Alonzo Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 51 minut temu, julekstep napisał(a): A sprawdz jego dokonania w PL i nie spoiluj wiecej nazwiskami bo a noz trafisz! Widziałem tylko, że kopaczy z ligi angielskiej macie. ..juz nie będę 30 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Widziałeś jak on teraz wygląda Nope, wolę go zachować w pamięci jako tego boiskowego zadziora z nadwagą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 3 minuty temu, Alonzo napisał(a): Nope, wolę go zachować w pamięci jako tego boiskowego zadziora z nadwagą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): stoperów klasy światowej Ci zostało wielu? no nie, co nie znaczy, że na innych pozycjach jest dużo lepiej dokładnie, aż ciary przechodziły Bardziej chodziło o to że ludzie którzy w PL grali (w tym część co już poszła) w obronie to nie byli klasy światowej. W CB jest podobnie jak z bramkarzami - paru robi różnicę a dalej jest sporo solidnych natomiast większą różnicę moim zdaniem robią w piłce gracze środka pola i napastnicy (lub wahadłowi - zależy od stylu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 29 minut temu, blackmagic napisał(a): Bardziej chodziło o to że ludzie którzy w PL grali (w tym część co już poszła) w obronie to nie byli klasy światowej. W CB jest podobnie jak z bramkarzami - paru robi różnicę a dalej jest sporo solidnych natomiast większą różnicę moim zdaniem robią w piłce gracze środka pola i napastnicy (lub wahadłowi - zależy od stylu ) i ja się generalnie zgadzam z tym, niemniej na pewno warto mieć jednego stopera z wyższego tieru niż naładować sobie przód tylko po to, by potem łatać tyły tym co zostało 37 minut temu, blackmagic napisał(a): Bardziej chodziło o to że ludzie którzy w PL grali (w tym część co już poszła) w obronie to nie byli klasy światowej. a tak z ciekawości, którzy wybrani obrońcy do tej pory nie byli klasy światowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 ale Antek to c*** xd Pires myślałem że już się ostanie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) 5 minut temu, Qcin_69 napisał(a): ale Antek to c*** xd Pires myślałem że już się ostanie xd Przecież peak Piresa, to ścisły top całego ATF, dziwię się, że dopiero poszedł Edytowane 18 Grudnia 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Przecież pick Piresa, to ścisły top całego ATF, dziwię się, że dopiero poszedł a u mnie był strasznie hejtowany w poprzedniej edycji Pires kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 3 minuty temu, P_M napisał(a): a u mnie był strasznie hejtowany w poprzedniej edycji Pires kot on był chyba bezdyskusyjnie najlepszym graczem niepokonanego Arsenalu, nie wiem jakie kto miał argumenty wtedy, ale gościu grał jakby po wodzie chodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Coś czuję że teraz wingerzy na ostro pójdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Jak Robert Pires wrzucam świetne crossy Prosisz o zmianę bo masz mnie dosyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 11 minut temu, Qcin_69 napisał(a): ale Antek to c*** xd Pires myślałem że już się ostanie xd Przestań się mazać, wybieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 1 minutę temu, matek napisał(a): Przestań się mazać, wybieraj czekaj teraz bo poszły w tej turze cała moja shortlista xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Brałbym Zolę, ale mam jego lepsza holenderską wersje. W defensywie postawie na Wasyla, krew, pot i łzy jak mawiał mąż stanu brytyjski. Pires- Bergkamp powiedzieć że byli zgrani to nic nie powiedzieć, najsłynniejsza bramka Bergkampa była asystowana oczywiście przez Piresa. Jak stracę 5 bramek to moi z przodu mają strzelić 6. Formacja lat 50tych 3-2-5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 teraz dopiero widzę, że @P_M poszedł od początku w stoperów, no ciekaw jestem jak to dalej rozwiąże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) 5 minut temu, antek napisał(a): Brałbym Zolę, ale mam jego lepsza holenderską wersje. W defensywie postawie na Wasyla, krew, pot i łzy jak mawiał mąż stanu brytyjski. Pires- Bergkamp powiedzieć że byli zgrani to nic nie powiedzieć, najsłynniejsza bramka Bergkampa była asystowana oczywiście przez Piresa. Jak stracę 5 bramek to moi z przodu mają strzelić 6. Formacja lat 50tych 3-2-5... Bez spoilerów ziomek/antek Edytowane 18 Grudnia 2024 przez agresywnychomik Pardonsik nie zakumalem że Pablito wziął Zole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): teraz dopiero widzę, że @P_M poszedł od początku w stoperów, no ciekaw jestem jak to dalej rozwiąże Laga na Rasialdo i piłka odbije się tak, że Schmeichele czy tam inne Van Der Sary tego świata tego nie ogarną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): teraz dopiero widzę, że @P_M poszedł od początku w stoperów, no ciekaw jestem jak to dalej rozwiąże Mam jeden typ na jego dwa najbliższe picki. Zobaczę, czy ktoś go mu nie podbierze i czy on sam w niego pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) 3 minuty temu, P_M napisał(a): Laga na Rasialdo i piłka odbije się tak, że Schmeichele czy tam inne Van Der Sary tego świata tego nie ogarną. P_M cz P_M_S hmmm? Edytowane 18 Grudnia 2024 przez agresywnychomik Dodanie emotki coby było wiadomo że z przymrużeniem oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Teraz, agresywnychomik napisał(a): P_M cz P_M_S hmmm? wykrywacz żartu Ci się zepsuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Bez spoilerów ziomek/antek Ktoś już wcześniej poruszył temat chlopaka z popsutymi spodenkami, więc taki nie do końca spojler... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi