january Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Jak wyżej:) Rada jest zmęczona niech każdy ma Głos w sprawie głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Skad glosy przeciwko Lafowym glosom? Mam na mysli te, ktore wrzucil, a nie kopie Januarego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Skad glosy przeciwko Lafowym glosom? Mam na mysli te, ktore wrzucil, a nie kopie Januarego. Przecież to jest przekopiowanie Januarego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Teraz, Braveheart22 napisał(a): Przecież to jest przekopiowanie Januarego. Aaa, czyli drugi raz mialo byc zabawnie ! W takim razie moj glos na zadnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Hahaha i jeszcze Szulim głosuje w tej ankiecie. Niezły cyrk robicie . Kompromitacja po całości. Jak my mamy się tutaj poważnie traktować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 3 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Hahaha i jeszcze Szulim głosuje w tej ankiecie. Niezły cyrk robicie . Kompromitacja po całości. Jak my mamy się tutaj poważnie traktować? Czekamy na glos Eviego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Czytam temat od wczoraj i się pogubiłem co i jak. Może ktoś streścić dramkę, abym oddał świadomie swój głos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 5 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Hahaha i jeszcze Szulim głosuje w tej ankiecie. Niezły cyrk robicie . Kompromitacja po całości. Jak my mamy się tutaj poważnie traktować? tak - głosuję, żeby wszystkie głosy były ważne ja nie wiem czemu jest w ogóle ból dupy o to w ostatnich latach wiele osób kopiowała publicznie głosy od Karpika teraz drama, bo jedna osoba skopiowała, a drugiej nawet to się nie chciało tylko napisał żeby skopiować zamiast skupić się na dyskusji o zespołach, wadach i zaletach, walczyć o jakieś zmiany głosów między nami jak to zwykle było - to jest drama z dupy zaczynam się zastanawiać czy karpik, ronnie i inni naprawdę nie mieli racji - zamiast dyskutować o tym co ciekawe, to są dramaty o gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 7 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Czytam temat od wczoraj i się pogubiłem co i jak. Może ktoś streścić dramkę, abym oddał świadomie swój głos? Tak. Do Julka przez Alonzo trafiły rzekomo głosy Eviego, które w istocie były głosami Szulima, który musiał je przekazać Eviemu. Przypominam, że głosowanie było tajne. Rzuciło mi się to w oczy, jak przeglądałem bilanse, więc o tym napisałem. Dodatkowo głównym beneficjentem tych głosów jest Szulim, gdzie jego team w tym przypadku dostał ponad 2 winy więcej niż średnia z trymestru. Głosy na własny team są zawsze odrzucane ze średniej. Czyli to tak, jakbyś mógł wysłać sobie kolejny głos z zawyżonym wynikiem własnego teamu, który mógłby liczyć się do średniej xd Jeszcze, jak widać, chłopaki nie widzą w niczym problemu. Kabaret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Widać, że jest to temat do doprecyzowania i spisania jak powinno przebiegać głosowanie, konkretnie co jest dozwolone a co nie. Z racji, że nie znalazłem w regulaminie takich konkretnych zapisów, głosy jakkolwiek nieetyczne mogą się liczyć w mojej ocenie jako ważne. Z tego co czytam, podobnie działo się co roku więc tymbardziej trzeba to doprecyzować. Wraz z końcem tego okna trzeba to dopisać do regulaminu i od T2 przestrzegać bardziej bezwzględnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 3 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): Z tego co czytam, podobnie działo się co roku więc tymbardziej trzeba to doprecyzować. Nie, próbują Cię zmylić z tropu. Właśnie napisałem w temacie obok o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Zagłosowałem na "oba ważne" Oprócz bycia radnym, jestem też GMem. I nie mam tu konfliktu interesów, a jeśli już to na własną niekorzyść. Uzasadnienie w temacie obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia serio @Braveheart22 jesteś rozsądnym gościem - naprawde uważasz że 1/20 głosu o 2W więcej tak diametralnie zmieniła sytuację Jazz, że trzeba robić taką gównoburze? dajże spokój - jeszcze jakby to było 22-6 a nie 17-11 zamiast 16-12 to bym zrozumiał, że to jawne zawyżanie, ale bez przesady I też piszesz że nikt nie kopiował głosów karpika, a kopiowali i osoby które to liczyli (np ja) też to widzili i mieli w dupie rozumiem frustrację, bo było tajne itp - i tak jak napisałem - przyjmuje wszelkie kary jak zostaną nałożone ale robienie z igły widły no to trochę jaja LAFowi nawet poprosić się o kopiowanie nie chciało - a jakby napisał że kopiuje ode mnie? też byś miał problem że jestem beneficjentem? dla mnie to trochę ovethinking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 11 godzin temu, LAF napisał(a): Zagłosowałem Znowu skopiowałeś. Tym razem od Rei i Qu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia znowu użyłem jedi mind trick! wiem że na to czekaliście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 9 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Przypominam, że głosy tu do dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 10 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Decyzją ludu głosy LAFa i evitacre w tym trymestrze nie są uwzględnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi