Skocz do zawartości

Trade Deadline 2025

the_secret

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

:) zeby Harden mogl odpocząć z 15 minut w meczu. Poza tym może dograć wygrane 20ma mecze. Jesli chodzi o PO to troche trashtalku i podsmieszkow przeciwnej druzyny  i Benek ma obsrane gacie. 

Edytowane przez marceli73

5 godzin temu, Mich@lik napisał(a):

Three-time NBA All-Star... 

Tak się kończy gra dla sixers

Biorąc pod uwagę jak c***owa mają opinie ich medycy, można przypuścić że do chronicznych kłopotów Simmonsa z plecami przyłożyli rękę 

7 godzin temu, josephnba napisał(a):

O ja jebie 

Ten zespół jest skazany na śmieszność 

Przeciez to kontrakt za minimum, fajnie jak sie przyda z lawki by poprowadzic gre gdy Harden odpoczywa, a jak nie to bedzie zakopany w rotacji/wywalony.
Gosciu technicznie jest jeszcze w prime...

4 godziny temu, wiLQ napisał(a):

Przeciez to kontrakt za minimum, fajnie jak sie przyda z lawki by poprowadzic gre gdy Harden odpoczywa, a jak nie to bedzie zakopany w rotacji/wywalony.
Gosciu technicznie jest jeszcze w prime...

W sumie racja 

Nie zmienia to jednak mojej opinii że lac to organizacja mem ;)

Shams Charania: The Charlotte Hornets have been in contact with the NBA as they explore options to dispute the Los Angeles Lakers’ failed physical assessment of Mark Williams, sources tell ESPN. The Williams/Dalton Knecht trade was nixed Saturday, and now Hornets weigh avenues to challenge.
Source: x.com

I bardzo dobrze. Miałem wczoraj pisać że NBA powinno mieć swoich doktorów i to sprawdzić. Skoro kontuzjowany Kleber im nie przeszkadzał to co jest nie tak z Williamsem?? 

42 minuty temu, bogans2 napisał(a):

Shams Charania: The Charlotte Hornets have been in contact with the NBA as they explore options to dispute the Los Angeles Lakers’ failed physical assessment of Mark Williams, sources tell ESPN. The Williams/Dalton Knecht trade was nixed Saturday, and now Hornets weigh avenues to challenge.
Source: x.com

I bardzo dobrze. Miałem wczoraj pisać że NBA powinno mieć swoich doktorów i to sprawdzić. Skoro kontuzjowany Kleber im nie przeszkadzał to co jest nie tak z Williamsem?? 

Co do tego że powinien być niezależny sztab medyczny do weryfikacji – zgoda.

A co do Klebera to jest mniej więcej taka różnica jak kupujesz samochód, który widać gołym okiem że jest po wypadku a taki, który został zespawany z dwóch a na pierwszy rzut oka nie widać co było robione.

Warunkiem transferu z Hornets było, że Williams i Knecht mają przejść pozytywnie testy medyczne. Cam Reddish był z nich np. zwolniony.

39 minut temu, danny napisał(a):

Co do tego że powinien być niezależny sztab medyczny do weryfikacji – zgoda.

A co do Klebera to jest mniej więcej taka różnica jak kupujesz samochód, który widać gołym okiem że jest po wypadku a taki, który został zespawany z dwóch a na pierwszy rzut oka nie widać co było robione.

Warunkiem transferu z Hornets było, że Williams i Knecht mają przejść pozytywnie testy medyczne. Cam Reddish był z nich np. zwolniony.

Zobaczymy co z tego wyniknie wg mnie skoro był zdolny do gry i grał w CHA tzn że jest zdrowy 😀 wszystkie badania powinny być udostępnione do wgladu przed trejdem i w razie nieścisłości można próbować zawetować. Jak dogra sezon do końca to co wtedy?? 

Edytowane przez bogans2

25 minut temu, bogans2 napisał(a):

Zobaczymy co z tego wyniknie wg mnie skoro był zdolny do gry i grał w CHA tzn że jest zdrowy 😀 wszystkie badania powinny być udostępnione do wgladu przed trejdem i w razie nieścisłości można próbować zawetować. Jak dogra sezon do końca to co wtedy?? 

Być moze ma urazy o których lal nie wiedzieli i wyszły w trakcie testów. 

2 godziny temu, bogans2 napisał(a):

I bardzo dobrze. Miałem wczoraj pisać że NBA powinno mieć swoich doktorów i to sprawdzić.

Godzinę temu, bogans2 napisał(a):

Zobaczymy co z tego wyniknie wg mnie skoro był zdolny do gry i grał w CHA tzn że jest zdrowy 😀 wszystkie badania powinny być udostępnione do wgladu przed trejdem

To nie jest takie proste jak Ci sie wydaje bo na podstawie tych samych wynikow badan jeden lekarz powie, ze jest OK, a drugi ze nie bo to czerwona flaga.
Te sprawy nijak nie sa czarno-biale tylko w odcieniach szarosci w zaleznosci od poziomu akceptowalnego ryzyka i horyzontu czasowego.

44 minuty temu, blackmagic napisał(a):

Być moze ma urazy o których lal nie wiedzieli i wyszły w trakcie testów. 

To raczej wyglada na zmiane zdania, ze chca Marka za ta konkretna cene.
Poki co nie wyszly zadne informacje co tam niby takiego zobaczyli co nie bylo wszystkim znane.

1 minutę temu, wiLQ napisał(a):

To nie jest takie proste jak Ci sie wydaje bo na podstawie tych samych wynikow badan jeden lekarz powie, ze jest OK, a drugi ze nie bo to czerwona flaga.
Te sprawy nijak nie sa czarno-biale tylko w odcieniach szarosci w zaleznosci od poziomu akceptowalnego ryzyka i horyzontu czasowego.

To raczej wyglada na zmiane zdania, ze chca Marka za ta konkretna cene.
Poki co nie wyszly zadne informacje co tam niby takiego zobaczyli co nie bylo wszystkim znane.

Dlatego napisałem być moze