LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 do tego opisu pasuje mi jeden typek, ale on grał jeden sezon, mam nadzieję, że to nie o niego chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Jestem na zakupach, wybiorę jak wrócę, gdzieś koło 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 @antek skoro jesteśmy przy artystach, to powiedz Nam szczerze. Czy Chokic bez Sabonisa dalej byłby sprzedawcą dywanów na tureckim targu? A za Berbatova propsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): @antek skoro jesteśmy przy artystach, to powiedz Nam szczerze. Czy Chokic bez Sabonisa dalej byłby sprzedawcą dywanów na tureckim targu? A za Berbatova propsy Do Stoiczkowa tez wieczny szacunek, choc nie wiem czy o to dokładnie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Berbatova też miałem na liście awaryjnej, ale w sumie może być ciężko tu przekonać, że to mocy firepower w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 2 minuty temu, P_M napisał(a): Berbatova też miałem na liście awaryjnej, ale w sumie może być ciężko tu przekonać, że to mocy firepower w ataku. Przed Bułgarem poszedł chociażby Vardy. Berbatov to był magik razem z Bergkampem w ataku będą absolutnie nieprzewidywalni, żadne najlepsze obrony nie powstrzymają tak wybitnych techników wspartych z pomocy przez Piresa czy Lamparda. Nie to, że zachwalam mój skład, ale z przodu wygląda to niezwykle finezyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Berbatov to był swego czasu top3 napadzior na świecie. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Teraz, karl napisał(a): Berbatov to był swego czasu top3 napadzior na świecie. Gratulacje. What!? Kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Oj nie będę wertował Wiki ale tak go zapamiętałem mimo że nie byłem fanem man utd. Gościu miał wszystko dobre warunki fizyczne, technikę, siłę, szybkość. Kontuzji tylko trochę łapał, ale w atf to nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Ja byłem Pewien że mi się Berbatov osunie.... Każdy przede mną miał napastnika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 2 minuty temu, P_M napisał(a): What!? Kiedy? 2 minuty temu w świecie karla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Dość odważna teza, nawet jeśli liczymy go jako wersję "Benzemy za czasów Cristiano Ronaldo" czyli opcja dużo więcej niż egzekutor. Na pewno Berbatov to mocny pick, dający dużo więcej niż same bramki, chociaż i tutaj potrafił wnosić mocne sezony. Z drugiej strony można powątpiewać w fit w zespole Antka czy nie będzie za dużo tej wirtuozerii, a za mało po prostu gościa który wykończy akcje w szesnastce, bo tak w sumie to chyba najlepszy "finish" w tym zespole ma Lampard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 2 minuty temu, blackmagic napisał(a): 2 minuty temu w świecie karla Ale tylko tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Benzemy za czasów Cristiano Ronaldo W sumie ładnie napisane. No a wiadomo gdzie Benzema ma swoj peak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 11 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Z drugiej strony można powątpiewać w fit w zespole Antka czy nie będzie za dużo tej wirtuozerii, a za mało po prostu gościa który wykończy akcje w szesnastce, bo tak w sumie to chyba najlepszy "finish" w tym zespole ma Lampard. Yup, też rzuciło się w oczy, trochę brakuje killera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 4 minuty temu, karl napisał(a): W sumie ładnie napisane. No a wiadomo gdzie Benzema ma swoj peak Benzema jeden z bardziej underrated zawodników w historii. W BBC grywał jako podwieszony napastnik robiący masę gry pod Cristiano Ronaldo, a po jego odejściu sam wszedł w rolę killera na niesamowitym poziomie. Mimo, że sporo lat zmarnował jako podwieszony napastnik ludzie deprecjonują jego grę z powodu braku liczb, które nabijał piłkarski GOAT. Berbatov oczywiście biedniejsza wersja, ale bardzo podobny styl gry. Chociaż myślę, że z tym TOP3 lekko przesadziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 (edytowane) 44 minuty temu, antek napisał(a): Przed Bułgarem poszedł chociażby Vardy. Berbatov to był magik razem z Bergkampem w ataku będą absolutnie nieprzewidywalni, żadne najlepsze obrony nie powstrzymają tak wybitnych techników wspartych z pomocy przez Piresa czy Lamparda. Nie to, że zachwalam mój skład, ale z przodu wygląda to niezwykle finezyjnie. Bergkamp, Berbatov, Lampard, Pires i tylko jedna piłka Edytowane 20 Grudnia 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): Bergkamp, Berbatov, Lampard, Pires i tylko jedna piłka Przecież to żaden problem, każdy z nich grał bardzo altruistycznie. Inna sprawa se to atf i tam wręcz wskazana jest duża ilość talentu, a nie rzemiosło. Talent over fit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 1 minutę temu, antek napisał(a): Przecież to żaden problem, każdy z nich grał bardzo altruistycznie. Inna sprawa se to atf i tam wręcz wskazana jest duża ilość talentu, a nie rzemiosło. Talent over fit. Nikt tego głośno nie powie nigdy o Bergkampie, bojąc się spalenia na stosie będąc fanem futbolu, ale był trochę soft i podejrzewam, że w amerykańskich realiach by go rozliczono za "cyfry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Godzinę temu, antek napisał(a): Przed Bułgarem poszedł chociażby Vardy. Berbatov to był magik razem z Bergkampem w ataku będą absolutnie nieprzewidywalni, żadne najlepsze obrony nie powstrzymają tak wybitnych techników wspartych z pomocy przez Piresa czy Lamparda. Nie to, że zachwalam mój skład, ale z przodu wygląda to niezwykle finezyjnie. Vardy czy Berbatov to dwa różne typy napastnika. Mi przy Beckhamie i Ozilu bardziej pasuje lis pola karnego typu Vardy niz Berba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi