Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Zależy jak się obuduje zespół. Ja na przykład nie mam pojęcia, dlaczego P_M mając tak zabezpieczone tyły zbustował z G. Neville'em. Dokładasz jeszcze jakiegoś DM'a z tej strony i Trent, by tam zarąbiście fitował

Nie wiem kim jest Trent. Nie znam się:) 

10 minut temu, P_M napisał(a):

W atfie all time soccerowym wcześniejszym tutaj 

All time football? To by się zgadzało xD Włoskich+Niemieckich bramkarzy bedzie dużo, lepszych od Seamana xD 

6 minut temu, P_M napisał(a):

Ja for real, tego Diasa też musiałem googlowac.

Dias to mnie jakiś mindfuck pick na 3/4 rundę w skali 30 lat o których mówimy.

3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

All time football? To by się zgadzało xD Włoskich+Niemieckich bramkarzy bedzie dużo, lepszych od Seamana xD 

No właśnie ja byłem zdziwiony odbiorem. Bo wiele wiele danych mówiło, że Seaman to absolutna ścisła topka alltime, a ma jednak opinię tutaj farfoclarza.

1 minutę temu, P_M napisał(a):

No właśnie ja byłem zdziwiony odbiorem. Bo wiele wiele danych mówiło, że Seaman to absolutna ścisła topka alltime, a ma jednak opinię tutaj farfoclarza.

przecież Seaman był memem zanim zaczęto używać słowa mem w dzisiejszym znaczeniu xD

6 minut temu, julekstep napisał(a):

przecież Seaman był memem zanim zaczęto używać słowa mem w dzisiejszym znaczeniu xD

Memem? W prawie wszystkich zestawieniach jest top 4 w PL, a często top3. 

Ale jak się oglądało z jego występów tylko wrzutkę za kołnierz Ronaldinho, to jest memem :)

Czekam na jakiś artykuł, że jest memem.

9 minut temu, julekstep napisał(a):

Tylko pytanie czy słusznie. Imho to taki Kuszczak-case gdzie łatka się ciagnie za nim niesłusznie, czytałem naprawdę sporo artykułów od ludzi, którzy zajmowali się PL i Seaman był mega chwalony za refleks i wszystkie aspekty bramkarskiego rzemiosła. Miał w swoim szczycie opinię absolutnie najlepszego bramkarza PL.

Edytowane przez P_M

Teraz, Pablo81 napisał(a):

Memem? W prawie wszystkich zestawieniach jest top 4 w PL, a często top3. 

Ale jak się oglądało z jego występów tylko wrzutkę za kołnierz Ronaldinho, to jest memem :)

Tak memem - jeden z tych pilkarzy z kyorych byla beka za dzieciaka.

1 minutę temu, P_M napisał(a):

Tylko pytanie czy słusznie. Imho to taki Kuszczak-case gdzie łatka się ciagnie za nim niesłusznie, czytałem naprawdę sporo artykułów od ludzi, którzy zajmowali się PL i Seaman był mega chwalony za refleks i wszystkie aspekty bramkarskiego rzemiosła. Miał w swoim szczycie opinię absolutnie najlepszego bramkarza PL.

Nie wiem czy slusznie czy nie.

'Stwierdzam fakt' :)