LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 6 minut temu, airmax napisał(a): przełożenie tego peaku na wynik zespołu to miejsce w top5 co roku nie jest wystarczające, patrząc na to co biegało obok niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to miejsce w top5 co roku nie jest wystarczające, patrząc na to co biegało obok niego? no jeśli mówimy o jednym z lepszych peaków (jak sam określiłeś) + absolutny top to... rok później to co biegało obok niego zrobiło top6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 56 minut temu, P_M napisał(a): Miałem na radarze Garetha, ale i w tak w tej kolejce miałem Garryego Neville'a upatrzonego. Ciężko znaleźć sensownego bocznego obrońcę, który jeszcze taką wartość w ataku wnosi (35 asyst w ManU) W ile sezonów te 35 asyst? Ja nie przepadałem nigdy za Manchesterem (dlatego też wziąłem Lamparda over Scholesa), ale imo za szybko bo Gary to był tylko i aż rzemieślnik z dalekim wyrzutem z autu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 3 minuty temu, airmax napisał(a): jeśli byśmy wybierali jeden/dwa sezony i patrzyli tylko na peak, to o Bale'u bym się nawet nie zająknął. Ale całościowo to IMO jako kombinacja peaku, długowieczności, sukcesów indywidualnych/drużynowych, przełożenie tego peaku na wynik zespołu, znajdą się lepsi peak - najlepszy gracz Premier League długowieczność - 2,5 sezonu na światowym poziomie sukcesy indywidualne - 3x 11 sezonu premier league z rzędu, druzyna roku Uefa 2 razy, piłkarz roku Premier Legue sukcesy drużynowe - no grał w Tottenhamie xd wiadomo że łatwo nie było! Tbh jestem ciekawy kogo masz wyżej, bardziej niż chce dowodzić swoich racji i wtedy chętnie porównam te wymienione przez Ciebie kategorie. Ja po prostu pamiętam jakich partnerów miał wówczas Bale i że bez niego byłby to zespół ze środka tabeli. Podobny casus co przy ATFie piłkarskim gdzie się wyśmiewano z Harry’ego Kane, bo c***a zdobył i że bez niego pono Spurs mieli być lepszym zespołem bo nie zagrał w meczu z Ajaxem w LM. Bale imo miał epicki ostatni sezon w Spurs a i poprzedzające go dwa miał na absolutnym topie w lidze, no ale ten ostatni to ciężko mi znaleźć kogoś kto tak dominował w lidze jak on - chyba później Hazard dopiero 2 minuty temu, airmax napisał(a): no jeśli mówimy o jednym z lepszych peaków (jak sam określiłeś) + absolutny top to... rok później to co biegało obok niego zrobiło top6 nie to co biegało obok niego, ale za wcześnie na tę rozmowę w kontekście dalszej części ATFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Carvalho to imo ostatnich picków z tych premium o ile nie ostatni jeśli chodzi o OŚ, no chyba, że kogoś pominąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): Carvalho to imo ostatnich picków z tych premium o ile nie ostatni jeśli chodzi o OŚ, no chyba, że kogoś pominąłem Ja jeszcze nie mam żadnego, więc mam nadzieję że pominąłeś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): i ja się generalnie zgadzam z tym, niemniej na pewno warto mieć jednego stopera z wyższego tieru niż naładować sobie przód tylko po to, by potem łatać tyły tym co zostało a tak z ciekawości, którzy wybrani obrońcy do tej pory nie byli klasy światowej? Choćby gary Pallister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Carvalho to imo ostatnich picków z tych premium o ile nie ostatni jeśli chodzi o OŚ, no chyba, że kogoś pominąłem Borderline, imho jednak ćwierć/pół tieru niżej od najlepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 minuty temu, P_M napisał(a): Borderline, imho jednak ćwierć/pół tieru niżej od najlepszych. Podaj tych najlepszych bo jak to Adam’s i Pallister się do nich łapią to carvahlo tex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 3 minuty temu, blackmagic napisał(a): Choćby gary Pallister nie wiem jak oceniać Pallistera, ale ja to pisałem stricte po moim picku, także jak mówiłem, wszyscy wcześniej to ezy world class pleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) 5 minut temu, blackmagic napisał(a): Choćby gary Pallister Bardzo Underrated zawodnik, walczył będę w późniejszym terminie. Carvallio dobry pick Sam o nim myślałem. Edytowane 18 Grudnia 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie wiem jak oceniać Pallistera, ale ja to pisałem stricte po moim picku, także jak mówiłem, wszyscy wcześniej to ezy world class pleya Adam’s meh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 5 minut temu, P_M napisał(a): Borderline, imho jednak ćwierć/pół tieru niżej od najlepszych. chyba będzie trochę underrated, ale na tle tego co zostało na pewno wyróżnia się dość mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Bardzo Underrated zawodnik, walczył będę w późniejszym terminie. No wiadomo bo wybrałeś ale szczerze to kolesia poza nazwiskiem w ogóle nie kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 minuty temu, blackmagic napisał(a): Adam’s meh może skillesetowo odstaje, ale leadership i longvinity ma grube, na pewno na tle tych co zostali z czasów po 2010 nie robią szału na jego tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Btw. Idę na Śląsk w kosza więc moje picki dopiero rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Teraz, blackmagic napisał(a): Podaj tych najlepszych bo jak to Adam’s i Pallister się do nich łapią to carvahlo tex Adams i Palister<Carvalho Terry, Ferdinand, Kompany, Van Dijk to najlepsi. Zastanawiam się co z Desaillym, bo też jako gracza gościa lubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Teraz, blackmagic napisał(a): No wiadomo bo wybrałeś ale szczerze to kolesia poza nazwiskiem w ogóle nie kojarzę Aha nie kojarzysz ale wyrok zapadł, to co ja mogę. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 4 minuty temu, P_M napisał(a): Zastanawiam się co z Desaillym, bo też jako gracza gościa lubiłem. nad czym się zastanawiać, gość był skałą totalną, trochę case Bale'a bo grał w średnim teamie, niemniej nawet na tle reprezentacji, to przecież top topów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nad czym się zastanawiać, gość był skałą totalną, trochę case Bale'a bo grał w średnim teamie, niemniej nawet na tle reprezentacji, to przecież top topów Nad tierem na tle czwórki najlepszej, której wymieniłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi