agresywnychomik Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 (edytowane) Muszę LBS odblokować na potrzeby tego dwumeczu Powodzenia @LeweBiodroSmoka Julek Qucin to taki mały finał xD Edytowane 28 Grudnia 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Jak głosujemy? Bo myślę że oprócz wyniku dobrze byłoby też parę słów napisać co i dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 9 minut temu, blackmagic napisał(a): Jak głosujemy? Bo myślę że oprócz wyniku dobrze byłoby też parę słów napisać co i dlaczego Ja uważam żeby tylko podać nick zwycięzcy, ewentualnie @Braveheart22 może oddać ankiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Ankiety raczej odpadają. Ktoś przypadkowo kliknie czy coś, nie można zmienić i będzie tylko zamieszanie. Głosowanie jawne w tematach każdego pojedynku. Poniżej wzór. "Awans: nick usera" Osobiście jestem zwolennikiem tego, żeby pod głosem zamieścić jakiś komentarz (i sam będę tak robił), ale nie będę uczestników zabawy zmuszał do tego. Sporo osób brało/bierze aktywny udział w dyskusji, więc już to daje jakiś pogląd, że mają wystarczającą wiedzę, głosują świadomie i obiektywnie według własnej wizji futbolu. Zawsze mogą też dopytać, jak nie są czegoś pewni. Pewnie i tak większość, koniec końców coś tam napisze na temat swojego głosu, jak to bywało w przeszłości, to tak naprawdę chwila roboty, a wiele wyjaśnia. Natomiast, jeśli znajdą się osoby spoza zabawy, które czują się na siłach i chcą też oddać głoś (do czego zachęcam) to w tym przypadku już obowiązkowo głos okraszony chociaż krótkim komentarzem. Edytowane 30 Grudnia 2024 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Głosujemy w odpowiednich tematach czy wysyłamy pm głosy (wszystkie 7 typów dla grających) do kogoś z po za gry (to chyba byłaby lepsza opcja)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Piszmy w tematach, mniej utrudnień zanim ten temat umrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Do kiedy głosujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 53 minuty temu, P_M napisał(a): Do kiedy głosujemy? Do jutra (niedziela) czekamy na pozostałe opisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Głosowanie jawne w odpowiednich tematach. Zgodnie z harmonogramem, jutro do końca dnia. Osobiście czekam, czy pojawią się jeszcze jakieś opisy, bo kilka osób zostało, które nawet grafiki z taktyką nie wrzuciły. W poniedziałek święto, więc każdy chyba znajdzie jutro czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Ja jestem poza miastem więc jak jutro jest deadline to chociaż krótki opis wrzucę ale coś więcej to dopiero wtorek po powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Wrzucilem do meczu pablo i sylvinho symulacje takiego meczu. Wyglada spoko, minus (dosyc istotny), ze nie bierze pod uwage taktyki i ustawienia, tylko sklady. Ale dlatego pierwszego meczu wygenerowal dosyc realny przebieg meczu i wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 4 minuty temu, karl napisał(a): Wrzucilem do meczu pablo i sylvinho symulacje takiego meczu. Wyglada spoko, minus (dosyc istotny), ze nie bierze pod uwage taktyki i ustawienia, tylko sklady. Ale dlatego pierwszego meczu wygenerowal dosyc realny przebieg meczu i wynik Zrób kilka takich symulacji w oddzielnych czatach i wyjdą różne wyniki. Nie ma co tego wrzucać niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 6 minut temu, P_M napisał(a): Zrób kilka takich symulacji w oddzielnych czatach i wyjdą różne wyniki. Nie ma co tego wrzucać niestety. Wszystkie spotkania maja te sama instrukcje do promptu (wiec wszyscy sa tak samo traktowani). Co ciekawego, dla tego meczu wygenerowalem 4 razy wynik, gdzie 3 razy bylo 3-2 dla Sylvinho (tylko inni strzelcy i inny przebieg meczu ofc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Teraz, karl napisał(a): Wszystkie spotkania maja te sama instrukcje do promptu (wiec wszyscy sa tak samo traktowani Nie chodzi o to. Chodziło mi o to, żebyś dla meczu Pabla i Sylvinho zrobił kilka symulacji z tymi samymi promptami, ale jako różne nowe czaty, zobaczysz że wyniki będą różne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Tak wlasnie to robie Kazdy z nich jest nowym czatem (pozostaje ta sama instrukcja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Oddałem komplet głosów. tam w niektórych przypadkach było blisko na żyletki. Oznaczyłem wygranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 8 minut temu, ignazz napisał(a): Oddałem komplet głosów. tam w niektórych przypadkach było blisko na żyletki. Oznaczyłem wygranych. mógłbyś chociaż króciutko uargumentować - co jak dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 48 minut temu, Braveheart22 napisał(a): mógłbyś chociaż króciutko uargumentować - co jak dlaczego? Wrzucę uzasadnienie po głosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Halo, co tak mało głosów?! @Qcin_69 @LeweBiodroSmoka @julekstep @Pablo81 @ernie9005 @DRK @blackmagic @Sylvinho. @kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 6 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Halo, co tak mało głosów?! @Qcin_69 @LeweBiodroSmoka @julekstep @Pablo81 @ernie9005 @DRK @blackmagic @Sylvinho. @kuba2419 zaraz zagłosuję, tylko tego kłamczucha kucina wypunktuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi