kuba2419 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Ooo nagle topowi bramkarze ruszyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) no to top 2 bramkarzy już poszło jeden po drugim tak właśnie myślałem że pierwszy wybór bramkarza spowoduje efekt kuli śnieżnej i kto się nie załapie skończy z przysłowiowym Dudkiem Edytowane 18 Grudnia 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Teraz, julekstep napisał(a): no to top 2 bramkarzy już poszło jeden po drugim tak właśnie myślałem że wybór bramkarza spowoduje efekt kuli śnieżnej i kto się nie załapie skończy z przysłowiowym Dudkiem Klasyka każdego atfa niestety:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Teraz, julekstep napisał(a): no to top 2 bramkarzy już poszło jeden po drugim tak właśnie myślałem że wybór bramkarza spowoduje efekt kuli śnieżnej i kto się nie załapie skończy z przysłowiowym Dudkiem Dudek nie taki zły był, bardziej bym się martwił gdybym musiał skończyć z Kuszczakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Yaya wzieli, RvN wzieli same kłody pod nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Niezależnie od numerka w drafcie jedno się nie zmienia, mój numer zawsze jest najgorszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 54 minuty temu, julekstep napisał(a): a te rankingi piłkarzy tworzone na randomowych stronkach to jak rankingi bleacher report odnośnie NBA Dokładnie. Tylko eye test (mój oczywiście najlepsiejszy i mojszy i obiektywny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 44 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Petr Cech @matek Właśnie go miałem na myśli 23 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Yaya wzieli, RvN wzieli same kłody pod nogi. Jest jeszcze jeden taki napastnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 minuty temu, blackmagic napisał(a): Dokładnie. Tylko eye test (mój oczywiście najlepsiejszy i mojszy i obiektywny) to na jakim rankingu oprzesz swoje głosy, daj znać wcześniej żeby ustawić algorytm wyboru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zmieniając temat - w inne temat złotu 2025 - widać po atf przynajmniej - że na forum jest spoko klimat - dobrze byłoby się spotkać zanim wszyscy będziemy boomerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Teraz, blackmagic napisał(a): Zmieniając temat - w inne temat złotu 2025 - widać po atf przynajmniej - że na forum jest spoko klimat - dobrze byłoby się spotkać zanim wszyscy będziemy boomerami ZOBACZYMY PO GŁOSOWANIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Teraz, julekstep napisał(a): to na jakim rankingu oprzesz swoje głosy, daj znać wcześniej żeby ustawić algorytm wyboru! Zrobiłem sobie ranking najlepszych graczy wg mnie z tego co pamiętam jak oglądałem PL i grałem w swosa i fife i zgodnie z nim idę Miałem wtedy z 11 lat więc byłem obiektywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Ja pamiętam jak w FUT 15 ściągnąłem Rudego z VFL a na napadzie śmigał duet RL9 - Kun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) 6 minut temu, julekstep napisał(a): to na jakim rankingu oprzesz swoje głosy, daj znać wcześniej żeby ustawić algorytm wyboru! Kiedy zamierzasz wybrać gracza, który potrafi zrobić jakiejkolwiek zagrożenie pod bramką rywali, panie Herrera? Edytowane 18 Grudnia 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 I na skrzydle był Silva , na drugim chciałem CR7 ale nie miałem na niego Ale miałem go na wypożyczaniu trzy mecze. Maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Kiedy zamierzasz wybrać gracza, który potrafi zrobić jakiejkolwiek zagrożenie pod bramką rywali, panie Herrera? Julek robi Michniewicza - laga na sheringama bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Kiedy zamierzasz wybrać gracza, który potrafi zrobić jakiejkolwiek zagrożenie pod bramką rywali? ATF-Goat nigdy nie pickuje ofensywnych graczy za późno ani za wcześnie. ATF-Goat pickuje ich dokładnie wtedy kiedy uzna za stosowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 3 minuty temu, blackmagic napisał(a): Julek robi Michniewicza - laga na sheringama bedzie Zigica weźmie z Birmingham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Desailly dobry pick LBS, stawiam go wyzej niz Stama czy Adamsa. Miałem go w poprzednim atfie, więc polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Marcel Desailly @agresywnychomik Nie lubię tego picku.... Dobry wybór Virgil - Marcel to był mój cel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi