Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Rekomendowane odpowiedzi

51 minut temu, julekstep napisał(a):

A sprawdz jego dokonania w PL :)

i nie spoiluj wiecej nazwiskami bo a noz trafisz!

Widziałem tylko, że kopaczy z ligi angielskiej macie.

..juz nie będę :P

30 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Widziałeś jak on teraz wygląda :o

Nope, wolę go zachować w pamięci jako tego boiskowego zadziora z nadwagą. ;)

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

stoperów klasy światowej Ci zostało wielu? no nie, co nie znaczy, że na innych pozycjach jest dużo lepiej

dokładnie, aż ciary przechodziły

Bardziej chodziło o to że ludzie którzy w PL grali (w tym część co już poszła) w obronie to nie byli klasy światowej. W CB jest podobnie jak z bramkarzami - paru robi różnicę a dalej jest sporo solidnych natomiast większą różnicę moim zdaniem robią w piłce gracze środka pola i napastnicy (lub wahadłowi - zależy od stylu )

29 minut temu, blackmagic napisał(a):

Bardziej chodziło o to że ludzie którzy w PL grali (w tym część co już poszła) w obronie to nie byli klasy światowej. W CB jest podobnie jak z bramkarzami - paru robi różnicę a dalej jest sporo solidnych natomiast większą różnicę moim zdaniem robią w piłce gracze środka pola i napastnicy (lub wahadłowi - zależy od stylu )

i ja się generalnie zgadzam z tym, niemniej na pewno warto mieć jednego stopera z wyższego tieru niż naładować sobie przód tylko po to, by potem łatać tyły tym co zostało

37 minut temu, blackmagic napisał(a):

Bardziej chodziło o to że ludzie którzy w PL grali (w tym część co już poszła) w obronie to nie byli klasy światowej.

a tak z ciekawości, którzy wybrani obrońcy do tej pory nie byli klasy światowej?

Brałbym Zolę, ale mam jego lepsza holenderską wersje.

W defensywie postawie na Wasyla, krew, pot i łzy jak mawiał mąż stanu brytyjski.

Pires- Bergkamp powiedzieć że byli zgrani to nic nie powiedzieć,  najsłynniejsza bramka Bergkampa była asystowana oczywiście przez Piresa.

Jak stracę 5 bramek to moi z przodu mają strzelić 6.

Formacja lat 50tych 3-2-5...

5 minut temu, antek napisał(a):

Brałbym Zolę, ale mam jego lepsza holenderską wersje.

W defensywie postawie na Wasyla, krew, pot i łzy jak mawiał mąż stanu brytyjski.

Pires- Bergkamp powiedzieć że byli zgrani to nic nie powiedzieć,  najsłynniejsza bramka Bergkampa była asystowana oczywiście przez Piresa.

Jak stracę 5 bramek to moi z przodu mają strzelić 6.

Formacja lat 50tych 3-2-5...

Bez spoilerów ziomek/antek

Edytowane przez agresywnychomik
Pardonsik nie zakumalem że Pablito wziął Zole

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

teraz dopiero widzę, że @P_M poszedł od początku w stoperów, no ciekaw jestem jak to dalej rozwiąże

Laga na Rasialdo i piłka odbije się tak, że Schmeichele czy tam inne Van Der Sary tego świata tego nie ogarną.