Skocz do zawartości

Trade Deadline 2025

the_secret

Rekomendowane odpowiedzi

@MarcusCambyZasadniczo masz rację, że Monk wyglądał nieźle. 

Ja powiem wiecej, że Kings grali naprawde obiecująco pod nieobecność Foxa, dlatego nie będę płakał po Foxie, ale nadal lezka się kreci po Halibucie i tego Monte nie mogę darować i z tego co sie orientowałem to i on (Tyreese)  długo nie mógł się z tym pogodzić.

Ale nadal jeśli uznamy, że Monk dzieli czas z rookie Carterem - bardzo, ale to bardzo ryzykowne, głownie z powodu jego kontuzji, ale  chlopak glownie skupia sie na obronie i robi to dobrze, to nadal jest problem z wysokimi.  I Collins tutaj nie jest rozwiązaniem tzn. jest ale nadal za mało, Sochan bylby super. 

+ ale to za mało salary jesli robimy deal jak mówi @marceli73 czyli FOx-DDR-Hurter bo to jest okolo 70 mln. 

Także wrzucenie Vessel + Keldon żeby salary się zgadzało + Collins, to nie jest to czego Kings szukają Vessel - Sochan - Collins nie starczy na to Trio, ale z tego co sie orientuje na dwójke FOX-KEvin juz tak.

@marceli73to ty do tego dealu wsadziles DeRozana to musisz sobie poradzić z tym faktem, ze Kingsom nie zalezy na dwóch skrzydłowych w rozmiarze guardów, 

to, że cie rozwaliłem to ... mam do tego stosunek ambiwalentny i dalej nie będę tego rozwijał bo nie chce kolejnych wycieczek osobistych, które może już niepotrzebnie tutaj poczyniłem... 

ad. rem. Masz obiecującego Sochana + Castle spoko rozumiem, w zamian dostajesz nieregularnego all stara, który gdyby był w większej organizacji all starem byłby regularnym także musisz w glowie z tym pohandlować - tak jak powiedziałem z pomocą może przyjść ostatni duży trejd kingsów - czyli oddajesz totalnie obiecujaćego  bardziej niż Sochan obecnie, bardziej niż Castle - Haliburton za Saba. 

To i ile teraz poświecisz za zawodnika pokroju Saba sprzed dwóch lat. Niestety jednego obiecujaćego ze smiesznych kontraktem - wszystko na to wskazuje, że będziesz musiał.

Czy powitałbym Jeremiasza w Sacto...

Edytowane przez Robaq

10 minut temu, Robaq napisał(a):

@marceli73to ty do tego dealu wsadziles DeRozana to musisz sobie poradzić z tym faktem, ze Kingsom nie zalezy na dwóch skrzydłowych w rozmiarze guardów, 

DeRozen 

6-6 220 lbs

Keldon

6-5

220 lbs

Czy to jest roznica jakaś? Keldon grał zawsze jna SF a nawet na PF czasami zresztą świetnei zbiera w ataku.  Ciekawe jaki maja zasieg rąk bo to by mogło jeszcze bardziej sie wyrownać. 

Edytowane przez marceli73

Ale nadal czego nie rozumiesz - mówie - jednego owszem , nie dwóch. Tak jak mówie, im brakuje centymetrów, Kings nie potrzebują dwóch skrzydłowych w rozmiarze Guardów. 

Tutaj nie chodzi o to jak swietnie zbiera, bo Carter z bodajze 6-2 ma mega spin i co to zmienia - ze stanie przeciwko komukolwiek z wysokich z Bucks i utrzyma się na nogach?, że utrzyma się na nogach przeciwko jakiemu PF? 

Potrzeba silnego PF lub wysokiego SF bo problem sie robi jak nie ma Murraya na boisku. 

Nie, celem Kingsów nie jest play in . Awans do PI z miejsca 7-8 to moim zdaniem będzie przepalenie picku ktory top12 leci do Hawks, albo PO albo niech juz będą na 10 miejscu i tyle.

Jesli wyrzucasz swojego ALL stara to nie po to zeby zmniejszych jakośc na pozycjach ktorych masz nadmiar i do tego niezalepić problemów, wiec albo zwiekszasz jakość albo lepisz problemy. 

Keldon i Vessel + Collins nie zalepią problemu.

Edytowane przez Robaq

5 minut temu, Robaq napisał(a):

Ale nadal czego nie rozumiesz - mówie - jednego owszem , nie dwóch. Tak jak mówie, im brakuje centymetrów, Kings nie potrzebują dwóch skrzydłowych w rozmiarze Guardów. 

A kto Vessela na 3ce ustawia? ma grać a 2ce. 

5 minut temu, Robaq napisał(a):

Tutaj nie chodzi o to jak swietnie zbiera, bo Carter z bodajze 6-2 ma mega spin i co to zmienia - ze stanie przeciwko komukolwiek z wysokich z Bucks i utrzyma się na nogach?, że utrzyma się na nogach przeciwko jakiemu PF? 

A DeRozen broni te wszystkie 4ki?

Oddajesz w wymianie PG, SG i SF a dostajesz PG, SG, SF i C oraz 2 picki. Cos tu nie rozmumiesz czy chcesz za Foxa i DeRozena 4ch centrów bo ci brakuje?

Edytowane przez marceli73

tak jak ci powiedziałem - spójrz na profil zawodników, których Kings poszukuja od miesiecy. 

ja wiem, ze ci nie pasuje to do trejdmachine, ale to juz nie poradze. 

chyba, ze mi wytłumaczysz jaki jest sens oddawania all stara za zawodników, którzy nie spowodują podniesienia poziomu tam gdzie jest nasłabiej.

Tak oddaje all stara PG SF i SF i oczekuje PG SF/PF i rezerwoego Centra bo tam są braki - proste. 

Edytowane przez Robaq

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Po co spurs mają brać znowu DDR? 

Deal się zrobi jeżeli znajdzie się 3 ekipa która da talent do kings aby ci grali o wynik. Może Pels. Może Hax? 

Uwazasz, ze SA nie są w stanie oddac Jeremiasza? Wydaje mi się, ze to byłby mały ból

bo ma wzrost. jako zmiennik Murray'a tudziez DDR bo jak już wyjasni Ignaz z DDR nie pojdzie do SA

Amid trade talks, Sacramento Kings star De’Aaron Fox clears up a rumor: ‘That wasn’t true’ Fox speaks on his reported dinner with Vivek Ranadive and the possibility of change. 

Sacbee niestety za kłódka, 

jeszcze jeden wniosek ktory zawsze smieszy, ze jak są trejdy - plotki , w których dany użytkownik chce zeby do tego doszło - to ogólnie wola zawodnika jest wazna, jak sie postawi to pojdzie tam gdzie bedzie chcial

a jak jest trej nie po mysli uzytkownika  - to : ojjj tak nie mozna, grozi mu zawieszenie, co on mysli ze jest wiekszy niż organizacja ;)

⬇️ 

Edytowane przez Robaq

Tylko pozostaje jedna kwestia -  bo polscy "insajderzy" piszą, że on nie chce przedłużyc, dziennikarze z Sacramento piszą, że to klub ogłosił, że jest dostępny do wymiany.

Także ja nie jestem pewny, czy oni chca mu rzucic kontrakt na poziomie max czyli jakichs 50 mln - moim zdaniem nie. Także nie podpisze, to też nie jest takie jednoznaczne, czy oni zaproponują mu to czego on oczekuje.  bo pewnie jakies 40 baniek by mu dali moze 45 ale chyba nie wiecej, bo nawet Sab odpuscil kilka milionow rocznego kontraktu, zeby budzet był bardziej flexible, a Fox, jak to listek chytrusek nauczony od Vince C. dawaj hajs ( ukryte pod hasłem -  chce walczyć o misia) i sie nie przyzwyczajaj do organizacji. Takie wnioski mozna wyciagnac z jego dotychczasowych wypowiedzi. 

także domniemuje, ze po prostu rozchodzi się o czysty hajs. Jeden z dziennikarzy z Sacto wyjaśnił krótko - nie ma innych druzyn, jest tylko albo podpis z Sacto - max, albo SAN Antonio. I pytanie czy Kings znajdą kogos do tanga , czy nie i będą musieli się ugiać z podpisem Maxa.

Edytowane przez Robaq

To wyglada jak sabotaż wewnątrz Mavericks. Pomijam już sama chęć wymiany Doncicia co uważam za idiotyzm ale robienie tego po cichu gdzie kilka GM oddałoby pewnie pol swojego rosteru i z 6 pickow wymienia go za Daviesa???? Wtf 

Dodatkowo po takiej akcji Kyrie za chwilę coś odwali i z duetu Luka Kyrie i contendera czy semi contendera na kilka lat zostaną z połamanym AD. Jak można zrobić coś takiego będąc GM????

Edytowane przez Stryder

59 minut temu, Stryder napisał(a):

To wyglada jak sabotaż wewnątrz Mavericks. Pomijam już sama chęć wymiany Doncicia co uważam za idiotyzm ale robienie tego po cichu gdzie kilka GM oddałoby pewnie pol swojego rosteru i z 6 pickow wymienia go za Daviesa???? Wtf 

Dodatkowo po takiej akcji Kyrie za chwilę coś odwali i z duetu Luka Kyrie i contendera czy semi contendera na kilka lat zostaną z połamanym AD. Jak można zrobić coś takiego będąc GM????

Właśnie też się zastanawiałem jak Kyrie do tego podejdzie.