Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, P_M napisał(a):

@agresywnychomik Jak mogłeś?

Ale co? Wziaść najlepszego lewego obrońcę w historii Man utd? Z 7 mistrzostwami na koncie xD

Jak pierwszy raz na studiach byłem w UK na wakacje to z Angolami z którymi pracowałem (słyszysz Pablo xD) strasznie dużo rozmawialiśmy o piłce, ja lubiłem utd oni tam różnie ale jak wracałem do PL to jeden gość który kibicował utd dał mi top właśnie Denisa Irwina ;)

1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a):

Ale co? Wziaść najlepszego lewego obrońcę w historii Man utd? Z 7 mistrzostwami na koncie xD

Jak pierwszy raz na studiach byłem w UK na wakacje to z Angolami z którymi pracowałem (słyszysz Pablo xD) strasznie dużo rozmawialiśmy o piłce, ja lubiłem utd oni tam różnie ale jak wracałem do PL to jeden gość który kibicował utd dał mi top właśnie Denisa Irwina ;)

Zgarnales mi go sprzed nosa ...

3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Aż tak to nie, ale zawodnika, którego sztab reprezentacji stawiał wyżej niż gracza, który tutaj poszedł w drugiej rundzie :)

Absolutny kozak o którym fanom Premier League wstyd przypominać :)

Grzegorz Rasiak: nie lubię polskiej mentalności. To trzymanie kciuków, by  sąsiad miał gorzej | TVP SPORT

a teraz już nie spoiluj!

Edytowane przez julekstep

10 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Aż tak to nie, ale zawodnika, którego sztab reprezentacji stawiał wyżej niż gracza, który tutaj poszedł w drugiej rundzie :)

Absolutny kozak o którym fanom Premier League wstyd przypominać :)

wiem o kogo chodzi, ale to Marcel jest u mnie szefem formacji, nie pasował mi drugi szeryf tutaj

no i też nie przesadzajmy, że to aż taki lepszy gracz niż Kolo czy Hyppia

to o Gallasa chodziło @MarcusCamby?

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

9 godzin temu, Braveheart22 napisał(a):

@Qcin_69

Jako fan Tottenhamu, masz Bale'a nad Sonem czy stwierdziłeś, że pod publiczkę trochę lepszy wybór Bale'a, bo mocniej brzmiące nazwisko? 

długo się wahałem nad tą dwójką ale finalnie postawiłem na gracza którego :

1) bardziej lubiłem 

2)bardziej pasował do Rooneya i miał bardziej zbliżony styl gry do Cristiano 

3)którego bardziej ceniłem  dał mi znacznie więcej emocji jako kibicowi 

4) którego finalnie uważam za lepszego (ale zrozumiem jeśli ktoś wyżej ma Sona w tym zestawieniu)

5) to w końcu ATF, jednym Batmanem tutaj ofensywy nie zwojujesz, musisz mieć tych dwóch cracków, a w pojedynczym sezonie Son nigdy nie zbliżył się do Bale’a imo 

44 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

dał mi znacznie więcej emocji jako kibicowi 

serio? Trochę dziwne, bo jednak lepsze lata zespołu przyszły z Sonem i bardziej pamiętne spotkania, gdzie Koreańczyk często odgrywał główną rolę. A jednak najczęściej emocje to kumulacja występów ulubionych grajków i przy tym zwycięskich meczów. Pamiętasz ćwierćfinał LM przeciwko man city? 

A kończąc temat Sona. Mało jest grajków z tak naturalnym balansem w obie strony, no i jak już wcześniej tu inni mówili, potężny strzał z obu nóg przy tym. 

55 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

serio? Trochę dziwne, bo jednak lepsze lata zespołu przyszły z Sonem i bardziej pamiętne spotkania, gdzie Koreańczyk często odgrywał główną rolę. A jednak najczęściej emocje to kumulacja występów ulubionych grajków i przy tym zwycięskich meczów. Pamiętasz ćwierćfinał LM przeciwko man city? 

A kończąc temat Sona. Mało jest grajków z tak naturalnym balansem w obie strony, no i jak już wcześniej tu inni mówili, potężny strzał z obu nóg przy tym. 

No ciężko nie pamiętać tego gola z dupy Llorente :D chyba nawet tutaj na forum byłem w jakiejś większej ekstazie po tym, ale Spurs 12/13 to było coś zupełnie innego, zdecydowanie moja ulubiona wersja Tottkow ever i pojedynczy fart w LM (w zasadzie podwójny bo to z Ajaxem to było chyba jeszcze większe lol ) tego nie zmieni i nie ma nawet podjazdu do walki o LM na koniec sezonu z Chelsea i Arsenalem w 13’.

Son jest super graczem na pewno, ale on dopiero od 1,5 sezonu jest najlepszym graczem Spurs i nie jest to mocne Spurs, a raczej średnia ligowa z potencjałem na sprawienie od czasu do czasu niespodzianki w pojedynczym meczu, ale bez szans na poważną rywalizację o cokolwiek. 

Dalej mam go znacznie wyżej niż takiego Overmarsa czy Mane, co są dla mnie totalnie jednowymiarowymi graczami i po prostu ich nie cenię w ten sposób w jaki będą tutaj odbierani (wyżej że skrzydłowych mam jedynie 5- (Giggs, Hazard, Pires, Salah i Silva) i , tak samo jak taki Owen to dla mnie po prostu kiepski pick i dalej miałbym nad nim z 4-5 niewybranych napastników. (tak samo jak nad Modriciem ze Spurs miałbym jeszcze co najmniej 2, a pewnie i 3 środkowych pomocników z Tottenhamu samego)

Bale to była zupełnie inna para kaloszy z mojej perpsktywy to zdecydowanie najlepszy gracz Spurs w XXI wieku i szkoda, że nie został jeszcze jeden sezon na WHL bo w końcu miałby odpowiedni zespół by faktycznie móc zdobyć jakiś tytuł. 

Konczac, lepsze lata nie przyszły z Sonem, tylko z Harrym Kanem przede wszystkim, Son był oczywiście przy tym, ale raczej bijąc się o rolę 2/3 najlepszego gracza drużyny, a nie będąc jej główną postacią - w przeciwieństwie do Bale’a