Cichy Opublikowano 8 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2025 Simka ok 20:20. Limit na zmiany 20:18 Dzień 146 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Kings vs Spurs (#2) Bilans serii: 0 - 2 Spurs 118 - Kings 113 play-by-play (#3) Knicks vs Cavaliers (#5) Bilans serii: 1 - 1 Cavaliers 120 - Knicks 113 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2025 niech już się kończy ta liga letnia i zaczynamy prawdziwy sezon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2025 2 godziny temu, julekstep napisał(a): niech już się kończy ta liga letnia i zaczynamy prawdziwy sezon! Trzeba bylo @eMeS taki zacny sklad kompletowac teraz masz za swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 (edytowane) simka 5 min Dzień 148 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Kings vs Spurs (#2) Bilans serii: 0 - 3 Kings 96 - Spurs 107 play-by-play (#3) Knicks vs Cavaliers (#5) Bilans serii: 1 - 2 Knicks 98 - Cavaliers 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu tak gwoli przypomnienia W dniu 23.10.2024 o 10:20, julekstep napisał(a): Cavs sign: Reggie Jackson Juancho Hernangomez Amare Stoudemire Wesley Matthews wygląda na to że nie dość że zdobyłem Misia to może się okazać że moje ruchy w imieniu ZAGUBIONEGO GMa Cavs były kluczowe i dadzą im mistrzostwo ligi letniej! będzie dublet? Edytowane 9 Stycznia 2025 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 2 godziny temu, julekstep napisał(a): wygląda na to że nie dość że zdobyłem Misia to może się okazać że moje ruchy w imieniu ZAGUBIONEGO GMa Cavs były kluczowe i dadzą im mistrzostwo ligi letniej! Co ty mordo pierdolisz? Przecież oni wszyscy są po za rotacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 20 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Co ty mordo pierdolisz? Przecież oni wszyscy są po za rotacją. mocno klaszczą na ławce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 Pablo się bawi simką i rozgrywa Julka jak chce w tym ich "wyścigu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 12 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Pablo się bawi simką i rozgrywa Julka jak chce w tym ich "wyścigu" Pablo to co najwyżej może się ścigać z kelnerem albo wariatem ja się nie bawię w rozgrywki drugiej ligi SRY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 56 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Co ty mordo pierdolisz? Przecież oni wszyscy są po za rotacją. c*** z nimi, kibiców bardziej interesuje czemu poza serwerem jest wciąż plik draftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 5 minut temu, Qcin_69 napisał(a): c*** z nimi, kibiców bardziej interesuje czemu poza serwerem jest wciąż plik draftowy Ciężkie negocjacje idą w kuluarach z @Cichy Ale przynajmniej jest dyskusja, a nie "robię tak i w pompie mam Twoje zdanie" vel Julek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 10 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ciężkie negocjacje idą w kuluarach z @Cichy Ale przynajmniej jest dyskusja, a nie "robię tak i w pompie mam Twoje zdanie" vel Julek Cichu dobry chłopak, tylko trochę wolny jak widać, ale liczę że jutro będzie można odpalić w końcu arkusz i zacząć analizę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 po prostu dobry chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 18 minut temu, MarcusCamby napisał(a): "robię tak i w pompie mam Twoje zdanie" vel Julek jedyne słuszne podejście Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Co ty mordo pierdolisz? Przecież oni wszyscy są po za rotacją. ale jaki komfort psychiczny ma reszta mając za sobą takich kocurów! #ojciecsukcesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2025 5 godzin temu, julekstep napisał(a): tak gwoli przypomnienia wygląda na to że nie dość że zdobyłem Misia to może się okazać że moje ruchy w imieniu ZAGUBIONEGO GMa Cavs były kluczowe i dadzą im mistrzostwo ligi letniej! będzie dublet? Kluczowe bylo puszczenie walla w swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 10 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2025 Simka ok 20:00. Limit na zmiany 19:55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 10 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2025 Dzień 149 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Kings vs Spurs (#2) Bilans serii: 1 - 3 Kings 114 - Spurs 95 play-by-play (#3) Knicks vs Cavaliers (#5) Bilans serii: 2 - 2 Knicks 141 - Cavaliers 126 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2025 simka 5 min Dzień 151 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Kings vs Spurs (#2) Bilans serii: 2 - 3 Spurs 109 - Kings 116 play-by-play (#3) Knicks vs Cavaliers (#5) Bilans serii: 3 - 2 Cavaliers 101 - Knicks 134 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2025 Cofamy do 1999? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2025 Simka za ok 20 min. Limit na zmiany 20:05 Mam mały poślizg simka przesunięta na 20:25-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi