Skocz do zawartości

Trade Deadline 2025

the_secret

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, josephnba napisał(a):

To prawda, nie myślałem jednak że on jeszcze w NBA dostanie jakikolwiek angaż 

Podpisal 10-dniowy kontrakt w koncowce sezonu tankujacej druzynie, to nawet ciezko nazwac angazem.
Ot motywacja dla innych mlodziakow w druzynie by sie wzieli do roboty by nie skonczyli jak on ;->

Z 7 picku do wylotu po rookie kontrakcie to naprawde trzeba sie postarac.

7 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

Daniel Theis poszedł do AS Monaco, więc rynek traci jednego z centrów.

ktoś mi powie czy coś z nim było nie tak?

jeden z tych których, co widziałem, to wydawało mi się, że ma fajnego skilla, ale raczej nie ma przypadku że w ostatnich 5 latach był w 10 drużynach a wreszcie pojechał overseas

5 minut temu, rw30 napisał(a):

jeden z tych których, co widziałem, to wydawało mi się, że ma fajnego skilla, ale raczej nie ma przypadku że w ostatnich 5 latach był w 10 drużynach a wreszcie pojechał overseas

https://sports.yahoo.com/article/why-former-boston-celtics-big-120144936.html

But Theis had other ideas in mind for the rest of his career, and headed back to Europe to join AS Monaco, the same ball club former Celtics floor general Kemba Walker had joined to finish out his pro career. In a recent interview with Eurohoops' Johnny Askounis, Theis explained why he chose to return to Europe. "Monaco has built something big in recent years by reaching the Final Four and currently ranking among the top four in the EuroLeague standings," said Theis.

"I wanted to be part of this adventure, to win, to have a chance to conquer EuroLeague, to be competitive," he added.

16 godzin temu, rw30 napisał(a):

Godne uwagi, ze nigdzie - wlacznie z Europa - nie gral powyzej 25 minut na mecz, wiec moze z kondycja bylo slabo?

17 godzin temu, rw30 napisał(a):

Jak na moje oko jego kariera faktycznie mogla sie lepiej potoczyc, ale chyba mial troche pecha, ze nie zagrzal dluzej miejsca w Bostonie przez ich scisk w pensjach.

16 godzin temu, rw30 napisał(a):

moje pytanie było bardziej dlaczego go rzucajo z klubu do klubu / nikt nie chce mu dać konkretnego kontraktu

W swojej karierze dostal 2 solidne kontrakty - jeden od Celtics, a drugi od Bulls/Rockets.

Teraz ma prawie 33 lata, wiec ciezko w niego inwestowac jako cos wiecej niz krotkoterminowa rezerwa.

Mnie osobiście było szkoda kiedy Bulls go sprzedali 

Zajebisty walczak, potrafił sporo rzeczy dobrze. Jako zmiennik był wręcz idealny 

Trochę szok że tyle razy zmieniał klub bo jak dla mnie w contenderze typu nuggets sprawdziłby się idealnie 

Ewentualnie  sixers choć tam z racji szkło w kolanach embiida musiałby odgrywać chyba za dużą jak na niego rolę 

W Bucks też by fajnie wyglądał 

W celtach był i świetnie uzupełniał skład 

Nawet w tych jebanych Lakers by pasował 

Kompletnie nie kumam czemu chłopak tak latał po lidze