agresywnychomik Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Houston też podobno zainteresowane Foxem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Butler za Foxa i jazda z trio DeRozan, Butler & Sabonis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) 11 godzin temu, tankathon napisał(a): plus wybory i wszyscy zadowoleni. O nie! Zach niech gdześ indziej idzie, Jest lamliwy nie bedzie dostepny na ewentualne PO. Tre, Keldon, Vessel i Colins oraz 2 1st za Huertera, Foxa i DeRozena. Kto się pisze? Edytowane 29 Stycznia przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Kings się nie pisze. Oni grają o wynik dlatego będzie 3 way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Najprawdopodobniej to i tak do żadnego trade Foxa nie dojdzie, przynajmniej nie teraz. Kings mają czas, nie muszą się spieszyć, tym bardziej kiedy obecnie rynek jest tak ograniczony. Już się TWolves pospieszyli z Townsem i sami się wyruchali w każdy możliwy otwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Zależy co tam Fox im kwęka. Jak powie że idzie na operację kciuka to cienko. W tematach spurs mało co zakładam różowo złote (lakers) okulary ale jestem dobrej myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Z tego co wczoraj mówił Fox to wcale nie zażądał wymiany, prędzej tam Rich Paul miesza żeby wyciągnąć jak największy nowy kontrakt (znaczy prowizję dla siebie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 10:25 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:25 Może tak być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Piątek o 09:08 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:08 https://x.com/esidery/status/1884699521185092043?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1884699521185092043|twgr^90fa4e87bc955d5854affedc0efd0af261141771|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.spurstalk.com%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D304613page%3D53&mx=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Piątek o 09:47 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:47 Słabe to szczególnie dla Sacto , te 3 picki Spurs to żaden argument żeby brać na barki kontrakt Beala, przecież nawet jeżeli by były unprotected to SAS jest na takim etapie że i tak będą poza loterią. Na dodatek to pozycja SG jest w Kings mocno obsadzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano Piątek o 09:51 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:51 Dobrze by posrało kogoś w Suns, żeby oddawać 3 pierwsze rundy za 36-letniego kretyna, który ma tylko rok krótszy kontrakt od Beala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano Piątek o 16:50 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:50 6 godzin temu, matek napisał(a): Dobrze by posrało kogoś w Suns, żeby oddawać 3 pierwsze rundy za 36-letniego kretyna, który ma tylko rok krótszy kontrakt od Beala. No ale w Phoenix taki mamy klimat odkąd przyszedł nowy właściciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano Sobota o 09:53 Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:53 W dniu 30.01.2025 o 07:00, ignazz napisał(a): Kings się nie pisze. Oni grają o wynik dlatego będzie 3 way Poza tym ktoś może powiedzieć, po co Kings kolejni guardzi gdy mają ich poddostatek - zwlaszcza na SG. Dodatkowo jesli Fox out - Kings potrzebują rozgrywającego. Jesli ktoś przyjmie Foxa, będzie musiał na dokadkę wziąć Kevina który jest bezuzyteczny w Kings, także pewnie oprócz picków Kings będą potrzebować PG ( ja wiem, że Spurs nie w smak oddawać Castle'a, ale powiedzmy sobie szcerze Fox totalnie zablokuje jego rozwój) oraz potrzebują wysokich na gwałt, wiec oddawanie w jakichkolwiek trejdach kingsom niezliczonej liczby guardów - oprócz porządnego PG - pokazuje tylko, że ludzie ktorzy tworzą te trejdy to są totalnie bezrefleksyjnie wpatrzeni w potrzeby swoich druzyn, nie znajac realów innych drużyn i tak powstają o to takie fantasmagorie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Sobota o 17:36 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:36 Ruszyła maszyna mame https://www.google.com/amp/s/thescore.com/nba/news/3206802/amp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano Sobota o 18:23 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:23 (edytowane) W dniu 30.01.2025 o 07:00, ignazz napisał(a): Kings się nie pisze. Oni grają o wynik dlatego będzie 3 way Jak kings maja stracić Foxa to : "Tre, Keldon, Vessel i Colins oraz 2 1st za Huertera, Foxa i DeRozena" to dla nich dobry deal. Ewentualnie te 2 first od spurs można by wysłac gdzieś za jakiegos Kesslera lub 2ch kesslerów zaleznie które to by były picki. Edytowane Sobota o 18:24 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano Sobota o 18:40 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:40 (edytowane) Zawsze Marceli myslalem o tobie, że ty to masz łeb do interesów Kingsów i kolejny raz nie zawodzisz. Czyli zasadniczo Krolowie maja problem z wysokimi, i na twoje tracą podstawową 1 i 3 - przy czym zastępca DeMara jest zasadniczo McDermontt ty proponujesz, że w zamian Kings przyjmą - rezerwowaego PG, który robi oszalamiające 4/2/3,5 na 12 minut, który nie wiem- wedlug ciebie będzie podstawową 1 w Kingsach, czy może Carter, który zasaadniczo w NBA rozegral sumarycznie - mniej wiecej obstawiam z 60 minut? - w zamian za DeMara 6'6 wezma dwóch zawodników, ktorzy przy wzroscie 6'5 będą grali na zapewne na mniej im pasującej pozycji a np. Vesselowi - którego z 6'5 z musu wsadzisz na SF - obaj zgarniają 50 baniek, no tak bo przeciez Kingsom zasadniczo nie brakuje centymetrów i zgwalcic Kings może każda drużyna z duzym atletycznym PF. i zasadniczo dorzucą 18 baniek za Collinsa z jeszcze lepszymi statsami 5/3/2 no to Ci powiem, że ja bym bral z pocalowaniem ręki, jeśli Kings mają grać o wynik to fenomenalny pomysł wyminić PG 25/5/6 oraz SF 22/4/3,5 za w/w wyborna oferta milordzie, ja przy takiej wymianie widze Kingsów conajmniej w finale konferencji. Ja tylko przypomnę jeszcze jedną rzecz wymiane Haliburtona za Domasa jak to wygladalo - Indy dostala mega prospekt za sporadycznego All-Stara, i Monte ( DS Kingsów) który troche walczy o posadę a którego ja osobiscie cenie bardzo nisko , nie zrobi podobnego ruchu czyli aspirujacego AllStara nie wymieni za potencjalnego all stara - to zapewne może niedlugo zagrzać dupe w słonecznym Sacto. Edytowane Sobota o 18:51 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano Sobota o 18:55 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:55 (edytowane) 18 minut temu, Robaq napisał(a): Zawsze Marceli myslalem o tobie, że ty to masz łeb do interesów Kingsów i kolejny raz nie zawodzisz. Czyli zasadniczo Krolowie maja problem z wysokimi, i na twoje tracą podstawową 1 i 3 - przy czym zastępca DeMara jest zasadniczo McDermontt ty proponujesz, że w zamian Kings przyjmą - rezerwowaego PG, który robi oszalamiające 4/2/3,5 na 12 minut, który nie wiem- wedlug ciebie będzie podstawową 1 w Kingsach, czy może Carter, który zasaadniczo w NBA rozegral sumarycznie - mniej wiecej obstawiam z 60 minut? - w zamian za DeMara 6'6 wezma dwóch zawodników, ktorzy przy wzroscie 6'5 będą grali na zapewne na mniej im pasującej pozycji a np. Vesselowi - którego z 6'5 z musu wsadzisz na SF - obaj zgarniają 50 baniek, no tak bo przeciez Kingsom zasadniczo nie brakuje centymetrów i zgwalcic Kings może każda drużyna z duzym atletycznym PF. i zasadniczo dorzucą 18 baniek za Collinsa z jeszcze lepszymi statsami 5/3/2 no to Ci powiem, że ja bym bral z pocalowaniem ręki, jeśli Kings mają grać o wynik to fenomenalny pomysł wyminić PG 25/5/6 oraz SF 22/4/3,5 za w/w wyborna oferta milordzie, ja przy takiej wymianie widze Kingsów conajmniej w finale konferencji. Derozen wchodzi w wiek Vinca Cartera powoli i to jest gracz na TEN sezon. Dostajesz za niego Keldona który przed zmianami w SA spokojnie rzucał 20 pkt i bedzie grał przez najblizsze 8 lat. Vessel za Huertera też świetna zamiana w 5 piatce.. Za Foxa masz Tre 2 picki za ktore możesz miec Kesslera i coś jeszcze. masz jeszce wysokiego Collinsa na 20 minut w meczu. Wiec 2ch centrow potencjalnie. W Sacramento i tak Sabonis zozgrywa wiec tragedni nie ma. Keldon jest do grania w 5 piatce spokojnie ale nie w SA. Zreszta nie wyslesz Foxa tam gdzie nie chce bo nie da słowa na podpisanie kontraktu. Jak Fox nie przedłuży to w SA sypna mu kase w nastepnym offseason i Sacto stracą go za darmo. Edytowane Sobota o 18:58 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano Sobota o 19:09 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:09 (edytowane) Po pierwsze czego nie rozumiesz w zdaniu "grają o wynik" tzn, że własnie graja o wynik, nie o przyszlosc. Ale gdzie wsadzisz "30 mln" Vessela jak chłopak ze wzrostem 6'5 i jego nominalna pozycją jest SG Za Monka, ktory robi i robotę na boisku i atmosfere? Za Ellisa - który zarabia 2,5 mln i jest w stanie pokryc ci 3 pozycje, do tego haruje na dwoch stronach boiska Huerter to obecnie gra 5-7 minut w meczu, także to nie jest pozycja do obsadzenia, Huerter w tej druzynie jest teoretycznie i tak naprawde i tak każdy czeka na jego odejscie, żeby Carter zaczał grac po 10-15 minut meczu. tak jak pisalem Kings przy stracie Foxa potrzebują PG + wysokich, a nie kolejnych skrzydłowych ze wzrostem guardów. Także ja wiem, że 3 kontrakty DDR-FOX-Kevin musisz wyfillowac czymś, ale wrzucanie SG w ten trejd to nie jest ta droga. Jesli chcesz wyjac te trojke z Kings to niestey Sochan-Keldon- COllins i pewnie Castle. Ale tutaj by sie splakali kibie SPurs i pewnie zasadniczo maja racje. Zainteresowanie Kingsów z ostatnich miesiecy - Collins, Cam Johnson, DFS, Kuzma, wcześniej Lauri Także masz pewien profil, który zapewn musi być wypełniony jesli ma się wyoutować Fox + dorzuć rozgrywającego, który gra pierwsze skrzypce w jakims zespole - nawet słabym, a nie chlopa, który z gorszego teamu gdzie gra ochłapy przejdzie do obecnie lepszego teamu i wprowadzi go do PO. Już bardziej wierze w jakis 3 team trade i dorzucenie Kuzmy + Tyus Jones... Aaa sory Jones juz w Suns, no ale powiedzmy bardziej zawodnik w stylu Tyusa nie Tre. Co do straty za darmo - no tak, zasadniczo tak, ale masz wtedy 40 mln na podpisanie zawodników, których skusisz kasą. Np. VanVleet., w Tre fajne jest tylko spadajace 9 mln po sezonie i nic innego, ale nadal to nie jest zawodnik na wynik w sezonie 24/25. Ja naprawdę nie wiem jakie ty źródla czytasz, że on Zakochany w SA> Ja wiem, zę Reece ( jego żona stamtad pochodzi) on sam z Houston, ale w Texasie masz 3 druzyny, a na poludniu USA jeszcze Luizjane, Miami i powiedzmy, że dorzućmy do tego Hawks. Edytowane Sobota o 19:26 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Sobota o 19:26 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:26 @Robaq Monk fajnie wyglądał na pozycji PG pod nieobecność Foxa. A atak i tak jest oparty o Sabonisa, więc może Kings by mogli takiego ustawienia spróbować na dłuższą metę. W każdym razie chyba nie potrzebują tak bardzo kreatora czy jakiegoś ballhoga, a bardziej kogoś do defensywy. W Kings i tak jest za dużo gości, którzy lubią mieć piłkę w rękach. Vassell na SG to nie musi być takie złe rozwiązanie jako część wymiany. Chociaż wydaje się, że po dostaniu extension jakoś sobie odpuścił grę w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano Sobota o 19:29 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:29 (edytowane) 22 minuty temu, Robaq napisał(a): Po pierwsze czego nie rozumiesz w zdaniu "grają o wynik" tzn, że własnie graja o wynik, nie o przyszlosc. Tym wynikiem ma być MISZCZ czy play-iny :)? 22 minuty temu, Robaq napisał(a): Ale gdzie wsadzisz "30 mln" Vessela jak chłopak ze wzrostem 6'5 i jego nominalna pozycją jest SG Za Monka, ktory robi i robotę na boisku i atmosfere? Za Ellisa - który zarabia 2,5 mln i jest w stanie pokryc ci 3 pozycje, do tego haruje na dwoch stronach boiska Huerter to obecnie gra 5-7 minut w meczu, także to nie jest pozycja do obsadzenia, Huerter w tej druzynie jest teoretycznie i tak naprawde i tak każdy czeka na jego odejscie, żeby Carter zaczał grac po 10-15 minut meczu. Wsadze Vessela do 1 piatki a Monka na 6mana. 22 minuty temu, Robaq napisał(a): Jesli chcesz wyjac te trojke z Kings to niestey Sochan-Keldon- COllins i pewnie Castle. Ale tutaj by sie splakali kibie SPurs i pewnie zasadniczo maja racje. Tu mnie rozwaliłeś. Za starego DeRozena i uciekającego z tonacego statku Foxa ktory z nimi nie podpisze chcesz dwoch z 3ch najbardzeij obecujacych graczy SA wyjąc :). Nikt tu nie bedzie płakał bo SA nie sa tak głupi by na to pojsc. Dwóch super obrńców i dajacych swoje punkty za no-Defence Foxa i Starego DeRozena. Edytowane Sobota o 19:31 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi