matek Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 33 minuty temu, matek napisał(a): Mam jeden typ na jego dwa najbliższe picki. Zobaczę, czy ktoś go mu nie podbierze i czy on sam w niego pójdzie. Podjebany spod drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 6 minut temu, matek napisał(a): Podjebany spod drzwi nic z tego nie rozumiem, co ten @P_M kombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 @julekstep z @P_M walczą o Defensive Manager od the ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): @julekstep z @P_M walczą o Defensive Manager od the ATF Chciałbym żeby zagrali ze sobą w grupie to być może będzie najtrudniejszy matchup do oceny. Edytowane 18 Grudnia 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 11 minut temu, matek napisał(a): Podjebany spod drzwi Miałem na radarze Garetha, ale i w tak w tej kolejce miałem Garryego Neville'a upatrzonego. Ciężko znaleźć sensownego bocznego obrońcę, który jeszcze taką wartość w ataku wnosi (35 asyst w ManU) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nic z tego nie rozumiem, co ten @P_M kombinuje Szczególnie, że Gary to spokojnie wybór na za jakiś czas, a z przodu wiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Trochę zaskoczyło że Bale poszedł przed kilkoma skrzydłowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 1 minutę temu, P_M napisał(a): Ciężko znaleźć sensownego bocznego obrońcę, który Który nie będzie miał komu podać z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Chciałbym żeby zagrali ze sobą w grupie. https://www.fourfourtwo.com/features/6-of-the-dullest-premier-league-matches-in-history Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 ciekawe ze nie poszedl jeszcze jeden napadzior, w swoim prime takie top3 na swiecie zawodnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 7 minut temu, matek napisał(a): Szczególnie, że Gary to spokojnie wybór na za jakiś czas, a z przodu wiatr. E tam, nadal są lepsi do wyboru niż chociażby wybrany pastprime Zola z swoim 0.25 gola na mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 9 minut temu, airmax napisał(a): Trochę zaskoczyło że Bale poszedł przed kilkoma skrzydłowymi przecież ten Bale to co drugi strzał to albo okno, albo boczna siatka przy słupku, peak krótki, ale jeden z lepszych na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 minuty temu, karl napisał(a): ciekawe ze nie poszedl jeszcze jeden napadzior, w swoim prime takie top3 na swiecie zawodnikow. To strategia, napastników ci u nas dostatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przecież ten Bale to co drugi strzał to albo okno, albo boczna siatka przy słupku, peak krótki, ale jeden z lepszych na pewno Nie mówię że jest słaby lol Na swojej short liście mam po prostu 3 (moooze 4) nazwiska na skrzydło nad Bale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 minuty temu, airmax napisał(a): Nie mówię że jest słaby lol Na swojej short liście mam po prostu 3 (moooze 4) nazwiska na skrzydło nad Bale to dziwne, gość był absolutnym topem gdy odchodził do Realu, dodatkowo można nim grać na trzech pozycjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 1 minutę temu, airmax napisał(a): Nie mówię że jest słaby lol Na swojej short liście mam po prostu 3 (moooze 4) nazwiska na skrzydło nad Bale podobny tier pewno, generalnie z Balem dwie rzeczy, które nie do końca mi pasowały - 1) za krótko miał tę monster formę (2,5 sezonu), a dwa że grał w Tottenhamie xd a nie sądzę żeby tutaj dużo osób oglądało w tamtym czasie Spurs, natomiast ten dwusezonowy peak - zwłaszcza 12/13 to był chyba najlepszym graczem ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 minuty temu, airmax napisał(a): Nie mówię że jest słaby lol Na swojej short liście mam po prostu 3 (moooze 4) nazwiska na skrzydło nad Bale Serio? Razem z tymi co poszli to masz go poza/borderline top 10 all time PL. No nie wiem czy to jest do obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): za krótko miał tę monster formę (2,5 sezonu), a dwa że grał w Tottenhamie xd a nie sądzę żeby tutaj dużo osób oglądało w tamtym czasie Spurs właśnie sporo ludzi oglądało Spurs dla Bale'a właśnie, zresztą ci co śledzą PL obczajają raczej wszystkie ekipy, tym bardziej z topu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Serio? Razem z tymi co poszli to masz go poza/borderline top 10 all time PL. No nie wiem czy to jest do obrony. kibice Barcelony mają uraz do Bale’a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) 14 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Serio? Razem z tymi co poszli to masz go poza/borderline top 10 all time PL. No nie wiem czy to jest do obrony. Gdyby wybierany był jeden/dwa sezony i patrzyli tylko na peak, to o Bale'u bym się nawet nie zająknął. Ale całościowo to IMO jako kombinacja peaku, długowieczności, sukcesów indywidualnych/drużynowych, przełożenie tego peaku na wynik zespołu, znajdą się lepsi Edytowane 18 Grudnia 2024 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi