Skocz do zawarto艣ci

ATF PREMIER LEAGUE 1/4 [DRK-matek]

Rekomendowane odpowiedzi

@DRK

• Ryan Giggs
  • Harry Kane
  • Cesc Fabregas
  • Patrice Evra
  • Fernandinho
  • Pepe Reina (GK)聽
  • Gilberto Silva
  • Lee Dixon
  • Martin Keown
  • Phil Foden
  • Gabriel Magalhaes
W dniu 29.12.2024 o 12:30, DRK napisa艂(a):

Pepe Reina聽(nie darzony sympati膮 nad Wis艂膮, wszak wygryz艂 ze sk艂adu Dudka opromienionego wygraniem LM), ale skoro osta艂 si臋 do sz贸stej rundy draftu (a posz艂o ju偶 wcze艣niej 7 czy 8 bramkarzy) to grzechem by艂oby przepu艣ci膰 tak膮 okazj臋.聽

297 wyst臋py w PL, 136 czyste konta i pierwsze miejsce w kategorii clean sheets per game (0,46) oraz聽czwarty聽w straconych golach na mecz (0,85)

https://www.statmuse.com/fc/ask?q=most+clean+sheets+per+game+all-time

3x聽Z艂ote R臋kawice za najwi臋cej czystych kont w lidze 2005/06 (20), 2006/07 (19), 2007/08 (18)

Obrona:

Patrice Evra -聽278W 7G 21A聽 5x聽Mistrzostwo Anglii 2006/07, 2007/08, 2008/09, 2010/11, 2012/13,聽聽3x聽PFA Team.

Bonus: duet聽 MU Evra - Giggs na lewym skrzydle rozumie si臋 bez s艂贸w. Do tego lojalny kolega Rooneya i d偶entelmen nie zostawiaj膮cy kuzynki na pastw臋 losu :)

Lee Dixon -聽305W 9G 20A聽聽2x聽聽Mistrzostwo Anglii 1997/98, 2001/02

Obaj boczni obro艅cy s膮 wysoko w kategorii czystych kont na mecz聽

https://www.statmuse.com/fc/ask?q=most+clean+sheets+per+game+all-time+defender

Martin Keown聽323W 4G 7A聽3x聽Mistrzostwo Anglii 1997/98, 2001/02, 2003/04. Do艂o偶y艂 cegie艂k臋 do pami臋tnego niepokonanego Arsenalu z sezonu 2003/2004

Kolejny handicap, bo Dixon i Keown to tak偶e wieloletni koledzy z ,,jednej 艂awki". Brakuje tylko Tonego聽 Adamsa, cho膰聽zamiast niego jest tak偶e Kanonier ale ju偶 z innej bajki

Gabriel Magalhaes聽58W 7G (staty tylko do sezonu 2021/22) Kawa艂 ch艂opa i du偶a jak na obro艅c臋 liczba bramek. Tutaj szkoda, 偶e ATF zamkni臋ty do 2022.聽

Defensywni pomocnicy

Gilberto Silva聽170W 17G 13A聽1x聽Mistrzostwo Anglii w magicznym sezonie 2003/04. Je艣li Keown do艂o偶y艂 cegie艂k臋 do okr膮g艂ego zera pora偶ek to Gilberto by艂 tu prawdziwym fundamentem Invincibles.

Fernandinho聽264W 20G 20A聽 5x聽Mistrzostwo Anglii 2013/14, 2017/18, 2018/19, 2020/21, 2021/22 1x PFA Team聽

Atak

Cesc Fabregas聽350W 50G 117A聽2x聽Mistrzostwo Anglii 2014/15, 2016/17 2x聽FPA Team. Drugi聽w ilo艣ci asyst w sezonach 1992-2002, sam TOP聽 r贸wnie偶 w 艣redniej asyst/mecz. Rozgrywaj膮cy z prawdziwego zdarzenia.

Ryan Giggs聽632W 108G 163A 馃弳馃弳馃弳馃弳馃弳馃弳馃弳馃弳馃弳馃弳馃弳馃弳馃弳 Mistrzostwa Anglii (rekord niezwykle trudny do pobicia) 6x PFA Team i jeszcze 1x PFA Player. Cesc jest drugi w asystach, ale ust臋puje miejsca tylko Ryanowi. Giggs wygrywa t臋 kategori臋 maj膮c聽 prawie 50% przewag臋. Wi臋ksz膮 ni偶 John z Utah nad CP3.

Phil Foden聽97W 24G 13A (staty tylko do sezonu 2021/22) 4x Mistrzostwo Anglii 2017/2018, 2018/19, 2020/21, 2021/22

Harry Kane 282W 183G 44A (staty do sezonu 2021/22) 5x PFA 3x korona kr贸l strzelc贸w. U Harrego warto odnotowa膰 r贸wnie偶, 偶e w sezonie 2020/21 odebra艂 nagrod臋 dla najlepszego playmakera PL 馃槺

lineup11-tactic.png.0e17e934d8dd15b19ecd468c9280eebb.png

@matek

• Roy Keane
  • Rio Ferdinand
  • Ruud van Nistelrooy聽
  • Michael Carrick
  • Leighton Baines
  • Christian Eriksen
  • Nani
  • Hugo Lloris (GK)聽
  • Steve Bruce
  • Marcus Rashford
  • Seamus Coleman
W dniu 29.12.2024 o 02:22, matek napisa艂(a):

Iio71AU.png

Jak wida膰 na obrazku, gram 4-2-3-1

Sk艂ad oparty na mocnej defensywie i szybkim wyprowadzaniu pi艂ki, w ataku rasowy topowy egzekutor w osobie Ruuda, kt贸rego w ka偶dej chwili mo偶e zast膮pi膰 schodz膮cy ze skrzyd艂a Rashford.

Bramka: Lloris do uruchamiania szybkich atak贸w. 艢wietny refleks i wyj艣cia.

Obrona: Boki obrony (Baines-Coleman), kt贸re znamy z gry w jednej dru偶ynie, to pomo偶e wyobrazi膰 sobie ich gr臋. Obaj zaanga偶owani w ofensyw臋 i wspieranie skrzyd艂owych. 艢wietne do艣rodkowania, gdy b臋d膮 potrzebne, szczeg贸lnie od Bainesa, kt贸ry ma w Premier League uzbierane ponad 50 asyst, top 3 w historii w艣r贸d obro艅c贸w. Ruud b臋dzie regularnie dokarmiany. W bonusie jest bardzo mocny z rzut贸w wolnych. Skrzyd艂owi airmaxa nie s膮 szybcy, wi臋c moi boczni obro艅cy mog膮 by膰 mocniej anga偶owani we wspieranie skrzyd艂owych, szczeg贸lnie Naniego w pojedynkach z Colem. W 艣rodku duet fizyczny Bruce i finezyjny Ferdinand. Rio przez lata gra艂 u boku Vidicia, kt贸ry by艂 w艂a艣nie zawodnikiem w typie Bruce'a. Moim zdaniem idealne dopasowanie, przy kt贸rym Suarez b臋dzie zdominowany fizycznie. Nie dadz膮 si臋 sprowokowa膰. Ferdinand mo偶e budowa膰 akcje od samej bramki. Bruce to moja podstawa przy bronieniu sta艂ych fragment贸w.

Pomoc: Ty艂 zabezpiecza Keane z Carrickiem. Keane to serce mojego zespo艂u, motywator, kt贸ry nadaje mu charakter. Odbiory, kontrola 艣rodka i wsparcie obrony. Carrick reguluj臋 gr臋 i rozdziela pi艂k臋 - kr贸tko w grze z Keane i Eriksenem, dodatkowo uruchamia skrzyd艂a, szczeg贸lnie przy kontratakach. Obaj dominuj膮 nad Silv膮 i nie zostawiaj膮 wiele miejsca. Przed nimi gra Eriksen, kt贸ry odpowiada za rozdzielanie pi艂ki na skrzyd艂a i uruchamianie van Nistelrooya. Dodatkowo pewny i gro藕ny strza艂 z dystansu oraz ze sta艂ych fragment贸w. Na skrzyd艂ach Nani i Rashford wspierani przez bocznych obro艅c贸w. Obaj szybcy z gro藕nym strza艂em z dystansu i jako mocna opcja z zej艣ciem do 艣rodka. Szybki atak idzie g艂贸wnie przez Rashforda i Bainesa, Nani zagro偶enie w pojedynkach 1 na 1.

Atak: Wybitny egzekutor w osobie v. Nistelrooya. Kr贸l strzelc贸w, prawie 100 bram w lidze. Gra w polu karnym, czeka na pi艂ki i okazje po strza艂ach koleg贸w.

Sta艂e fragmenty: ro偶ne to robota Bainesa i Eriksena, top w tych fachu. Najcz臋艣ciej z pi艂k膮 dochodz膮c膮 do bramki. Ci sami wykonawcy wolnych. Eriksen bli偶sze i techniczne uderzenia oraz do艣rodkowania, Baines dalsze rzuty wolne, kt贸re w niekt贸rych sytuacjach mo偶e wykonywa膰 te偶 Rashford (z lewej strony). Przy do艣rodkowaniach szukam Bruce'a, Ferdinanda i RvN.

Karne: Ruud van Nistelrooy, pewniak. Gdyby dosz艂o do karnych wykonawcami b臋d膮 te偶 Eriksen, Baines, Rashford i Nani.

Liderzy i do艣wiadczenie: zebra艂em wielu lider贸w dru偶yn klubowych i narodowych. Z ca艂a moja obrona to stali lub tymczasowi (Rio) kapitanowie w klubach i w kadrze (Coleman). Dodatkowo Lloris by艂 kapitanem mistrzowskiej Francji z 2018 roku. W pomocy liderem jest oczywi艣cie Keane, ale role kapitan贸w pe艂nili r贸wnie偶 Carrick, Rashford (klub) i Eriksen (kadra). Zesp贸艂 napakowany do艣wiadczonymi liderami w lidze i rozgrywkach mi臋dzynarodowych. 27 mistrzostw Premier League, dostarczone przede wszystkim przez lider贸w mojego sk艂adu, kt贸rzy dodatkowo odpowiadaj膮 za wi臋kszo艣膰 z 20 nominacji do jedenastek sezonu.

Kapitanem mojego zespo艂u jest Keane, kapitan ca艂ej zabawy i prawdziwy lider sprawdzony w prowadzeniu dru偶yny do sukces贸w.

...

Zaczynamy 膰wier膰fina艂y. Dla przypomnienia, temat s艂u偶y do wrzucania opis贸w, wymiany zda艅, przerzucania si臋 argumentami, analiz itp. oraz do g艂osowania.

Format znany, klasyczny pojedynek H2H. Zwyci臋zca awansuje do p贸艂fina艂u. G艂osujemy poprzez wskazanie jednej z os贸b (awans: nick usera). Nie ma remis贸w!

Czas trwania rundy: do soboty 11.01

Zapraszam wszystkich do dyskusji. Mi艂ej zabawy ;)

Edytowane przez Braveheart22
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• matek przypi膮艂/e艂a ten temat

Wypada napisa膰 dwa s艂owa, aby przekona膰 nieprzekonanych :)

Iio71AU.png

Sk艂ad oparty na mocnej defensywie i szybkim wyprowadzaniu pi艂ki, w ataku rasowy topowy egzekutor w osobie Ruuda, kt贸rego w ka偶dej chwili mo偶e zast膮pi膰 schodz膮cy ze skrzyd艂a Rashford.

Bramka: Lloris do uruchamiania szybkich atak贸w. 艢wietny refleks i wyj艣cia.

Obrona: Boki obrony (Baines-Coleman), kt贸re znamy z gry w jednej dru偶ynie, to pomo偶e wyobrazi膰 sobie ich gr臋. Obaj zaanga偶owani w ofensyw臋 i wspieranie skrzyd艂owych. 艢wietne do艣rodkowania, gdy b臋d膮 potrzebne, szczeg贸lnie od Bainesa, kt贸ry ma w Premier League uzbierane ponad 50 asyst, top 3 w historii w艣r贸d obro艅c贸w. Ruud b臋dzie regularnie dokarmiany, a w przeciwie艅stwie do poprzedniej rundy, tutaj mog臋 bardziej korzysta膰 z do艣rodkowa艅, bo para 艣rodkowych obro艅c贸w jest s艂absza. Skrzyd艂owi DRK s膮 szybsi, ni偶 w poprzednim meczu, ale z wyci臋tym Fabregasem i Kane b臋d膮 osamotnieni. Moi skrzyd艂owi nie musz膮 by膰 w tym meczu tak mocno wspierani jak w poprzednim, wi臋c boczni obro艅cy mocniej skupi膮 si臋 na zatrzymaniu Giggsa i Fodena. W 艣rodku duet fizyczny Bruce i finezyjny Ferdinand. Rio przez lata gra艂 u boku Vidicia, kt贸ry by艂 w艂a艣nie zawodnikiem w typie Bruce'a. Moim zdaniem idealne dopasowanie, przy kt贸rym Suarez b臋dzie zdominowany fizycznie. Nie dadz膮 si臋 sprowokowa膰. Ferdinand mo偶e budowa膰 akcje od samej bramki. Bruce to moja podstawa przy bronieniu sta艂ych fragment贸w.

Pomoc: Ty艂 zabezpiecza Keane z Carrickiem. Keane to serce mojego zespo艂u, motywator, kt贸ry nadaje mu charakter. Odbiory, kontrola 艣rodka i wsparcie obrony. Carrick reguluj臋 gr臋 i rozdziela pi艂k臋 - kr贸tko w grze z Keane i Eriksenem, dodatkowo uruchamia skrzyd艂a, szczeg贸lnie przy kontratakach. Dusz膮 Fabregasa i nie zostawiaj膮 wiele miejsca na gr臋, Silva z Fernandinho nie s膮 du偶ym zagro偶eniem w ataku. Przed dwoma szensatkami gra Eriksen, kt贸ry odpowiada za rozdzielanie pi艂ki na skrzyd艂a i uruchamianie van Nistelrooya. W tej rundzie mo偶e by膰 ograniczany przez taktyk臋 z dwoma 艢PD przeciwnika, wi臋c g艂贸wnie rozrzuca na boki. Ma pewny i gro藕ny strza艂 z dystansu oraz ze sta艂ych fragment贸w. Na skrzyd艂ach Nani i Rashford wspierani przez bocznych obro艅c贸w. Obaj szybcy z gro藕nym strza艂em z dystansu i jako mocna opcja z zej艣ciem do 艣rodka. Szybki atak idzie g艂贸wnie przez Rashforda i Bainesa, kt贸rzy b臋d膮 kr臋cili wolnym Dixonem, a Keown nie za艂ata tych luk, bo sam nie by艂 atletycznym or艂em. Nani zagro偶enie w pojedynkach 1 na 1.

Atak: Wybitny egzekutor w osobie v. Nistelrooya. Kr贸l strzelc贸w, prawie 100 bram w lidze. Gra w polu karnym, czeka na pi艂ki i okazje po strza艂ach koleg贸w.

Sta艂e fragmenty: ro偶ne to robota Bainesa i Eriksena, top w tych fachu. Najcz臋艣ciej z pi艂k膮 dochodz膮c膮 do bramki. Ci sami wykonawcy wolnych. Eriksen bli偶sze i techniczne uderzenia oraz do艣rodkowania, Baines dalsze rzuty wolne, kt贸re w niekt贸rych sytuacjach mo偶e wykonywa膰 te偶 Rashford (z lewej strony). Przy do艣rodkowaniach szukam Bruce'a, Ferdinanda i RvN. W przeciwie艅stwie do poprzedniej rundy, tutaj nie b臋dzie takich problem贸w w powietrzu, co otwiera mi wi臋cej opcji.

Karne: Ruud van Nistelrooy, pewniak. Gdyby dosz艂o do karnych wykonawcami b臋d膮 te偶 Eriksen, Baines, Rashford i Nani.

Liderzy i do艣wiadczenie: zebra艂em wielu lider贸w dru偶yn klubowych i narodowych. Z ca艂a moja obrona to stali lub tymczasowi (Rio) kapitanowie w klubach i w kadrze (Coleman). Dodatkowo Lloris by艂 kapitanem mistrzowskiej Francji z 2018 roku. W pomocy liderem jest oczywi艣cie Keane, ale role kapitan贸w pe艂nili r贸wnie偶 Carrick, Rashford (klub) i Eriksen (kadra). Zesp贸艂 napakowany do艣wiadczonymi liderami w lidze i rozgrywkach mi臋dzynarodowych. 27 mistrzostw Premier League, dostarczone przede wszystkim przez lider贸w mojego sk艂adu, kt贸rzy dodatkowo odpowiadaj膮 za wi臋kszo艣膰 z 20 nominacji do jedenastek sezonu.

Kapitanem mojego zespo艂u jest Keane, kapitan ca艂ej zabawy i prawdziwy lider sprawdzony w prowadzeniu dru偶yny do sukces贸w.

Przeciwnik:

Od ty艂u - s艂abym punktem @DRK聽jest bramkarz - Reina mia艂 niepewne wyj艣cia i 艣rednio radzi艂 sobie ze strza艂ami z dystansu, podobnie jak Howard w poprzedniej rundzie, wi臋c b臋d臋 polowa艂 w ten spos贸b i w razie czego mam Ruuda, kt贸ry mo偶e przy dobitkach wykorzysta膰 jego s艂aby refleks.

