P_M Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 11 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Zależy jak się obuduje zespół. Ja na przykład nie mam pojęcia, dlaczego P_M mając tak zabezpieczone tyły zbustował z G. Neville'em. Dokładasz jeszcze jakiegoś DM'a z tej strony i Trent, by tam zarąbiście fitował Nie wiem kim jest Trent. Nie znam się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 @Qcin_69 Jako fan Tottenhamu, masz Bale'a nad Sonem czy stwierdziłeś, że pod publiczkę trochę lepszy wybór Bale'a, bo mocniej brzmiące nazwisko? 1 minutę temu, P_M napisał(a): Nie wiem kim jest Trent. Nie znam się:) Gregorius też tak mówił, a potem wziął Rubena Diasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Gregorius też tak mówił, a potem wziął Rubena Diasa Ja for real, tego Diasa też musiałem googlowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 20 minut temu, Pablo81 napisał(a): Seaman w PL 0,84 gola wpszczonego na mecz, Schmeichel 0,92 fikoły i podawanie randomowych statów czas zacząć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 10 minut temu, P_M napisał(a): W atfie all time soccerowym wcześniejszym tutaj All time football? To by się zgadzało xD Włoskich+Niemieckich bramkarzy bedzie dużo, lepszych od Seamana xD 6 minut temu, P_M napisał(a): Ja for real, tego Diasa też musiałem googlowac. Dias to mnie jakiś mindfuck pick na 3/4 rundę w skali 30 lat o których mówimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): All time football? To by się zgadzało xD Włoskich+Niemieckich bramkarzy bedzie dużo, lepszych od Seamana xD No właśnie ja byłem zdziwiony odbiorem. Bo wiele wiele danych mówiło, że Seaman to absolutna ścisła topka alltime, a ma jednak opinię tutaj farfoclarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Seaman to ten co centrostrzała za kołnierz od Ronaldinho dostał na Mundialu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 1 minutę temu, P_M napisał(a): No właśnie ja byłem zdziwiony odbiorem. Bo wiele wiele danych mówiło, że Seaman to absolutna ścisła topka alltime, a ma jednak opinię tutaj farfoclarza. przecież Seaman był memem zanim zaczęto używać słowa mem w dzisiejszym znaczeniu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 13 minut temu, julekstep napisał(a): fikoły i podawanie randomowych statów czas zacząć! Podałem statystykę dość podstawową Nawet jej nie skomentowałem. Gdzie tu fikołek? Rankingi be, staty be. To co jest nie be? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Rankingi be, staty be. To co jest nie be? Was Seamana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 6 minut temu, julekstep napisał(a): przecież Seaman był memem zanim zaczęto używać słowa mem w dzisiejszym znaczeniu xD Memem? W prawie wszystkich zestawieniach jest top 4 w PL, a często top3. Ale jak się oglądało z jego występów tylko wrzutkę za kołnierz Ronaldinho, to jest memem Czekam na jakiś artykuł, że jest memem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 (edytowane) 9 minut temu, julekstep napisał(a): przecież Seaman był memem zanim zaczęto używać słowa mem w dzisiejszym znaczeniu xD Tylko pytanie czy słusznie. Imho to taki Kuszczak-case gdzie łatka się ciagnie za nim niesłusznie, czytałem naprawdę sporo artykułów od ludzi, którzy zajmowali się PL i Seaman był mega chwalony za refleks i wszystkie aspekty bramkarskiego rzemiosła. Miał w swoim szczycie opinię absolutnie najlepszego bramkarza PL. Edytowane 19 Grudnia 2024 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Memem? W prawie wszystkich zestawieniach jest top 4 w PL, a często top3. Ale jak się oglądało z jego występów tylko wrzutkę za kołnierz Ronaldinho, to jest memem Tak memem - jeden z tych pilkarzy z kyorych byla beka za dzieciaka. 1 minutę temu, P_M napisał(a): Tylko pytanie czy słusznie. Imho to taki Kuszczak-case gdzie łatka się ciagnie za nim niesłusznie, czytałem naprawdę sporo artykułów od ludzi, którzy zajmowali się PL i Seaman był mega chwalony za refleks i wszystkie aspekty bramkarskiego rzemiosła. Miał w swoim szczycie opinię absolutnie najlepszego bramkarza PL. Nie wiem czy slusznie czy nie. 'Stwierdzam fakt' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Teraz, julekstep napisał(a): Tak memem - jeden z tych pilkarzy z kyorych byla beka za dzieciaka. Tak była beka. Tak nie był taki tragiczny moim zdaniem wartość neutralna w ATF no chyba że Pablo nas przekona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Teraz, julekstep napisał(a): Tak memem - jeden z tych pilkarzy z kyorych byla beka za dzieciaka. Aaaa, to już coś wiemy Rankingi i statystyki <<<<< beka za dzieciaka gościa, który miał wtedy ze 4 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Trzeba konsensusu na forum. Ustalmy ze to taki Jojko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Trzeba konsensusu na forum. Ustalmy ze to taki Jojko. chciałeś się o smak wódki zabijać, a teraz pierwszy do konsensusu pfff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 (edytowane) Jako ze bravehaert ukradl mi Owena (tak jak niedawno misia w simce) to teraz czekacie az nakarmie core kasze. Podziekujcie koledze Edytowane 19 Grudnia 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Tak była beka. Tak nie był taki tragiczny moim zdaniem wartość neutralna w ATF no chyba że Pablo nas przekona. Z czego była beka? Zakładam, że była wtedy duża dostępność do oglądania meczów PL w Polsce i nazbierało się tych wpadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Aaaa, to już coś wiemy Rankingi i statystyki <<<<< beka za dzieciaka gościa, który miał wtedy ze 4 lata W sensie mialem 4 lata jak gral Seaman? Lol xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi