂osujemy poprzez wskazanie jednej z os贸b (awans: nick usera). Nie ma remis贸w!

Czas trwania rundy: do czwartku 16.01 (nie przeci膮gamy!)

Zapraszam wszystkich do dyskusji. Mi艂ej zabawy ;)

Edytowane przez Braveheart22
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• matek przypi膮艂/e艂a ten temat

@Braveheart22聽ma 艣wietny 艣rodek pola dobr膮 obron臋, 艣wietnego bramkarza ale brakuje troch臋 mocy w ataku聽

@Sylvinho.聽艣wietny atak, mocny 艣rodek, niez艂a obrona i 艣redni bramkarz - my艣l臋 偶e jakby艣 bramkarza wzi膮艂 w ostatniej rundzie a w 5 rundzie kogo艣 do pomocy mocniejszego ni偶 Arteta ewentualnie lepszego obro艅c臋 to wygra艂by艣 ten pojedynek a tak czekam na opisy pod matchup

Odno艣nik do komentarza

Awans @Braveheart22

Gigantyczna przewaga na bramce, spora przewaga w 艣rodku pola mimo teoretycznego grania 2v3, plus wystarczaj膮ca si艂a ognia, 偶eby wykorzysta膰 s艂abo艣膰 dru偶yny spod znaku mi臋kkiej stopy. Og贸lnie, 偶e Sylvinho przeszed艂 do p贸艂fina艂u bez zaj膮kni臋cia si臋 rywali o elektrykach w postaci Edersona czy imo w膮tpliwym duecie Stones-Rose jak na warunki ATF to troch臋 hit

Odno艣nik do komentarza

7 godzin temu, P_M napisa艂(a):

Sylvinho pokona艂 w 1/4 o wiele silniejszy sk艂ad, wi臋c awans Sylvinho;)

呕e co? :)

Lepsze elementy w Twoim sk艂adzie to 艣rodek obrony i Mane, z tym 偶e o m贸j duet stoper贸w absolutnie nie mo偶na si臋 przyczepi膰. Na innych pozycjach moja przewaga (przynajmniej ze 3 sektory boiska takie widz臋) b膮d藕 r贸wnowaga + brak cancer贸w. Najlepszy zawodnik na boisku te偶 u mnie.聽

Gdzie jest ten niby o wiele silniejszy team? Rozumiem, 偶e kto艣 mo偶e mie膰 troch臋 inne spojrzenie na pewne kwestie itd., ale szanujmy si臋 :)

...聽

Ale ju偶 zajmuj膮c si臋 pojedynkiem z Sylwkiem, je艣li kto艣 jeszcze si臋 zastanawia nad g艂osem, czeka na jakie艣 opisy, to w dzie艅 powinno si臋 co艣 pojawi膰 ode mnie nt. tego meczu.聽

Odno艣nik do komentarza

1 minut臋 temu, Braveheart22 napisa艂(a):

Lepsze elementy w Twoim sk艂adzie to 艣rodek obrony i Mane, z tym 偶e o m贸j duet stoper贸w absolutnie nie mo偶na si臋 przyczepi膰. Na innych pozycjach moja przewaga (przynajmniej ze 3 sektory boiska takie widz臋) b膮d藕 r贸wnowaga + brak cancer贸w. Najlepszy zawodnik na boisku te偶 u mnie.聽

Opr贸cz de bruyne i kante i mo偶e cecha, ca艂a reszta moich graczy by艂aby tu lepsza i zrobi艂aby totaln膮 rze藕ni臋:) picki 5-11 u Ciebie niskiej jako艣ci na poziom atf.

Odno艣nik do komentarza

1 minut臋 temu, P_M napisa艂(a):

Opr贸cz de bruyne i kante i mo偶e cecha, ca艂a reszta moich graczy by艂aby tu lepsza i zrobi艂aby totaln膮 rze藕ni臋:) picki 5-11 u Ciebie niskiej jako艣ci na poziom atf.

lol

Szczeg贸lnie ten Tw贸j bust Pogba, by robi艂 rze藕ni臋 :P

W czym niby Cole jest lepszy od mojego napadu?聽

Kanchelskis to przecie偶 偶adna rewelacja w atf.聽

W czym Neville jest lepszy od Azpilicuety? Pytam o poziom umiej臋tno艣ci.聽

Riise i Clichy zupe艂nie inny typ graczy, ale pewnie jeden tier og贸lnie. No i nie ukrywajmy, na tej pozycji, kto nie wzi膮艂 Ashley Cole'a + 2-3 innych nazwisk (w kt贸rych nie ma Riise) to tu wi臋kszej r贸偶nicy nie ma, no chyba 偶e ju偶 kto艣 mocno zbustuje, wi臋c warto szuka膰 ludzi pod fit.聽

"mo偶e" Cech, dobre聽:D

Troch臋 nie czaisz bazy widz臋.聽

Odno艣nik do komentarza

17 minut temu, Braveheart22 napisa艂(a):

mo偶e" Cech, dobre聽:D

No my艣l臋, 偶e do wybronienia,偶e Alisson nie jest gorszy od Cecha, ale jak kto艣 uwa偶a 偶e lepszy to nie mia艂bym z tym problemu, cho膰 pewnie statystycznie ju偶 nie 艂atwo by艂oby to obroni膰, st膮d owe "mo偶e"

A Pogba 偶aden bust, po prostu ma tu z艂膮 pras臋, mimo, 偶e umiej臋tno艣ciami jest lepszy od wielu tu wybranych graczy.

Kanchkelskis ma 2 top sezony z 15 bramkami w Manu i Evertonie.

Azplicueta po prostu tier ni偶ej. Ja tam Fergusonowi wierz臋, 偶e Gary'ego uwa偶a za najlepszego right backa swojej generacji.

Tacy Firmino czy Solano nie powinni tu zosta膰 wybrani. S膮 cz臋艣ci膮 twojego s艂abego ataku gdzie maja bardzo slab膮 艣redni膮 goli na mecz.

Edytowane przez P_M
Odno艣nik do komentarza

4 minuty temu, P_M napisa艂(a):

No my艣l臋, 偶e do wybronienia,偶e Alisson nie jest gorszy od Cecha, ale jak kto艣 uwa偶a 偶e lepszy to nie mia艂bym z tym problemu, cho膰 pewnie statystycznie ju偶 nie 艂atwo by艂oby to obroni膰, st膮d owe "mo偶e"

Statystycznie to w艂a艣nie chyba jeszcze ci臋偶ej by艂oby wybroni膰 t臋 Twoj膮 tez臋 ni偶 eyetestowo. Sam ceni臋 Alissona, ale no nie ma szans do Cecha.聽

6 minut temu, P_M napisa艂(a):

A Pogba 偶aden bust, po prostu ma tu z艂膮 pras臋, mimo, 偶e umiej臋tno艣ciami jest lepszy od wielu tu wybranych graczy.

Za to co w du偶ej cz臋艣ci swojej kariery w man utd pokazywa艂 na boisku to bust i cancer.聽

10 minut temu, P_M napisa艂(a):

Azplicueta po prostu tier ni偶ej.

Ale na jakiej podstawie? Bo ja serio nie widz臋 aspektu gry, w kt贸rym Neville by艂by lepszy.聽

14 minut temu, P_M napisa艂(a):

Ja tam Fergusonowi wierz臋

Ale, 偶e wiedzia艂, co robi jak odpuszcza艂 Pogb臋 to ju偶 nie wierzysz :P

15 minut temu, P_M napisa艂(a):

Tacy Firmino czy Solano nie powinni tu zosta膰 wybrani.

Solano mia艂 kilka bardzo dobrych sezon贸w w premier league (jako艣 mu si臋 uzbiera艂o ponad 300 mecz贸w i ca艂kiem dobre liczby). Ma pewne cechy, kt贸rymi wyr贸偶nia si臋 nawet na poziomie atf bym powiedzia艂, wi臋c my艣l臋, 偶e ostatecznie zas艂u偶y艂 na miejsce.聽

Tego z Firmino to szkoda komentowa膰. Powiedz od razu, 偶e nie ogl膮da艂e艣 mecz贸w i tyle :)

Odno艣nik do komentarza

Patrz膮c na zesp贸艂 Sylvinho wymieni艂bym cztery filary, na kt贸rych oparty jest Jego zesp贸艂. W g艂贸wnym stopniu jest to oczywi艣cie duet Salah+RvP, na kt贸rym naturalnie skupi si臋 najwi臋ksza uwaga w tym pojedynku. Zgodnie z taktyk膮, wspieraj膮cy ich w grze kombinacyjnej Gundogan, tworz膮c taki tr贸jk膮t ofensywny mi臋dzy praw膮 stron膮 a 艣rodkiem, bli偶ej w艂a艣nie tej prawej po艂贸wki. Bezpo艣rednio na Salaha gra Clichy, wyb贸r nieprzypadkowy w艂a艣nie pod te matchupy, gdzie przeciwnik jest bardzo szybki, bo Clichy odpowiada tym samym. Hyypia cz臋sto przyklejony do RvP, a King mi臋dzy nimi jako spoiwo tej defensywy. Przed nimi 艂ataj膮cy dziury Kante, kt贸ry jest w stanie ogarn膮膰 stref臋 艣rodkow膮 przed polem karnym, jak i zbiec w odpowiednim momencie bli偶ej flanki, by zastopowa膰 Salaha. To daje mi finalnie przewag臋 4v3 w najbardziej niebezpiecznym rejonie boiska, w zasadzie bez zaburzania struktury taktycznej zespo艂u. Wsparte jeszcze z ty艂u wy艣mienitym bramkarzem.聽
Tym czwartym filarem u Sylwka jest Xabi Alonso, kt贸ry jako g艂臋boko cofni臋ty rozgrywaj膮cy jest odpowiedzialny za rozprowadzanie pi艂ek, rozrzucanie ich szczeg贸lnie w艂a艣nie w kierunku Salaha. I przy nim du偶a rola takich graczy jak Firmino czy KDB, by wywiera膰 na nim presj臋 i nie pozwoli膰 na swobodne granie.

Kolejna kwestia jest taka, 偶e Sylwek ma zesp贸艂 typowo ukierunkowany na granie od ty艂u (od bramkarza, przez duet stoper贸w, po 艣rodek pola), wi臋c spodziewam si臋 uparcie takiego grania. Nie boimy si臋 fragmentami wyj艣膰 wy偶ej do pressu, bo ty艂 jest ca艂kiem dobrze zabezpieczony. Przede wszystkim, szybcy Clichy i King w pobli偶u Salaha. RvP mia艂by spore problemy w grze w powietrzu przeciwko Hyypii. Azpi spokojnie da sobie rad臋 z Sane. Tercet Firmino+KDB+Kante w pressingu jest bardzo niebezpieczny dla graj膮cego odwa偶n膮 pi艂k臋 przeciwnika i tu ka偶dy ich odbi贸r mo偶e sko艅czy膰 si臋 dla niego brutalnie, szczeg贸lnie, 偶e jest do kogo pos艂a膰 szybk膮 pi艂k臋.聽

Teraz troch臋 o ataku. Przede wszystkim, nie bardzo wiem, w jaki spos贸b przeciwnik ma tu utrudni膰 gr臋 KDB. Ca艂y 艣rodek pola to gracze, kt贸rzy zdecydowanie lepiej czuj膮 si臋 w grze z pi艂k膮 przy nodze ni偶 w bronieniu (oczywi艣cie nie m贸wi臋, 偶e s膮 jacy艣 s艂abi w obronie, ale maj膮 zdecydowanie wi臋cej atut贸w, kiedy maj膮 pi艂k臋 po prostu). Ok, Arteta nawet nie藕le 艂ata艂 gr臋, ale i tak nie jest to ten poziom. Nie ma przypadku, 偶e Benitez 艣ci膮gn膮艂 do Liverpoolu grajka od czarnej roboty w postaci Mascherano, by gra艂 obok Alonso, a tutaj kogo艣 takiego nie widz臋. W dodatku brak w tym 艣rodku dynamiki i tu Belg b臋dzie zdecydowanie dominowa艂 nad przeciwnikiem, a to powinno zrobi膰 fajn膮 przewag臋 w tercji ofensywnej.聽

Ruchliwy Firmino ma utrzymywa膰 pi艂k臋 z przodu, szuka膰 sobie wolnych przestrzeni, schodzi膰 do gry kombinacyjnej, wyci膮ga膰 tym samym jednego ze stoper贸w, co daje mi wtedy Owena w sytuacji 1 na 1, a przy umiej臋tno艣ci poda艅 prostopad艂ych KDB, do艣rodkowa艅 z g艂臋bi Solano, jest to sytuacja bardzo dla mnie korzystna.

Uniwersalno艣膰 moich zawodnik贸w w ofensywie pozwala fajnie rotowa膰. KDB lubi cz臋sto zej艣膰 do boku, szczeg贸lnie do prawej strony, Solano mo偶e zar贸wno rozszerza膰 gr臋, jak i, kiedy trzeba, schodzi膰 do 艣rodka. Na pewno b臋d臋 chcia艂 wprowadzi膰 troch臋 zamieszania w tej steefie, gdzie jest Rose. Natomiast Owen cz臋艣ciej szukaj膮cy swojego miejsca w pobli偶u Stonesa, kt贸ry lekko m贸wi膮c, w grze obronnej ma spore problemy i mo偶e mie膰 problem z upilnowaniem Owena.

Podsumowuj膮c, jestem zdania, 偶e dobrze matchupuje si臋 w tym pojedynku. Oczywi艣cie, czeka mnie sporo roboty przeciwko ofensywnemu duetowi Sylvinho, ale jak przedstawi艂em wy偶ej, mam ca艂kiem dobrze przygotowany na to zesp贸艂. W dodatku, mam wsparcie w bramce na poziomie, o kt贸rym Sylwek mo偶e tylko pomarzy膰. A w jego grze defensywnej jest na tyle luk, bym m贸g艂 to skrz臋tnie wykorzysta膰 i to na r贸偶ne sposoby (czy w fazach przej艣ciowych po odbiorze, czy w bardziej kombinacyjnej grze, czy szukaj膮c poda艅 prostopad艂ych, do艣rodkowa艅).

Odno艣nik do komentarza

@julekstep@Pablo81@Gregorius@matek pami臋tamy o g艂osowaniu!聽

Albo nie. @Gregorius聽i @matek聽nie g艂osujcie w tej parze. Wiem, 偶e to zabawa, ale id膮c z duchem fair-play, 偶eby nie by艂o mo偶liwo艣ci "wybierania" sobie potencjalnego rywala w finale. Tak samo ja i Sylwek nie zag艂osujemy w Waszej parze.

Zatem, bez Waszych g艂os贸w nie ma ju偶 mo偶liwo艣ci zwrotu akcji w tym p贸艂finale. Tym samym @Sylvinho.聽melduje si臋 w wielkim finale.

Gratulacje!聽

Od siebie, pragn臋 podzi臋kowa膰 za g艂osy przez te trzy rundy i do zobaczenia w meczu o 3 miejsce.聽

Edytowane przez Braveheart22
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.