Skocz do zawartości

Które głosy uwzględnić

january

Które głosy uwzględnić po 1T  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które głosy uwzględniamy?

• LAFa plus evitacre
    • Tylko LAFa
    • Tylko Evitacre
    • Ani jeden ani drugi

Rekomendowane odpowiedzi

• january przypiął/eła ten temat
5 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Hahaha i jeszcze Szulim głosuje w tej ankiecie. Niezły cyrk robicie 😂😂😂. Kompromitacja po całości. 

Jak my mamy się tutaj poważnie traktować? 

tak - głosuję, żeby wszystkie głosy były ważne

ja nie wiem czemu jest w ogóle ból dupy o to

w ostatnich latach wiele osób kopiowała publicznie głosy od Karpika 

teraz drama, bo jedna osoba skopiowała, a drugiej nawet to się nie chciało tylko napisał żeby skopiować 

zamiast skupić się na dyskusji o zespołach, wadach i zaletach, walczyć o jakieś zmiany głosów między nami jak to zwykle było - to jest drama z dupy

zaczynam się zastanawiać czy karpik, ronnie i inni naprawdę nie mieli racji - zamiast dyskutować o tym co ciekawe, to są dramaty o gówno

7 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

Czytam temat od wczoraj i się pogubiłem co i jak.

Może ktoś streścić dramkę, abym oddał świadomie swój głos?

Tak. Do Julka przez Alonzo trafiły rzekomo głosy Eviego, które w istocie były głosami Szulima, który musiał je przekazać Eviemu. 

Przypominam, że głosowanie było tajne. 

Rzuciło mi się to w oczy, jak przeglądałem bilanse, więc o tym napisałem. 

Dodatkowo głównym beneficjentem tych głosów jest Szulim, gdzie jego team w tym przypadku dostał ponad 2 winy więcej niż średnia z trymestru. 

Głosy na własny team są zawsze odrzucane ze średniej. Czyli to tak, jakbyś mógł wysłać sobie kolejny głos z zawyżonym wynikiem własnego teamu, który mógłby liczyć się do średniej xd

Jeszcze, jak widać, chłopaki nie widzą w niczym problemu. Kabaret. 

Widać, że jest to temat do doprecyzowania i spisania jak powinno przebiegać głosowanie, konkretnie co jest dozwolone a co nie. Z racji, że nie znalazłem w regulaminie takich konkretnych zapisów, głosy jakkolwiek nieetyczne mogą się liczyć w mojej ocenie jako ważne. Z tego co czytam, podobnie działo się co roku więc tymbardziej trzeba to doprecyzować.

Wraz z końcem tego okna trzeba to dopisać do regulaminu i od T2 przestrzegać bardziej bezwzględnie.

serio @Braveheart22 jesteś rozsądnym gościem - naprawde uważasz że 1/20 głosu o 2W więcej tak diametralnie zmieniła sytuację Jazz, że trzeba robić taką gównoburze? ;) 

dajże spokój - jeszcze jakby to było 22-6 a nie 17-11 zamiast 16-12 to bym zrozumiał, że to jawne zawyżanie, ale bez przesady

I też piszesz że nikt nie kopiował głosów karpika, a kopiowali i osoby które to liczyli (np ja) też to widzili i mieli w dupie

rozumiem frustrację, bo było tajne itp - i tak jak napisałem - przyjmuje wszelkie kary jak zostaną nałożone

ale robienie z igły widły no to trochę jaja

LAFowi nawet poprosić się o kopiowanie nie chciało - a jakby napisał że kopiuje ode mnie? też byś miał problem że jestem beneficjentem? dla mnie to trochę ovethinking 

• january odpiął/ęła ten temat