Do zabicia kreacji Fabregasa mam Keane, kt贸ry odpowiednio wyhamuje jego zap臋dy. Ju偶 o tym wspomnia艂em.

Najwa偶niejsza sprawa - Kane wyczerpa艂 ju偶 limit zwyci臋stw w tej zabawie ;)

Do przykrycia go mam idealnego 艢O w postaci Rio. Szybki, zwinny i mocny fizycznie. Keane wejdzie mu w g艂ow臋 ju偶 w tunelu. Jako bonus Lloris - kto mo偶ne lepiej zna膰 napastnika, ni偶 jego wieloletni kapitan i bramkarz, z kt贸rym latami spotyka艂 si臋 na treningach?

Edytowane przez matek
Odno艣nik do komentarza

awans @DRK

w sumie mocno podobne zespo艂y uzale偶nione od swoich 9 je艣li chodzi o strzelanie. R贸偶nica taka, 偶e DRK ma wi臋ksz膮 kreacj臋 ze skrzyde艂 + Fabregas imo da wi臋kszy impakt na atak ni偶 z drugiej strony Eriksen. No i jednak overall Kane > Ruud

Odno艣nik do komentarza

Nie b臋d臋 si臋 targowa艂, swoje wiem. Moja dru偶yna doskonale neutralizuje najwi臋ksze zagro偶enia DRK (poza Giggsem) i wykorzystuje jego s艂abo艣ci (brak szybko艣ci w obronie, bramkarz), a na moje atuty nie ma on za bardzo odpowiedzi.

W sumie to DRK nawet nie napisa艂 co chce gra膰, poza litani膮 wyr贸偶nie艅 jego zawodnik贸w, wi臋c nie wiem, czy i ten Giggs by艂by nale偶ycie wykorzystywany. Wy艂膮czenie Fabregasa i Kane powinno wystarczy膰 i zabi膰 jego gr臋 w ataku.

Odno艣nik do komentarza

2 godziny temu, blackmagic napisa艂(a):

fodden to gracz na max 9 goli i 5 asyst w meczu

Dzi臋ki za komplement. Foden GOAT

Musz臋 zacz膮膰 troch臋 na weso艂o.

13 godzin temu, matek napisa艂(a):

Najwa偶niejsza sprawa - Kane wyczerpa艂 ju偶 limit zwyci臋stw w tej zabawie ;)

聽Skoro ATF lajtowy, wi臋c聽 powiem przekornie, 偶e przy takich kompanach w tym Tottenhamie jak Ericksen i Lloris to i nie dziwota, 偶e 偶adnego misia nie zrobi艂 ;);)

By艂 3x kr贸lem strzelc贸w i jeszcze raz wybrany najlepszym rozgrywaj膮cym. No na bramce przecie偶 nie stanie

W艂a艣nie - bramkarz. Czy okre艣lanie Reiny jako s艂aby punkt jest s艂uszne? Nie zgodzi艂bym si臋 z tym. Szczeg贸lnie je艣li por贸wnamy bramkarzy obu dru偶yn. A wi臋c Pepe vs Hugo:

Stracone gole na mecz:

Reina 0,85 i 4 miejsce

Lloris 1,09 i 12 miejsce

Czyste konta (clean sheets per game)

Reina 0,46 i debe艣ciak

Lloris 0,35 i ponownie 12 miejsce

https://www.statmuse.com/fc/ask?q=goalkeepers+with+most+clean+sheets+per+game+in+pl+all-time

I na dok艂adk臋 3x Golden Gloves dla Pepe. Wi臋cej maj膮 tylko Cech i Hart.

Edytowane przez DRK
Odno艣nik do komentarza

12 godzin temu, matek napisa艂(a):

27 mistrzostw Premier League, dostarczone przede wszystkim przez lider贸w mojego sk艂adu, kt贸rzy dodatkowo odpowiadaj膮 za wi臋kszo艣膰 z 20 nominacji do jedenastek sezonu.

Doceniam, doceniam te Mistrzostwa i nominacje cho膰 je艣li m贸j kalkulator nie jest zepsuty to zdaje mnie si臋 偶e tych mistrzostw jest 26, a nominacji PFA Team 19. Ale to szczeg贸艂, bo i tak liczby okaza艂e. Licz臋 tak偶e na uznanie mojego teamu w tej dziedzinie, w kt贸rej jest dumnym posiadaczem 35 Mistrzostw oraz 17 nominacji PFA Team.

13 godzin temu, matek napisa艂(a):

Jako bonus Lloris - kto mo偶ne lepiej zna膰 napastnika, ni偶 jego wieloletni kapitan i bramkarz, z kt贸rym latami spotyka艂 si臋 na treningach?

Pe艂na zgoda, ale pami臋tajmy, 偶e to dzia艂a w obie strony wi臋c tu egalite :)

Odno艣nik do komentarza

56 minut temu, DRK napisa艂(a):

Dzi臋ki za komplement. Foden GOAT

Musz臋 zacz膮膰 troch臋 na weso艂o.

聽Skoro ATF lajtowy, wi臋c聽 powiem przekornie, 偶e przy takich kompanach w tym Tottenhamie jak Ericksen i Lloris to i nie dziwota, 偶e 偶adnego misia nie zrobi艂 ;);)

By艂 3x kr贸lem strzelc贸w i jeszcze raz wybrany najlepszym rozgrywaj膮cym. No na bramce przecie偶 nie stanie

W艂a艣nie - bramkarz. Czy okre艣lanie Reiny jako s艂aby punkt jest s艂uszne? Nie zgodzi艂bym si臋 z tym. Szczeg贸lnie je艣li por贸wnamy bramkarzy obu dru偶yn. A wi臋c Pepe vs Hugo:

Stracone gole na mecz:

Reina 0,85 i 4 miejsce

Lloris 1,09 i 12 miejsce

Czyste konta (clean sheets per game)

Reina 0,46 i debe艣ciak

Lloris 0,35 i ponownie 12 miejsce

https://www.statmuse.com/fc/ask?q=goalkeepers+with+most+clean+sheets+per+game+in+pl+all-time

I na dok艂adk臋 3x Golden Gloves dla Pepe. Wi臋cej maj膮 tylko Cech i Hart.

Skr贸t my艣lowy - bior膮c do oceny w tym meczu masz nie foddena z teraz tylko gracza robi膮cego 9/5 w sezonie聽

Odno艣nik do komentarza

2 minuty temu, blackmagic napisa艂(a):

Skr贸t my艣lowy - bior膮c do oceny w tym meczu masz nie foddena z teraz tylko gracza robi膮cego 9/5 w sezonie聽

Foden w tej formule to 偶aden game changer ale przywo艂uj膮c te staty imo warto te偶 da膰 kontekst. Te 9/5 robi艂 w stosunkowo ma艂ej liczbie minut.

w sezonie 20/21 g/a co ~115 minut
w sezonie 21/22 g/a co ~150 minut

imo nie ma biedy. To s膮 praktycznie te same warto艣ci co Rashforda z sezon贸w 19/20 i 20/21 (sprawdzane na telefonie wi臋c do weryfikacji)

ewentualnym minusem u Fodena, przy tym zakresie czasowym to bym da艂, 偶e on na prawej stronie to gra艂 ma艂o. O ile w og贸le gra艂. On jak wchodzi艂 do City to z lewej strony by艂 ustawiany z tego co pami臋tam.

Tutaj je艣li si臋 kogo艣 czepia膰 to Gabriela, bo bierzemy pod uwag臋 czasy sprzed defensywnego masterclassa Arsenalu z poprzedniego sezonu

Odno艣nik do komentarza

Potencja艂 ofensywny dru偶yny DRK jest du偶o wi臋kszy ni偶 matka. Dla mnie zesp贸艂 Matka liczy na brudna, niski wynik i ewentualne kontry Rashforda i Valenci. Dla mnie r贸偶nica talentu jest za du偶a by m贸g艂 ten zesp贸艂 utrzyma膰 si臋 przeciwko DRK. Fernandinho z Gilberto Silva wygl膮daj膮 mega jako solidni pracusie, ale i przede wszystkim ballerzy w przeciwie艅stwie do duetu Keane/ Carrick. Eriksen by艂 fajny, ale na klub pokroju Kogut贸w,聽 a nie top 4 zabawy.

Dla por贸wnania Cesc to p贸艂ka wy偶ej ni偶 Dunczyk, dzi臋ki czemu Kaneowi b臋dzie 艂atwiej o gole ni偶 RVN.

Awans @DRK

Odno艣nik do komentarza

• Szulim odpi膮艂/臋艂a ten temat

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.