Skocz do zawartości

Trade Deadline 2025

the_secret

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie ma lipy, w końcu Curry dostanie trochę oddechu od klepania

A co tu jest? Steph mógł nie klepać ostatnie lata gdy był Chris. Zbiór emerytów i tykającą bomba. Brakuje centra. IMO nic się nie zmieni. Ten ruch nie robi z GSW kogoś ciekawego. W dodatku oddali dużo, plus 120 mlnow dla 36 latka.

3 godziny temu, Geronimo napisał(a):

Dennis Schroder is headed to Utah and Kyle Anderson to Toronto as part of this multi-team trade, sources said.

Ciekawe, czy Dennis mógłby zostać wykupiony przez Utah?

Niewolników można swobodnie sprzedawać ;)

Butler w warriors mi kompletnie nie pasuje. 

Oddział geriatrii się robi powoli 

W dodatku butler ma naprawdę zjebana opinię w lidze bo praktycznie każdy team opuszczał w jakiś pojebanych okolicznościach 

Green i on razem? Może być wesoło, ale czy w przeszłości nie mieliśmy już Barnesa i Bryanta np? 

No i jeszcze 120 milionów.

Dobrze że Kumingi nie ruszyli 

Ciekawe co w takim razie z Durantem. Chłopak już spakował skarpetki do walizki, oddał klucz do mieszkania

Ta wymiana po Butlera ( jeśli faktycznie odejdzie po tym sezonie ) pięknie czyści salary. Jeśli tak się to skończy to +++ transfer dla warriors. A jak zacznie mu się chcieć grać w tym sezonie to też wyjdą na +.

.... Co nie zmienia faktu że nawet taki Ayton ( lub inny center ) byłby tam bardziej przydatny .....

Edytowane przez LukaszKopys

14 minut temu, Mich@lik napisał(a):

Tego?

image.png.694133af7505f3d86c5945e15454a0b1.png

10min bez kogokolwiek innego na PG, większość w 4Q gdy nie było o co grać. Faktycznie inwestują.

Oglądałem i tego się nie spodziewałem. 

No ale jak widać póki co wyglada to tragicznie. 

1 minutę temu, Koelner napisał(a):

Lakers to zawsze mają z górki, wyciągnąć Marka Williamsa to świetny deal 

Knecht jest naprawdę dobry. Fajnie się rozwinie. A Williamsa Charlotte chciało pozbyć się już dawno. Win Win trade.

LAKERS: - Mark Williams HORNETS: - Dalton Knecht - Cam Reddish - 2031 unprotected first-round pick - 2030 pick swap

W kompletnej ciszy działa Pelinka  - zero było newsów akurat o nim. Co prawda wczoraj, jak sobie analizowałem kontrakty poniżej progu 10 m. to mignął mi także on, ale uznałem, że ani Hornets nie będą chcieli go puścić, ani Lakers nie zaryzykują tak bardzo i ich ambicje sięgną kogoś bardziej doświadczonego i tańszego.

Potrzebny rzucający obrońca z trójką do rotacji na pewno.

Został chyba tylko jeden pick drugorundowy do wymiany. Pewnie jest jakaś myśl by ten prawdopodobnie bezużyteczny kontrakt Klebera przehandlować za kogoś na obwód, ewentualnie zostawić Niemca i liczyć, że będzie jakąś alternatywą jako backup C (?), a na obwód wziąć Walkera IV?